רגע רגע אני רוצה להבין משהו סיריוס

תוםשפר

New member
רגע רגע אני רוצה להבין משהו סיריוס

ע''פ מה שאמרת לי מאגיה היא דרך לגרום לנו להאמין במשהו וכך הוא מתגשם? ז''א האם אוכל לקבל את אותם תוצאות של כישוף רק ממחשבה על התוצאה?!?

RainBird

New member
למרות שפנית לסיריוס אני אענה-מחשבה על תוצאה ואמונה בתוצאה אלו שני דברים שונים לחלוטין. וכן, זה מתחיל במחשבה, אמונה בונה עוד בסיס, ולבסוף יחד עם גורמים נוספים הכישוף שלך פועל.

תוםשפר

New member
זה לא בדיוק מה שסיריוס אמר

הוא הציג את עזרי הכישוף בצורה שולית...

תוםשפר

New member
אז מאגיה היא דרך חיים אשר הומצאה ע''י המכשף

עצמו?!? ז''א לכל מכשף מאגיה שונה?

RainBird

New member
כן ולא אני יכול לומר שאם אלון יטיל לחש לדוגמא ואני אטיל לחש למטרה דומה שנינו נשיג את המטרה שלנו- בצורה שונה ואולי סממני הטקס יהיו שונים. גם מה שקורה בעולם הפנימי של ארדן ומה שקורה בעולם הפנימי של אלון, הם שונים וזה ישפיע על הכישוף ושנינו מכשפים. מה ההבדל? מוקדי אמונה, הצורך המתבטא בלחש (אלון נגיד צריך יותר כסף ואני פחות), שימוש בקוספטים וכלים שונים וכו'. זו אמנות אחרי הכל. סריוס נותן פוקוס אחר לאמונה שלו, זה לא שהוא טועה חס וחלילה, זה אומר שגם אחרים צודקים בהענקתם פוקוס אחר לאמונה שלהם.

תוםשפר

New member
הלכתי לסטמצקי ולו ידעתי איזה ספריה על-טבעית

יש שם ממזמן הייתי קונה ספר... לצערי לא ראיתי את דרך הקסם אבל 2 ספרים תפסו את עיני... דעתכם עליהם: א- ספר המאגיה והמסתורין מאת פדן/ענבר. ב- כישוף וקסם מאת אמבר ק`

gwizard

New member
דעתי

א - לא קראתי את כולו אבל מדפדוף רופף לא התרשמתי לטובה. דליל כזה. ב- לא מומלץ בכלל בגלל מידע מוטעה וחלקי. אם כבר אז אני ממליץ להתחלה את "ספר הכישוף שלי" של ציפורה ריידר.

למעלה