רגע, רגע, לפני שהשנה האזרחית נגמרת

yaelia

New member
רגע, רגע, לפני שהשנה האזרחית נגמרת

מה אנחנו מאחלות לעצמנו לשנה הבאה?

rona25

New member
../images/Emo41.gif ילד/ה חדש/ה ובריא/ה

לא משנה מאיזה מין
בריאות טובה לי ולמשפחה
שיגשוג מקצועי והגשמה עצמית
שהמינוס בבנק יעלם או לפחות יצטמצם
שהחברים הטובים ימשיכו להיות חברים טובים, וארכוש חברים חדשים
יותר זמן פורום ממה שיש כרגע, יש מעט מדי

משוש30

New member
מלא דברים!! (למה לא בעצם?)

קודם כל להיות בריאים כל המשפחה, אח או אחות חדשים למתני, הצעת מחקר מצויינת שתביא לי המון מלגות שוות, תרומה ענקית של כסף לפרויקט שלנו באוניברסיטה שנוכל להחזיר את כל המפוטרים והשקת האתר בקרוב, הרבה אהבה, שהבעל יתחיל לחזור יותר מוקדם הביתה, שאני אתחיל לישון בלילות... אבל האמת? שרק לא יהיה יותר גרוע. החיים לא קלים אבל בסך הכל יש לי חיים כל כך טובים אז רק שימשיך ככה...

תומרלי

New member
התשובה מתחלקת לשני חלקים

האחד והוא קשור בי ולכן הוא גם צנוע יותר: אני רוצה רוגע. השני, קשור באהובים שלי ולהם אני רוצה בריאות ושלווה ואושר ופרנסה טובה והצלחה. בעיקר לאחי שמאד רוצה להביא לעולם ילד. אני מקוה שהשנה זה סוף סוף יקרה להם. ובכלל, לכולן פה בפורום המקסים הזה -כל שתבקשו לו יהי.

ו שתי

New member
מסתפקת במועט ../images/Emo8.gif

שנהיה בריאים, שלמים וביחד שלא נדע מחסור שנעבוד בעבודות מספקות, מהנות ומפרנסות שסופסופ נקנה את דירת החלומות שלנו- מודה שמתחיל להגמר לי ממגורים בשכירות שהשנה הזו תביא עימה פריחה והצלחות, אושר וטוב. לא פחות מהשנה הקודמת (אמן ואמן)

התכוונתי אלייך, יעל... מה את מאחלת?

אני רוצה שנה שקטה. שנה רגועה. שנה מאוזנת בבנק. דרישות צנועות.

lulyK

New member
בריאות ../images/Emo57.gif

תחושה של התחדשות והתרגשות.

cookie1

New member
בריאות, סבלנות והומור

כדי שהחיים ילקחו בפרופורציות המתאימות

אז ככה ../images/Emo9.gif

הרבה בריאות (טפו טפו טפו) הרבה הומור ואם לא אז לשנות קצת את המינון של הכדורים... למצוא את הכיף שיש בחיי היומיום בכל מיני דברים קטנים למצוא טיסות זולות לארץ

מעיןבר

New member
לפני הכל בריאות לי ולאהובי

ושנצלח את השנה בשלום עם כל האסונות/תאונות/פיגועים שסביבנו
אבל גם - מאחלת לעצמי לסיים את התואר בהצלחה ולמצוא עבודה בהקדם שתביא פרנסה נוספת ותאפשר לנו לחיות בכבוד. וזה לא איחול - אלא תקווה - שאצליח לשמור על הפה שלי ולרזות קצת לאור הארון המדולל

אפרת12

New member
כרגיל - למצוא את עצמי סופסוף...

אבל דבר ראשון - בריאות לכולנו ותינוק חדש בריא ועגלגל, ולהתקדם היטב בתואר, ולזכות בלוטו (כדי שאפסיק להרגיש לא נוח עם זה שאני לא מכניסה גרוש הביתה, אבל אחראית לרוב ההוצאות...)

בימבילי

New member
אפרת12 - לגבי המשוואה של

הכנסות והוצאות. את פשוט מסתכלת על זה לא נכון ובגלל זה מרגישה לא נוח
הדרך הנכונה, לדעתי, היא להבין שזה סוג של גאונות כלכלית. להצליח לא להכניס שקל הביתה, ובמקביל להצליח להוציא שקלים רבים למטרות טובות, כמובן. זו תאוריה שפיתחתי בשנה האחרונה ומאז החיים שלי הרבה יותר קלים.

lulyK

New member
או כמו שאני רואה את זה:

אני לא מכניסה שקל הביתה (נגיד. אני מכינסה מספר מועט של שקלים מהאיורים), אבל מי מביא אוכל הביתה? איך הבגדים מגיעים מהחנויות אל הארונות? בעצמם? לא ולא.

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif אמת ויציב

בענין האוכל - אני אפילו מזמינה את ה
, שחס וחלילה לא ייאמר שהוא מטפל בנושא האוכל בבית

yaelia

New member
כולנו באותו מקום

גם אני רוצה בריאות טובה לסובבים אותי ולי. מלבד זה אני רוצה סוף סוף למצוא עבודה ראויה יותר מזאת שלי. ורוצה ששרון ימצא עבודה שתהלום את כישוריו. לא יזיק לנו להיות קצת פחות עניים. רוצה חופשה אמיתית (לא היתה לי כזאת כבר יותר משלוש שנים). במיקרו, רוצה בדיוק את מה יש לי. משפחה אוהבת. איש נפלא ותינוקי מקסים. ו.. אולי עוד אחד לקראת השנה הבאה.

אחרי בריאות ליקיריי ולי?../images/Emo57.gif

מאחלת לאבא שלהם ולי לילות מלאי שינה ומעוטי השכמות בחסות האפרוחון. מאחלת לשני הילדים הנפלאים שלי להיות אחים טובים וקרובים. מאחלת לאבא שלהם לסיים את התזה ולהתחיל לחשוב על מקום להתחיל בו את הדוקטורט. מאחלת לעצמי להתמיד בשמירה על תזונה נכונה ולרדת עוד 5 ק"ג נכספים. מאחלת לבנות הפורום הזה להמשיך לשמור על איכותו, שכן זה ייחודו (בלי להשוות לאף פורום אחר...).

nubi

New member
שלווה.

אם רק תהיה לי יותר שלווה-הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

למעלה