רגע רגע רגע..

רגע רגע רגע..../images/Emo178.gif

אולי בגלל שהפורום חדש ועדיין אין לו חוקים, ואולי.. לא יודעת למה, נכנסתי לפורום וראיתי הודעה שאולי לא נועדה לפגוע, אבל הניסוח בה בהחלט היה פוגעני וטעון שיפור.. אז כנראה שהגיע הזמן לחוקי הפורום (למרות שרציתי לקחת את הזמן קצת..
) *הפרסום בפורום הוא אסור ללא אישור הנהלת הפורום, הודעות ללא אישור יימחקו. (וזה כולל גם קומונות מתפוז, ופורומים מתפוז, והמספרה שבדיוק פתחתן.. הכל מכל כל!) *הודעות בעלי אופי מסית,פוגע, מתגרה, מעליב, מפלה או בעלות כוונה לסכסך יימחקו מהפורום. כמו כן הצפות, הודעות המאחסנות קבצים בפורום על שטח תפוז והודעות הכוללות אאוטינג (חשיפת פרטים אישיים על גולש אחר בניגוד לרצונו) אסורות בפורום ובתפוז בכלל, ולכן ימחקו וכותבן יוזהר בהרחקה. *כל ביקורת על אופן הניהול ו/או המנהלת-מקומה במסרים בלבד. *יש להמנע מכתיבת הודעות בפורום בשבתות ובמועדי ישראל. *אין למסור פרטים אישיים ע"ג הפורום - בשביל זה יש מסרים!! * אפשר לאזכר תוכנות והורדות לא חוקיות של קבצים מהאינטרנט, אבל אסור בפירוש לתת לינקים(קישורים) להורדות מסוג זה או לאתרים שמאפשרים הורדות מסוג זה,לעודד או להדריך גולשים אחרים לעשות כן.כל הודעה שמכילה את התוכן הנ"ל-תימחק. *חל איסור על כתיבת מילים של שיר בתוכן ההודעה- מותר לכם להביא רק לינק. כמו כן אסורה העתקה של מאמרים של כותבים מחוץ לפורום אל הפורום בשלמותם(ובוודאי לא לקיחת קרדיט על המאמר).במידה ואתם כן מעונינים להראות את המאמר, אתם יכולים לתת קישור ולציין מהיכן הוא לקוח, או לצטט קטע או כמה קטעים ממנו(לא את כל המאמר בשלמותו) ושוב- לציין מהיכן המאמר ומיהו כותבו. מילים של שיר בתוכן ההודעה ו/או מאמר שיפורסם כלשונו בפורום במלואו או ברובו ללא נתינת אישור הכותב יימחקו. שאלו אותי בנוגע לכתיבה של בנים בפורום, למען האמת, אני ממש לא יודעת, אבל אברר מחר אם זה אפשרי או לא ואעדכן
(בנתיים, בנים, אני מרשה לכם להשתולל!
) שבוע טוב! (בפעם ה..:)

אהה ומשהו אחרון:)

בערך בכל השרשורים פה פתאום יש נצל"שים וOFF, של בנות שמנסות לזהות אחרות.. אני לא אומרת שזה לא טוב, זה נהדר שיש בנות שמכירות עוד קודם! רק נסו לשאול את זה בשרשורי הOFF או במסרים, כי כל השרשור "נעלם" בתוך זה.. זהו! אין לי הרבה דרישות, באמת
זה בשביל שלכולנו יהיה נעים לגלוש פה.

אמממ שאלה לי אלייך....

למרות שאני לא מאולפנה, עדיין מותר לי להיות פה? פשוט... זאת פעם ראשונה שאני רואה פורום שנועד לדתיות... אז... זה מאוד מגניב לגלוש פה, ולדעת שסופסוף בפורום אחד אין דבר כזה תגובות בשבת, ושכל מי שנמצא פה הוא דתי.

למעלה