רגע רגע רגע

רגע רגע רגע

בתמונות שרואים בהם את צ'ריטי וריס צינזרו את זה או שהתמונות מזויפות אני לא מבינה בכלללללללללללללללללללללל

adi48

New member
../images/Emo58.gif

זה לא מזויף...זה באמת קרה בפרקים שעכשיו בארה"ב חוץ מזה שמיגל מסתיר אותם... אם לא שמת לב...

אהההה../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo51.gif

טוב תודה שלקחת כמה דקות מזמך וענית לי לפחות יש מישהי נורמלית כאן לא כמו כמה שלא וממש עיצבנו אותי........... אז תודה

Bow Wow2004

New member
לא פלא שאת לא מבינה...מממ....

בואי נחשוב למה את לא מבינה... אולי כי... אין לך שכל!!! למה לפתוח הודעה חדשה על סתם? למה לא לשרשר למקום הנכון? לדעתי את מקרה אבוד אבל זאת רק דעתי. אני לא מתכוון לענות לך על השאלה כי אם לשרשר לא הבנת איך, אז גם להבין תגובות של אחרים לא תביני. הבנת?

לא אמרתי לך את זה

קיצר אמרתי את זה ל Bow Wow 2004 או איך שלא יקראו לו כי הוא חושב שהוא יודע הכל והוא כזה חכם אז זהו שהוא לא!

sd14

New member
אהה אוקיי רגע

הוא צעק גם עליך שלא "שירשרת"?

כן אבל............................

שמנהלת הפורום תתלונן לא היא! סתם מישהי שחושבת עצמה מה אכפת לה חוצפנית אבל לא חשוב היא עוד אוייבת שלי

sd14

New member
כן אבל...

הוא לא טוב אני צריכה להוריד חדש... כשאני יוריד אני יודיע לך

python 4

New member
את רוצה להוריד לעצמך איי קיו?

תרשי לי להמליץ על מכות חשמל, או ניתוח להסרת אונה.

I n n u e n d o

New member
תראה

היום הכל אפשר להשיג מהאינטרנט אפילו תמונות של תרזה הסוטים האלא מפיצים

sd14

New member
חחחחחחחחחחחחחח

פיטון אתה מצחיק לאללה.... (ואם לא הבנת היא התכוונה אייסיקיו)

הוא הבין...

יחתיכת סתומה... לא סתם... אבל מהקרה? ממתי בפורום יש אויבים?? באוו וואו (אפילו שזה לא נראה ככה) רק צוחק והוא מתכוון לזה במובן הטוב.. (ובאו וואו עכשיו אל תצעק עליי אם הכנסתי מילים לפה שלך..) אל תקחו כל דבר כל כך קשה כולנו אוהבים תשוקות.. כל אחד חושב אחרת אז מה? תלמדו להסתדר אחד עם השני..

למעלה