אני ארשום לך מה שאני הבנתי על הנושא
טקסט שקראתי לאחרונה פותח במשפט הבא: בין אם ההתמכרות שלכם היא לקשרים הרסניים בזה אחר זה או לאדם אחד... אז זהו. את לא צריכה לאסוף אלפי דוגמאות כדי לעלות על נושא ההתמכרות. רשמנו בעבר שההתמכרות היא משהו שחשים אותו, הוא מפריע ביומיום. הוא סוג של אובדן זהות, בריחה, כאב, ריקנות. הנושא הוא לא הימנעות, הימנעות היא דרך התמודדות שמומלצת על ידי יותר מגורם אחד בתחום והיא בהחלט נושא חשוב לדיון כאן לדעתי. אין בעיה שתעשי כמה סקס שאת רוצה, רק חשוב שנדבר על השורשים של מאיפה זה בא, אם ברצונך לדבר בנושא של התמכרות לאהבה. אם מישהי כאן לא חשה שהיא מכורה לאהבה, אני שואלת מה מטרתה בפורום? אני אשמח לשמוע על מטרות נוספות אם יש, שכל אחת תדבר בשם עצמה ומה הביא אותה לפורום ומה עמדתה בקשר לפורום היום. לדעתי זה חשוב. בשבילי, אני אתחיל- הפורום מאוד חשוב, מאוד עזר לי במצבים שחורים וגם בתהליך הגדלת ההבנה בקשר לעצמי ולמצבי ושיש תקווה בתחום. עובדים לאט לאט וזה יקרה. זה בנוסף לשאר הדברים שאני עושה ולדעתי הם חשובים- המון המון שיחות עם אנשים בחוץ ובפנים- בתוך הנושא, קוד"א, טיפול פסיכולוגי, כתיבה וכתיבת יומן. מרגישה שהתקדמתי קצת לאחרונה ואני מאוד שמחה.