רגע רגע!!!!!

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
רגע רגע!!!!!

אני רק בימים אלה משוטטת לי פה בפורום ואני רואה שכולם פה פצועים וחבולים (כולל אני כמובן) מה זה?? תאונת שרשרת? דומינו ראלי? מה קורה בעולמינו הקט מה? חלקכם בטח נשוי, השאר בגיל ה20+ ואפילו יש עוד תיכוניסטים המסימיים עכשיו כמוני.. כבר כבר בגיל זה??... אולי כמה פה יפגשו ויפיגו את כאבם .. יום שישי היום.. (גם אני לבד היום בפעם הראשונה השנה זה בסדר) תעשו חיים אפילו אם סתם בני אדם... אני אוהבת לראותכם מאושרים יותר... תארגנו משהו בביתכם-בשבילכם.. או שתציעו לי רעיונות.. אתם נראם מקוריים עד מאוד

ב א ר י

New member
יולי,הנה לך מה שאני אוהב לעשות לבד

קודם כל אני אתאר לכם איך החדר שלי נראה, בלי מיטה,רק מזרנים על הרצפה,טלוויזיה,מערכת שמע,ווידאו בתוך בידורית. נרגילה גדולה ואורות רכים בחדר וכמובן המחשב. זה הכל. כשאני לבד,אני מכבה את כל האורות משאיר אור קטן אחד אחד אדום או כחול, מדליק לעצמי את הנרגילה,שם במערכת דיסק של שירי אהבה שקטים,שוכב על המזרן ומעשן את הנרגילה לאט כזה בכייף ופשוט חושב על מצבים מסויימים בחיים,נזכר בזכרונות יפים שנשארו לי ממנה וזה הכייף שלי. אבל זה הרבה יותר כייף בשניים זה בטוח.

yoli

New member
תגיד אתה אמיתי

ומה גבר שכמוך עושה לבד?? .. אני מתה על נרגילה אבל אני צריכה חדשה.. וכול פעם שאני נזכרת בו (הוא חבר עכשיו של חברה של חברה הכי טובה שלי) אני מתה.. אני לא מסוגלת. והאמת בארי זה לא כי אני אוהבת אותו זה כי אין מישהו חדש שישכיח ולא במעט...

ב א ר י

New member
אני אמיתי ואני לבד עכשיו....

ממשיך לחפש את הנפש התאומה שלי שתשלים את ההפוך שבי. מקווה למצוא אותה בקרוב.

yoli

New member
אפשר כמה שאלות בבקשה??

רק אם אתה יכול.. בן כמה? מאיפה?.... גרוש? רווק? עיסוקים? תאריך לידה? משהו אפשר לקבל עלייך? והאם אתה מנצל את האתר להכרויות?

ב א ר י

New member
בבקשה כמה תשובות !

אז אני יכול כן. אני בן 24 פרדס חנה רווק לחלוטין עוסק במחשבים בעיקר תאריך לידתי הינו 31/03/77 ואני לא מנצל שום אתר להיכירויות,אבל !!! הכרתי נשים רבות דרך הרשת. אני חושב שעכשיו את חייבת לי קצת תשובות ! בערך לאותן שאלות ששאלת את !

yoli

New member
אשמח גם אשמח אדון בארי

אני ילדותנת (למרות שכול החברים שלי היו בגילך פחות או י ו ת ר) בת 17 , בת מזל תאומים 2.6 , לומדת פלסטית בבה``ס לאומנויות , שזה כולל רישום,פיסול,ציור, עיצוב, אדריכלות, תולדות האומנות, הבנת האומנות וספרות הרחבה.. (19 יחידות מה אתה רוצה) אני מסיימת את הרוב ושנה ואת שאר הבגרויות בחורף הקרוב. לכן אני מרשה לעצמי לעבוד בשעות הפנאי, ללמוד טאי צ`י ורפואה סינית, אני לומדת אצל אחיי שיאצו, ומוכנה לעשות לך בהזדמנות, אני כבר 3 חודשים רווקה ושבוע וחצי בלי נשיקה או התגפפות..(תשמע המצב קשה..) אני חצי הודית חצי אירופית, אישה גאה במדינת ישראל, ורק מחכה לעשות קצת כיף היום ... הכול מובן??

yoli

New member
בארי- מצאת סטוץ להיום ?

או שסתם ברחת.. להשאיר אותנו לבדינו בקור..

ב א ר י

New member
לא מאמי,לא מצאתי סטוץ ואף לא חיפשתי

אני כאן איתכם כמה שאני יכול. 24 שעות רק איתכם. מקשיב לרחשי ליבכם. מנסה להקשיב לרחשי ליבי אך ליבי כרגע קצת פצוע אך אנו נתגבר יחדיו הרי אמרנו כבר אהבה שורפת הכל אהבה כואבת מכל אהבה היא גם הכל. בארי

למעלה