רגע שאני אבין...

רגע שאני אבין...

נועההההההההההה= אנה נכון... איזה נועה זו מהמרכז נוער? כי כי כי כי אם כן געגעגעתי אלייך מאוד.. ונא לא לריב עם דיקה שלי תודה...ואנה תעני אני אשח מאוד לדעת אם זו את!

Anna Karenina

New member
כן, סיגי, זו אני...

ותאמיני לי שאני לא באה לריב עם אף אחד...! הכרתי המון אנשים מסירקין, שדווקא היו אחלה אנשים. אני לא מבינה למה חברה שלך הבינה עקום את מה שאמרתי. להדגיש שוב? אין שום קשר בין סטיגמה של בית ספר מסוים לבין התלמידים שבו, כי כל אדם הוא משהו אחר, ואני לא שופטת אף אחד לפי בית הספר שלו, אז שתיכן יכולות להיות רגועות. חבל שהבנתן אותי לא נכון. סיגי, את יודעת מי אני, ואת מכירה את האופי שלי. אני ממש לא הטיפוס שהיא מנסה להציג. ודקלה...חבל לי שהתרגזת. תקחי דברים יותר בקלות, עצבים זה לא דבר בריא. וגם די עצוב לי שהתעצבנת בגלל משהו שהובן לא נכון.

ונתחיל מבראשית...../images/Emo63.gif

אוקיי מובן הופנם וברור כ
אחותי גמני מצטערת על כל מה שקרה....היה לי חרא של שבוע... אני באמת בן אדם משחורר פשוט היה בא לי להוציא את העצבים...אז חשבתי על מי להוציא... 1.סיגי-היא משוגעת יותר ממני ולהזכרה היא גרוזינית היא יכולה לשלוח לי את המשפחה שלה!!!
2.ההורים-לא כדאי הם לא יתנו לי לצאת...
3.המורים-זה יגיע להורים ואז שוב לא ייתנו לי לצאת...
4.האחים-זכרונם לברכה...(בצחוק לכל הכבדים...)
5.על הכרית שלי-אין לי כרית... אז החלטתי שהכי טוב יהיה על אנשים שאני לא מכירה...וזה לא רק עליכם...זה גם ברחוב...בגלל זה סיגי לא מסתובבת איתי יותר..

Anna Karenina

New member
אני שמחה שהכל הובן. ../images/Emo42.gif

ושיהיה לכווווולנו יום מצוין..!

ידעתי....

שאין דבר כזה חברות... אפילו החברה הכי טובה שלי אינטרסנטית לגבי...היא איתי רק בשביל סיפוק מיני.... סתם כפרע.... תאמיני לי החודש הזה היה אחלה חודש לסיפוק מיני אצלך.. אצלי לבנתיים זה היה רק סיפוק עצמי אז....

למעלה