רגע - שכחתי

yesplus

New member
רגע - שכחתי

היום ב-22:00 תא רדום. מחר 2 פרקים אחרונים של נשות הכדורגלנים - אקסטרה טיים. + ישנן בנות בעונה חדשה. יום חמישי - הבית הלבן. יום ראשון- נשות הכדורגלנים חוזרות.

cornilius

New member
../images/Emo2.gif !

לא ממש קשור לפה אבל עדיין.קשור ליס. איך קוראים לשיר בפרסומת של הסרט "אישור מעבר"?

gilriv

New member
../images/Emo44.gif

בימי שבת יש שידור חוזר של.תא אדום ב22.00 ו00.20

תא רדום עושה רושם מצויין.

מאוד נהנתי מהפרק הראשון,שימשיך כך לרתק. מי זה השחקן שמשחק את פאריק ראש המחבלים? יש פרטים עליו, או לפחות איך קוראים לו?

gadgad0

New member
פאריק הוא עודד פאהר שלנו, יליד ת"א

שעושה חיל בהוליווד (סדרת סרטי "המומיה" וכו'). איך, איך לא ידעת?!

gilriv

New member
תשאל גל את גדגאד הוא יותר גאון ממנ

הוא היה מורה או עדיין מורה לכל המקצוע צריכים ללמוד ממנו גם

ih10

New member
לא ידעת ובכל זאת הרגשת צורך להגיב

ועכשיו יש לך בעיה שמישהו אחר כן ידע וענה לו?

gadgad0

New member
בפרוס החג, מספר מילים לטובת GILRIV:

קוראיו הנאמנים של הפורום הנכבד הזה בוודאי זוכרים את התקופה בה פיזר פה GILRIV את המלצותיו לכל-רוח על מיני תכניות המשודרות בשלל ערוצי הלוויין, הכבלים, הרדיו, הטלפון והטוש שבמקלחת. על כך זכה כאן לתואר "אזרח כבוד של הרפובליקה של ממליציסטאן" ואף למעלה מזה. לאחרונה, איני יודע אם מישהו הבחין בכך, נשאו מאמצי החינוך פרי והבחור הפסיק ממנהגו הנלוז והחל להגביל את הודעותיו לנושא הפורום הזה. בעיקר. וכך, בכל הרצינות הראויה, אפשר להבחין בעובדה שטעמו של הבחור טוב בהחלט (בוודאי משובח מזה של חובב הטלוויזיה הממוצע), גם ידיעותיו בנעשה במדיום הזה בהחלט אינן מביישות, ועיקר העיקרים - הבחור מכיר, מבין ואוהב טלוויזיה איכותית. עילגותו של GILRIV קרובה ללבי הרבה יותר מניסוחיהם המצוחצחים והמוקפדים של רוב הכותבים האחרים פה. ברצינות. תודה על תשומת-הלב. (ואם מישהו יראה לי בעתיד את ההודעה הזאת, אכחיש בתוקף כי כתבתי אותה...)

חשבתי רק אקי אבני מלוהק כטרוריסט...

תודה גד. והודעה מתחתי gilriv עשה לך "כיפה אדומה" לפי הסלנג הפלילי...

gilriv

New member
כן יש לי פה יריב שמנסה את הרוע

שלא אלי -ואם אני לא יענה אני מרגיש שהוא מתקיף אותי הנודניק אז אני רוצה להגיד תמילה האחרונה !כי כבר אני יודע כל צעד שלו ?עכשיו תורי למרר לא את החיים !אבל הוא רובוט לא מתיאש {מה אני לא מתמצא בשחקן כל שהוא אז החמור תמיד עולה

gilriv

New member
?

מה ניהיה מהפורום הזה כל אומר מלה על סידרה שהוא אוהב ?הטמבל הראשי גד המורה כבר מתלהב ;וישר עונה לא בלי לחשוב פעמיים אבל מה הוא כותב עצה תכתוב קצת בקצרה אתה כותב שטוית אולי תעשה הפסקה לגימלאות

למעלה