רגע של אמת

רגע של אמת

החדר האטום מוכן,והדבר האחרון שבא לי זה להכנס עם הבן החורג לחדר אחד....שלא לדבר שהחדר אטום..... אני והוא בחדר אחד ,ובחצי אוזן שמעתי שגם אח שלו מאמא מגיע היום.כמובן שאותי לא שואלים.ואני האחרונה לדעת אבל זאת משפחה נכון?חיבים להמשיך לחייך?

עלמה2

New member
יונתי , רק לחייך ../images/Emo140.gif

חפשתי עבורך בסמיילים וסימנים, " נרקיסים " אבל לא מצאתי, אז במקום הבאתי לך :
עלמה.

blonda3

New member
יונה לבנה../images/Emo140.gif

אני באמת מקווה שהדברים ישתנו אצלכם ושבעוד איזה זמן תוכלי לכתוב פה בנימה קצת אחרת. לא נעים לקרוא כזאת אמת... זה צורם...למרות שזה מה שאת מרגישה. באמת-מאחלת לך שהכל ישתנה לטובה. ו..קרו מקרים....

מסיר לחץ יוצאים לפעמים מעדנים

ישיבה משותפת בחדר אטום תחת לחץ של מלחמות וטילים יכול להיות קטליזטור שיביא סוף סןף לשינוי במערכת העכורה שיש לכם שם. וכמו כל סיר לחץ. או שיצא תבשיל משובח או שיתפוצץ. בכל מקרה אני מקווה שלא נגיע לחדרים אטומים ושעניין המסיכות יתמצה במדידה שעשינו.

אור,ברוך השב../images/Emo140.gif

אכן לפעמים מעדנים....כשיש קרן בסביבה לך אני מאמינה...

תודה. היה כיף באילת. מוזר לחזור.

מעולם קסום ומנותק ישר אל תוך מהומת המלחמה והאב"ך והמסיכות וכל זה. במשך כמה ימים באילת היינו מנותקים מכל מקור חדשות. מרצונו החופשי. הרי היתה לנו טלוויזיה בחדר. עם CNN וערוץ ראשון ושני וBBC ועוד כל מיני ערוצים. אבל איכשהו הבריכה והמסעדות והמצפה והדולפינים היו הרבה יותר קורצים מאשר מבט לחדשות. ואז כשנחתנו ביום רביעי בלילה בשדה דוב, נכנסנו למכונית ונסענו הביתה. הדלקנו רדיו והתלנו להזריק אדרנלין ישר לוריד. מה אני אגיד לכם? בתוך חצי שעה חטפנו הכל ישר בפרצוף. עברנו ממגבות חוף דרך מסיכות צמודות ישר עד לפתיחת פילטרים בהוראת הפיקוד! שמענו בשידור ישיר דיווחים על כוחות אמריקאיים נכנסים לשטחים עירקיים. וחיפשנו בשמיים נקודות של סקאדים ופטריוטים. מזל שבינתיים הכל התברר כפאניקה על יבש. הלואי שרק ישאר כך! ותודה על קבלת הפנים, יונה. נחמד מצידך.

קטליזטור מוכח

אני נאד מסכימה איתך בענין הזרז. אחת הסיבות להביאו אותי להתגרש מבעלי הייתה המלחמת המפרץ הקודמת, הרגשתי ששהות כה צפופה מגדישה את סאת סבלי. זה התבשל שנה ולאחריה נפרדנו.אכן,זרז.

העין ה 3

New member
אני לא מבשלת בסיר לחץ

גם אם לפעמים יוצאים מטעמים, הרי שלפעמים הוא מתפוצץ והכל נדבק לתקרה. אני לא לוקחת סיכונים מיותרים. הכנתי בבית שני חדרים, הזמנתי את הורי לשהות איתנו (הם גרים בגוש דן ואנחנו יותר רחוקים). הם יהיו בחדר עם בני הגדול, ובעלי ואני עם התינוק בחדר השני. יותר בריא לכולנו!!!

העין השלישית הצחקת אותי המון

רעיון אדיר שני חדרים.... ובקשר לסיר לחץ אני גם לא מבשלת בסיר שכזה בדיוק מהסיבה הידועה...חשש להתפרצות האדים אבל חיה כבר כמה שנים בחדר אטום מלא גזים רעילים ...הנילון בכלל לא עוזר רק מעט מבודד.

ח ד

New member
לא יודע, יונה, אלה שאלות טובות ../images/Emo35.gif|

הי יונה, סיימת את ההודעה שלך בשתי שאלות, שתשובה ברורה עליהן היא המפתח. ועצם העובדה שהן נותרות ללא תשובה, ולמעשה עם תשובה מעורפלת, קצת מדאיגה. האמנם זו משפחה? האם את רואה בזה משפחה? יש כן, ויש לא. שתי התשובות "בסדר", זה לא שאני ממליץ על כיוון מסויים. אבל מהכן ומהלא נגזרים דברים מאוד שונים. או שאת מקבלת את זה כי את רואה אותם בתור המשפחה שלך, ואז באמת ממשיכים לחייך או שאת לא מקבלת את זה, כי את לא רואה בהם את המשפחה שלך, ואז את לא חייבת לחייך. אפשר להשלים, ואפשר לדחות, אבל רק לא להיות קרבן של המצב, ולהיאלץ לחייך מתוך נואשות. מתוך הרגשה שאין מה לעשות. האמיני לי יונתי, אני יודע טוב מאוד מה זה חיים רצופי מצבים שנראים ללא מוצא, מצבים בלתי אפשריים, מעיקים, חונקים, ובאותו הזמן כאילו הכרחיים, כי מה נעשה, כי מה האלטרנטיבה חוץ מלסבול. 15 שנה חייתי ככה, וגם היום, לא בזוגיות, אבל בהבטים אחרים של החיים אני נתקל במה שהוא לכאורה בלתי פתיר, ולכן כל מה שאפשר לעשות זה לסבול ולהיות הקרבן שלו, החל משער מקולקל שאני לא מצליח לתקן, וכלה בבוס מעצבן. תסרבי, יונה. תסרבי להיות הקרבן של מה שאי אפשר לשנות וגם אי אפשר לקבל. תסרבי שבחיים שלך יהיו בכלל אובייקטים שעונים להגדרה הזו. כי הם השיעבוד שלנו. ולא ממרומי "נאורותי" אני אומר את זה, אלא לצידך. ואת יודעת מה, החלטתי לשנות את החתימה שלי ל- "יש חיים לפני המוות" !!!

למעלה