רגע של בחירה - Shine On.

The Albatross

New member
רגע של בחירה - Shine On.

והשרשור השני בפינה החדשה, מתייחס לשיר ולאגדה Shine On You Crazy Diamond. איזה ביצוע של השיר (וכשאני אומר ביצוע, אני מתכוון לביצוע של חלק אחד, שניהם או שניהם מחוברים, כדוגמת PULSE) מועדף עליכם? 1. בשבילי רק מקורי - האלבום Wish You Were Here. 2. עושים כיף עם גילמור - PULSE. 3. עדיין כיף עם גילמור - Delicate Sound of Thunder. 4. ממשיך הכיף עם גילמור - (David Gilmour In Concert (Meltdown Live. 5. אחר. המממם. אני מודה שאני דווקא לא מכיר הרבה גירסאות של השיר, אז תוסיפו חופשי גרסאות שאתם מכירים.

One Echoe

New member
אממ

Delicate Sound of Thunder ו.. PULSE זו לא אותה הופעה? בכל מקרה, אין על הגרסא המקורית בשום אופן. אין אפס פה. כלום לא משתווה לה בכלל. בכלל, בכלל.

למה?

כמובן שDelicate Sound of Thunder ו-PULSE הן הופעות שונות. DSOT הוא מסיבוב ההופעות בסוף שנות השמונים. PULSE הוא מאמצע שנות התשעים.

One Echoe

New member
אוי..

תמיד חשבתי שDelicate Sound of Thunder זאת גרסת האודיו בעוד ה PULSE זו גרסת הוידאו

The Albatross

New member
הבעייה היא

שזכרתי במעורפל שיש איזושהי כפילות באחד השירים בהופעות השונות, כלומר ששיר אחד מופיע בשניהם בביצוע מאותה הופעה.

יתכן מאוד שהם ניגנו 'סט' דומה

אבל אלו אינן אותן הופעות. כל ההקלטות מ-PULSE הוקלטו בארל'ס קורט בשנת 1994. אין שם הקלטה מסיבוב ההופעות הקודם. הרי זו כל הפואנטה...

holo

New member
כמובן ש

גירסת המקור הכי טובה! אין כמו המקור אבל אני גם מאוד אוהב את הגירסה האקוסטית של דיוויד גילמור בקונצרט שלו, הוא עשה את זה נורא מיוחד, ביצוע מאוד אישי שמרגש אותי.. וגם, אחרי שאבא שלי קנה את הדיוידי שלו התחלתי לחקור את הלהקה, והביצוע הזה אולי הכי השפיע עלי, כי זיהיתי בו את הריף המפורסם (כנראה בגלל שאח שלי כל הזמן השמיע את זה במחשב).. טוב בלבלתי לכם את השכל, אדיוס..

thezanani

New member
ברור שגילמור../images/Emo123.gif

בכל מקרה,בכל מצב,גילמור. דוד הכיטוב. מנסיוני מעוט השנים,זכיתי לשמוע רק את המקור ואת פולס. המקור לוקח.

Breathe

המעבר בין STMלבינו, הקטע עם התופים בהתחלה, המקור(ברור) לוקח את הגרסה בפולס (גרסה רועשת יותר). הפתיחה השקטה, הממגנטת אין עליה.

oribarak

New member
המקור המקור

בגירסאות של ההופעות הם הגזימו עם כמות האפקטים, והגיטרה לא נשמעת טוב וגם האורגנית לא

בשבילי ...

או גרסת ההופעה של גילמור, מפסטיבל "מלטדאון", או גרסה בהופעה של הפלויד, משנות השבעים, בה הם ניגנו גרסה מקוצרת של השיר, 15 דקות (שני החלקים), שלטעמי היא עולה על הגרסה הארוכה שבאלבום: יותר תמציתית, ללא הקטעים המיותרים שיש שם פה ושם, ולכן הרבה יותר "הדוקה" ועניינית.

holo

New member
אני המום מעצמך../images/Emo2.gif

"ללא קטעים מיותרים"?? שני החלקים ביחד??! מה בדיוק מיותר אפשר לשאול? לדעתי שני החלקים פשוט עשויים בצורה מושלמת ומלוטשת שפשוט אסור לגעת.

The Albatross

New member
יאי!

עוד אחת שתומכת במלטדאון! חשבתי שאני המשוגע היחיד שמעדיף אותה על פני המקור.
האמת היא שהחלק הראשון די חסר, אבל בחלק השני הם עשו עבודה מדהימה.

NIR Y

New member
נכון

החלק השני עולה על המקור אבל הראשון נחמד לא יותר

Fatach

New member
וואו...

אני חושב שאת הגרסא מהדיוידי של גילמור, אבל בעצם אני לא בטוח, כי ראיתי את זה רק פעם אחת... צריך באמת לראות שוב
בכל מקרה אני מוסיף עוד גרסא: לא של פינק פלויד אבל בכל מקרה: transatlantic - מבצעים את SHINE ON, גרסא באמת מעולה. שני הקטעים צומצמו ל 15 דקות. NEAL MORSE שר מעולה....

למעלה