רגע של הקשבה בקשה.

• פותח הנושא iste
  • פורסם בתאריך

iste

New member
רגע של הקשבה בקשה.

חשבתי על זה די הרבה והחלטתי לנסות לעשות איזשהו מגאזין או חוברת על גראפיטי בישראל. לפי דעתי זה אפשרי עם יש רצון וקצת יכולת. אז מה שאני מבקש ממכם אומני גראפיטי היקרים זה לשלוח לאי מייל הזה [email protected] תמונות, רצוי כמובן באיכות טובה, של עבודות חוקיות ולא חוקיות, תמונות של טאגים, סטיקרס, סטנסילס, סקיצות, קנוואס וכל מה שאתם חושבים שזה שייך לסטריט ארט או גראפיטי. אתם יכולים לשלוח רק תמונות של עבודות שלכם ובאיכות טובה. נרצה גם לראיין כמה אנשי גראפיטי מהסצנה. רצוי גם שאלא יהיו עבודות שלא התפרסמו קודם באינטרנט. מבקש לשתף פעולה כי בסה"כ אנחנו רוצים לקדם את תרבות הגראפיטי בארץ. אני רוצה שבחוברת יופיעו כמה שיותר אנשים מהסצנה. אם מישהו רוצה או יכול לעזור רק נשמח. אני מבקש מהנהלת הפורום להשאיר את ההודעה הזאת לחודש, חודשיים

onerski

New member
אני חושב שעורק/420/סג מישהו מהם

עובד על מגזין כזה אבל אני לא בטוח אם הלכו על זה בסוף וגם נראה לי שזה היה מגזין רק של סקצ'ים בכל מקרה צריך לברר..רעיון נחמד

iste

New member
(+

ל-onerski נשמח לקבל תמונות מ-afk ל-enoekos התמונות בפליקר שלך טובות רק שאני צריך אותם יותר גדולות ובאיכות טובה שלח לי בקשה תמונות יותר גדולות לאי מאייל [email protected]

iste

New member
!

ל-enoekos התמונות בפליקר שלך טובות רק שאני צריך אותם יותר גדולות ובאיכות טובה שלח לי בקשה תמונות יותר גדולות לאי מאייל [email protected]

קוקעה

New member
מילה!.....רעיון טוב רק ש..

אני לא חושב שיש מספיק סצינה כרגע בשביל להקים מגזין.... כמות האנשים שמעלים פיסים לאוויר בתדירות גבוה היא לא ממש הרבה אני חושב שבעיקר AFK הם החברה האלה שדרך אגב אחים כבוד ענק על הפרודקשין החדש מטורףףףף ובכלל ביים שיחקת אותה אחד העבודות בישראל. אבל אחרי הכל אני לא יודע אני חושב על עצמי קורא מגזין גראף סטריט ארט ישראלי הייתי מצפה לראות פיסים פיסים ופיסים סקיצות זה נחמד אבל מה שצריך זה עבודות צבע אני מקווה שאני יחזור לעצמי בקרוב אחרי שנה שלמה בגלות שלא נגעתי בפחית אפילו שכרגע יש לי המון דברים על הראש מבחינת הצד השני של האמנות שלי שזה יותר SURF ART אבל בכל מקרה אם מישהו הולך להתחיל מיוזמתו משהו כזה אז אני איתו לכל הדרך זה רעיון נחמד ויהיה טוב לישם אותו הרבה התפתח פה בשנה הזאתי שלא הייתי חזרתי למקום שונה ברמות.... ריספקט לכולם ONE LOVE

iste

New member
!

אני דפקה חושב שיש מספיק סצינה בישביל איזה חוברת

Make

New member
השאלה היא מה קהל היעד שלך

כי אם הקהל שלך הוא אותה הסצינה אז עזוב את זה , גם ככה כולם מכירים פחות או יותר את הפיסים של כולם , אם אתה מנסה לפנות לקהל יותר רחב , זה הרבה יותר מסובך ממה שנראה לך , תקציב לא קטן מה שאומר שאתה צריך מימון , ידע טוב בהבאה לדפוס , קשרים שתצטרף לפירסום והפצה , זה פרויקט וזה לא פרויקט קטן ולא כזה בטוח . . . אני מציע לך כן להתחיל להתעסק בזה אבל בפורמט PDF , עדיין עולם יוכלו לראות את זה , תוכל גם להדפיס איזה כמות ובעצם אם מישהו ירצה יוכל להדפיס גם כן . . מגזינים בPDF עובדים עכשיו בדיוק מכל אותן הסיבות שפירטתי לך בהתחלה ולך תדע אולי מישהו יראה את הגירסה הדיגיטלית וירצה לדבר איתך עסקים ופתאום תגלה את עצמך בעניין יותר רציני , אבל עד אז , אל תכניס את עצמך לבורות סתם וכמובן בהצלחה :)

iste

New member
!

הקהל הוא לא רק הסצינה למרות כל מה שאמרתה אני עדין חושב שאפשר לנסות חשבתי גם על PDF ועם לא יהיה תקציב אז תמיד אפשר לעשות בPDF

Make

New member
הכל מקובל

אבל אני ממליץ לך לעשות עשרים אלף בירורים לפני כן ואז עוד עשרים כי זה ממש לא עסק קל , להוציא משהו איכותי בדפוס , אפילו פורמת של מגזין , מדובר באלפי שקלים סתם בשביל ההתחלה ולהוציא את זה טוב מדובר בעשרות אלפי שקלים וזה אנחנו מדברים על כמויות של מאות עד אלף אלפיים . . דפוס איכותי שווה כסף , זה לא מכונת צילום אחי . . ממליץ לך אם יש לך המון זמן להתעסק בזה , להתחיל כבר עכשיו . .

enoekos

New member
יש לך שם אפשרות של להוריד את הגודל

המקורי שזה הכי גדול שיש לי...

meoner

New member
כמה שאלות בקשר למגזין...

אני יתעמק מחר כשאני יראה אותך אבל דברים שכדאי שיעלו לדיון פומבי... * מי הקהל יעד * מה התפוצה * מה הפורמט * מה המטרה

Faide

New member
לפי דעתי../images/Emo62.gif

במקום מגזין צריך לעשות חוברת שמתעדת את הסצנה שלנו. להביא תמונות של דברים מהעבר,דברים עכשווים כולל סקיצות ועבודות על קירות. לא כתב עת שיוצא כל כמה זמן כי זה ימות מהר עקב מחסור ברייטרים,אלא סתם ספרון שמתעד עם תמונות וקצת דיבורים.

acab123

New member
מילה... נשמע רעיון יותר טוב!

מאיפה תשיג ממנים וכאלה זה בטוח לא יצא אבל מה שפייד אמר זה יהיה יותר קל לעשות לפי דעתי..

meoner

New member
אני היחיד שלא רואה את ההבדל...

מגזין... חוברת... מה ההבדל זה לא רק צריך לשמש כמשהו שרץ בין רייטרים כאן, אפשר ליצא את זה לגראף שופס בחו"ל וסתם להריץ את זה לקהל הרחב אם זה באיכות סבירה

iste

New member
חברה שלחו תמונות בקשה

יש אנשים ששלחו קבר אבל זה ממש לא מספיק אני רוצה לקבל תמונות גם מ-afk

למעלה