רגע של משבר

רגע של משבר

סגור בתוך ארבע קירות כבר לא זוכר איך נראים אנשים גם כשנוכח בסביבתם מרגיש לידם כמו רוח רפאים כבר לא מצליח לדבר את הכל בפנים שומר מתערבל בסערה ולא רואה את קצה המנהרה מרגיש שונה ולא שייך רוצה עכשיו להיות איתך מי שלא תהיי רק קחי אותי מבדידותי שום דבר לא מסתדר לא מצליח לתקשר הכל סביבי תמיד נופל ואני לתוך תהום צולל לא מצליח להתרומם בתוך הבית השומם לב בוכה ללא תמיכה נקרע ואין לי מנוחה האם תצליחי להוציא את כל מה שמתרוצץ בתוכי האם תצליחי להבין ולגרום לי שוב להאמין להאמין שוב בעצמי שתהיי כאן לצידי להאמין שאני יכול להתמודד ולצאת גדול להאמין שהכל עוד יסתדר שאת הכל צריך רק לשחרר שקשה עכשיו אך יהיה עוד טוב ושגם אותי מותר לי לאהוב להאמין שאין רע בלהרגיש להוריד את המסכה של האיש האדיש לא לפחד גם לפעמים להיפגע שאנושיות היא לא קללה להאמין שוב באנשים לדעת להישען בזמנים קשים לדבר שוב מהלב ולהחליק את הכאב להאמין שאני שווה גם אם נדמה לי שאני שונה להאמין שוב בדרכי שנעלמה לי מראשי חש כמו כסיל בין חכמים כמו טיפש ללא מורים לא קורא את החיים לא רואה את השבילים אין שבילים של שאיפות אין מקום לחלומות מתנפץ למציאות ופשוט רוצה למות לא אצטרך להתמודד עם הפחדים לא אדפוק חשבון לאנשים פשוט אשן לעד בכיף בשמים ארחף כך הכל כבר ישכח השיגעון פשוט יברח כך אפסיק לבכות כל ליל ובסביבתי להתל חיוך מרוח על פני עובד על כל מכרי כמו צל בין אנשים הם בכלל לא מתארים לא מתארים את מה שעובר שכל הזמן נמצא במשבר משבר תמידי של החיים שעם הזמן הפכו קשים איש אחד עם שני פנים אחד בחוץ אחד בפנים הפנימי תמיד בוכה והחוץ בכולם משטה כאן בפנים הכל חשוך הכל מורכב מאוד סבוך מוקף עשרות חומות מגן מרגיש עלוב ממש מסכן מחפש את החלק השני אך מי תרצה אותי במצבי שבר כלי ללא כוחות שכל הזמן רוצה לבכות

קוקי500

New member
כתיבה מדהימה

מאחלת לך למצוא ...את החלק הזה בדרך כלל מוצאים ביום שמפסיקים לחפש לכולנו יש את הפנימי ואת החיצוני לפעמים הם צצים יחד לפעמים בנפרד לפעמים הם הסיבה של הביחד ולעיתים של הלבד אהבתי את הכתיבה ואת הפנים שהבאת איתך לכאן .. בהצלחה

liri30liri

New member
כתיבה מאד יפה רק ש

ניראה לי שאפשר לחלק את זה לשתי שירים נפרדים מה אתה אומר? מאחלת לך ימים קלים יותר

חלק מהכתיבה המבולבלת

והחיבור של הכל מראה את מה שעובר עלי. שהכל מתערבב אחד בתוך השני. אולי יש צדק בדברייך אך כל הטקסט שרשום אם פשוט נכתב מאליו (ללא תיקוני מקלדת). מה שהרגשתי באותו רגע יצא.

KAHAL2525

New member
אני מאחלת לך ללא קלישאיות מיותרות רק טוב ו...

איש אחד עם שני פנים אחד בחוץ אחד בפנים הפנימי תמיד בוכה והחוץ בכולם משטה רק רציתי לומר לך עובר אורח שארבע השורות הללו פרי יצירתך הינם בבואתי הפנימית והחצינות

למעלה