רגע של עידוד חיבים לקרוא כנסו|בבקשה

../images/Emo77.gifאסנת שבת שלום גם לך../images/Emo65.gif

ותמסרי לבעלך יום הולדת שמח אדית

רגע של עידוד חיבים לקרוא כנסו|בבקשה

קראתי את זה בפורום אחר אהבתי מקווה שתוהבו גם כן. אדית הדבורה: לפי כל חוקי האווירודינמיקה ועל פי הניסויים במנהרת אויר, הוכח למעלה מכל ספק, שהדבורה אינה יכולה לעוף. הסיבה לכך היא שמשקלה, מבנה וגודל גופה יחסית לאורך הכללי של כנפיה, אינם מהווים מערכת אווירודינמית שתאפשר לה לעוף. והדבורה אינה בקיאה באווירודינמיקה ואינה מודעת כלל לעובדות מדעיות. לעומת זאת היא עקשנית מאוד, היא עפה ואפילו מייצרת דבש.

../images/Emo124.gifהורים חמודים מותר לקרוא

דברים שונים ולהגיב עליהם פרט לעינים היום יומים העוסקים בילדינו למרות שאת הקטע הזה הבאתי לכם כי הוא גם קשור אך שהוא לילדינו רק רציתי לעודד ולהראות את המסקנה מהדבורה שכללי הטבע לא עובדים עלה וגם לא על ילדינו כי עם הרבה עקשנות מצידינו ההורים ילדינו נותנים הרבה צעדים קדימה למרות שפעם לפני שהיו מודעים לזה זה לא היה קורה מעט פילוסופיה בחיים לא מזיק אם אינכם מעונינים בדברים כאלו רק תגידו לי לא העשה זאת שוב קצת מאוכזבת שאין תגובות אך אני אתגבר שמשך יום טוב ושבת שלום אדית

עדית לא חייבים להגיב לכל דבר

את לא חייבת לקבל תשומת לב על כל דבר שאת כותבת בפורום. אם אף אחד לא כתב לך, זה לא סוף העולם. מספיק לנו מילדנו שדורשים תשומת לב מתמדת, אנו לא זקוקים גם להורים שכל הזמן ידרשו תשומת לב על כל דבר שהם כותבים. כתבי בכבוד לכולם וקבלי את זה באהבה שלא תמיד תהיה תגובה כתובה. יום נעים קטרין

../images/Emo23.gifקטרין יקירה למה הגבת בכלל

אינני מחפסת תסומת לב אך אנו כל הזמן בשיגרת היום יום ולא היה קורה כלום עם ניסתכל על הפילוסופיה של החיים אפשר לקחת ממנה עידוד. פשוט מאוד אני די חדשה תוך כל השירשורים האלו[כן למדתי מילה חדשה] ולא תמיד אני יודעת עם אתם מעונינים לשמוע דברים אחרים שמעודדים אותי ומחזקים אותי אני לא יכולה לנחש את הדבר ולנבא עם רוצים את זה או לא עם לא מגיבים לדבר ועוד דבר קטרין את שמי כותבים עם א לא עם ע יום טוב לך שבת שלום

1סימה

New member
אדית הקטע ממש חמוד

לפעמים כשלא יודעים מראש שיש מכשול פשוט לא מתייחסים אליו... אהבתי.

כתבתי אדית עם "ע" מתוך הרגל

יש לי שתי עדית עם "ע" שמטפלות בבני אז סליחה. התכוונתי שאת לא צריכה אישור מההרוים על כל דבר שאת כותבת. תכתבי מה שעל ליבך ואם לא יגיבו אז זה לא תמיד רע. ואת רואה שלבסוף כן הגיבו, פשוט צריך להיות סבלניים ולחכות , יש כאן הרבה הורים שקוראים ולא כותבים ויש הורים שכותבים ולא תמיד על כל דבר. שבת שלום אור ואהבה קטרין

למעלה