רגע של פרגון בלתי נשלט

רגע של פרגון בלתי נשלט

שלום כולם אני חייב להוציא את זה. יש בי דחף לא מובן לפרגן, הבעיה היא שאני לא יודע למי. אני לא סובל את התוכנית "האח הגדול" אני חושב שזאת תוכנית ממש ממש גרועה (זו דעתי ואין בכוונתי להעליב חלילה מי שכן אוהב אותה) בכל זאת, הרי זאת תוכנית של רייטינג גבוה וחצי מדינה רואה אותה. אני לומד תקשורת וכל דוגמא לתקשורת רעה שיכולים לתת לנו מגיעה מן התוכנית האח הגדול. (וכשאני מתכוון "רעה" אני מתכוון קפיטליסטית והגמונית וכל החרא הזה - תודה לאוניברסיטה על שהרסה לי את הצפייה בטלויזיה) הרגע נגמר פרק (חברה שלי מכורה והיא התקשרה לעדכן אותי) ואני החלטתי להכנס לבלוג שלי ולכתוב קצת. הייתי בטוח שכל הדפים הראשיים של הבלוגים והפורומים יהיו מלאים וגדושים בידיעות על האח הגדול. כבר התכוננתי להתעצבן מזה ולהוציא את זה אל תוך המחברת. אבל הפלא ופלא, לא ראיתי אפילו לא תזכורת אחת. כל כך שמחתי לראות שאני כנראה, לא היחיד שלא אוהב את התוכנית הזאת. אז אני לא יודע אם אני צריך לפרגן לתפוז שפשוט לא שמו את הכתבות האלה בדף הראשי. אני לא יודע אם אני צריך לפרגן למשתמשים שפשוט בחרו לא לפרסם שום דבר. אבל מי שזה לא יהיה. אני מפרגן לך. תודה רבה

wranger

New member
אני גם לא יודע למי צריך לפרגן,

אבל נראה שזה היה צירוף מקרים נדיר, כי בדרך כלל באמת יש הרבה ידיעות על האח הגדול בכל רחבי תפוז, האינטרנט והיקום כולו.

orelie

New member
עכשיו הצחקתי אותי בטירוף

כבר חודש שלם שכל יום מישהו מתלונן שנימאס לראות קידומים על בלוגים שמדברים על האח הגדול.... חודששששש יום יום כל פעם מישהו אחר אז כן אתה לא היחיד שלא סובל את התוכנית התת רמה הזו, וסוף סוף אחרי חודש תפוז הבין זאת אז לפרגן? למה בדיוק שהיו צריכים להתחנן במשך חודש שלא נמשיך לסבול גם בתפוזיה יעל

seymore butts

New member
נפלה עטרת ראשנו

יוסף הודח. כנראה שאפילו במערכת "תפוז" ההלם כל כך גדול שיצאו מהאיפוס. אבל בפרפארזה על מה שאמר אחד מראשי הממשלה הפחות טובים שלנו - נוווווכבר תיזהר נוווכבר, דודי מליץ ואדי חוטובלי מחכים !!

siv30

New member
אוי אוי

ראית מה דוסה עשתה לדודי מליץ? אני חושבת ששנים של טיפולים לא ישקמו את הנזק ורק קידום אובססיבי של הרשומות שלו יכול אולי לעזור. וכן, קראתי גם את הנסיך לבית חוטבלי. מה אומר ומה אגיד. פאר היצירה הספרותית.

seymore butts

New member
לא ראיתי !!

או אולי שכחתי. אבל שמתי לב שדודי סובל לאחרונה משתיקה הולכת ונמשכת של יוצא בית האח הגדול. אפשר לקבל לינק ?

siv30

New member
אני אצטרך להפנות אותך

לקומונה יש שם. אני אוציא קישור א ם תתאזר בסבלנות

seymore butts

New member
תודה. קראתי עכשיו את ההתכתשות ביניהם

ולדעתי היא הגזימה לגמרי. אני מעריך את הכתיבה של דוסה בבלוג שלה ואין ספק שהמקלדת שלה חדה כסכין אבל היא ניהלה כאן מתקפה אישית על בן אדם שכל חטאו שהוא כותב על האח הגדול ו"תפוז" בחרו לפרסם כל פוסט שלו בעמוד הראשי. במיוחד צרם לי זה שהיא לועגת לדיסלקציה שלו, כאילו זה תירוץ של אנשים שלא למדו קרוא וכתוב כמו שצריך לכתוב עם שגיאות.

siv30

New member
הוא פשוט התפתל

מידי. יש מקומות שצריך לאמר כן, אני ככה וככה וככה וזהו זה מה שיש

יש מצב שלמדת עכשיו את תיאוריית ההגמוניה?

מצד אחד אני צופה אדוק באח הגדול מצד שני זה לא מפריע לי גם לבקר אותה בבלוג שלי. הכל עניין של פרופורציות. אני באופן אישי צופה גם בתכנים גבוהים יותר כמו תוכנית ביס דוקו, וזה מוריד לי את הדיסוננס בנושא.

למעלה