רגע של רכות

רגע של רכות

צופה בתנועותיך.. יושבת מרחוק ומביטה כל חלק בך מעניין חיוך קטן בזוית הפה וידיך נעות מסדרות עיניך מרוכזות, מחשבתך כולה בתוך מה שאתה עושה ואני בצד בשקט צופה בך, אל תפריע את עבודתך... אתה חש לפתע בנוכחותי שולח מבט בעיניים מחייכות "מה את עושה?" "מביטה בך...שששש.." אתה ניגש אליי אט אט מתיישב אל מולי אוחז בידיי מביט לתוך עיניי, מביטה אל עיניך מחייכים... אתה ניגש לשפתיי נושק לי נשיקה קלה מתמשכת..עוברת לנשיקה אחרת לשונות רוקדים ריקוד של אהבה רכות שלא נגמרת.. נשימה שמתגברת חובקת אותך, מסניפה את כולך כמה נעים להיות בזרועותיך מניחה ראשי על חזך שששש.... לא רוצה שייגמר לי..

שלא ייגמר לו הליל......

בך... בעינייך השחורות אור באין סוף גוונים מתמזגים עם כסוף הנשזר בשיערך הפרוע על הכרית לידי ..... מביטה אל חזך העולה ויורד עם כל נשימה של אחרי וריח אהבתי כרוך בין השערות שמוללת באצבעותיי.... לאחוז בגוף הזה בשתי ידיים לשמר ריחו נגיעותיו בין השניים לחבר לו מנגינות להלל ולומר בלחש שלא ייגמר לו הליל......

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifחפש בי../images/Emo20.gif ../images/Emo25.gif

חפש בי (ריקי גל) חפש לי בארנק, חפש לי בחולצה היה קפדן אלי ואל נא תוותר אולי יש בי רימון, אולי יש בי פצצה אולי יש בי גם משהו אחר חפש בי מלפנים חפש בי מאחור חפש בחריצות חפש ללא הפסק גשש נא בבטחה, כפתור אחר כפתור לעבר לבבי המתקתק חפש בי בידך בפיך הלוהט חפש בי בגופך במבטך החם חשוד בי בחוזקה, חשוד בי באמת חשוד בי מעתה ועד עולם חפש אצלי היום, חפש אצלי מחר הייה קפדן אליי ואל נא תוותר אם לא מצאת כלום, עוד אין זה מאוחר אולי תמצא בי משהו אחר חפש בי בידך, בפיך הלוהט... חפש אצלי היום חפש אצלי מחר הייה קפדן אלי ואל נא תוותר אולי יש בי רימון, אולי יש בי פצצה אולי יש בי גם משהו אחר חפש בי בידך, בפיך הלוהט...
מוקדש לכל האוהבים חפשו מכל הכיוונים גם בדפנות ובין כל......
אם רק תאמינו תמצאו ים של רכות ואהבה אין סופית מוניק

למעלה