רגע של שיתוף

רגע של שיתוף ../images/Emo140.gif

ביום שישי האחיין המדהים שלי
קיבל מכה די חזקה ברגל, ואחותי גרה בחו"ל וכרגע בעלה בארץ אחרת והיא מאוד נבהלה כי האחיין שלי לא הפסיק לבכות, והיא התקשרה אלינו לארץ מאוד מבוהלת ורצתה את אמא שלי שבדיוק לא הייתה. האמת שזה נורא הכניס אותי לחרדה, למרות שידעתי שזאת רק מכה סה"כ, אבל היה לי כל כך קשה שאני לא קרובה אליה, לחבק אותה, להראות לה שהיא לא לבד. עם כל הקשיים שיש בקשר ביננו, הבנתי שאני באמת אוהבת אותה ושהיא חסרה לי ושהלוואי והייתי לידה תמיד לעזור לה ולהיות שם בשבילה. קצת עצוב לי עכשיו
אבל מתנחמת בעובדה שבסוף החודש גם היא תבוא עם האחיין וגם חברה טובה שלי חוזרת מחו"ל

jKiTTiE

New member
=\

יווו איזה חמודהה חחח יהיה טובב =] אין מה לדאוג ויוו אני כל כך מבינה אותך בקטנה שאת רוצה לחבק אותה ולהראות לה שהיא לא לבד...אבל סוף החודש היא חוזרת אז תמחצי אותה מחיבוקים!! גמלי יש משו דומה בנאדם שאני מאוד מאוד אוהבת הוא הבנאדם הראשון והאחרון שאני באמת באמת אוהבת יאהב קיצר הוא בחול מה30.8 בקוסטה ריקה והוא מתכנן לחזור לארץ לביקור קטן רק עוד 5 חודשים...=\ אבל יהיה טוב =] ורגע מה איתו? הוא בסדר עכשיו?! כל עד לא צריך לכרות לו תרגל הוא בסדר ;] אגב איפה היא גרה?!

בניו יורק ../images/Emo160.gif

היא לא חוזרת, באה לביקור של שבועיים ובטח בקושי אני אראה אותה כי אני כל היום בלימודים
הוא בסדר גמור, זאת סה"כ רק מכה והיא פשוט נבהלה, הוא חזר כמעט ישר להתנהג רגיל אבל היא רצתה שייבדק וטפו טפו- הכל בסדר.

eris1515

New member
אויש איזה מתוקקקקקי ../images/Emo99.gif

עמוק בתוכינו-כל אחד אוהב את האחים שלו גם אם הם לפעמים מרגיזים...

למעלה