רגע של שיתוף

רגע של שיתוף ../images/Emo24.gif

מתנצלת שלאחרונה קצת נעלמתי, קצת יצאה לי המוזה מלכתוב ולהגיב בפורומים, התנתקתי קצת מהאינטרנט, פחות כותבת, פחות מגיבה, פחות שואלת. רציתי לשתף אותכם בחוויות חיוביות שעוברות עליי: בתחום האהבה
- הכרתי בחור חדש, שונה מכל השאר, מרגישה כל כך נינוחה איתו.מצד אחד אני זורמת ונהנית מכל רגע, אבל גם לוקחת הכל בערבון מוגבל. כל כך מקווה שזה יצליח כי כל כך טוב לנו ביחד. נפגשנו פעמיים והיום פעם שלישית כנראה, ופשוט יש ביננו תשוקה מדהימה. מרגישה נינוחה איתו כבר מהדייט הראשון, וזה משהו שאפילו עם האקס שלי לא הרגשתי בארבעה חודשים- זה ממש מדהים. בתחום העבודה- אני כרגע לא עובדת, עוברת מראיון עבודה אחד למשנהו וזה בהחלט מתסכל ומעצבן, וקיבלתי אתמול הצעה לחזור לעבוד בביה"ס שעבדתי בו בתור מורה מחליפה ומזכירה ולהיות מורה מחליפה קבועה לחודשיים במקום מורה לכיתה ב' שיצאה לחופשה, שזה אומר לחנך את הכיתה, להיות אחראית עליהם וכו'. המשכורת מעולה, התנאים מעולים והמקום עבודה לא זר לי. יש לי עוד מעט פגישה עם המנהלת בנוגע לכך, מקווה שדברים ייסגרו על הצד הטוב
. מרגישה שטוב לי, שדברים מסתדרים

ניאו30

New member
אוי,שוב המילה ה-**** הזו? ../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

"התנתקתי קצת מהאינטרנט"...גאד,אני רוצה להתנתק קצת מההתנתקות-אפשר? שירי,שום דבר מזה לא נגדך כמובן! האמת שאני יותר ממבין אותך כי אני בעצמי עובד תקופה כזאת פחות או יותר,עם כמה הגחות של מוזה לכתיבה מדיי פעם לפעם. העיקר,שיהיה לך הצלחה בהכל-עם הבחור,עם העבודה ועם החיים בכלל

רננהלי

New member
שירי

מתוקה נעים לשמוע את משדרת אופטימיות
שיהיה בהצלחה תעדכני מה קורה איתך...

תודה ../images/Emo24.gif

ובנוסף לכל- התקבלתי לסמינר הקיבוצים כמו שרציתי
החל מ- 30 לאוקטובר אני סטודנטית!!!

bad girl201

New member
שירו'ש נשמה...

אני כ"כ שמחה שדברים מתחילים להסתדר לך, ומאחלת לך המון הצלחה בהכל. לגבי הבחור- זה טוב שאת לוקחת דברים בעירבון מוגבל (למרות שלפעמים זה קשה שלא להיסחף...מי כמוני יודעת) אז מתוקה, שיהיה לך רק טוב!!

../images/Emo51.gif לכל המגיבים ../images/Emo24.gif

הוא היה אצלי בבית אתמול בפעם הראשונה, לשמחתי ההורים שלי לא היו באיזור <אמא למעלה, אבא בחדר שינה> כך שהלכנו ישר לחדר שלי. היה כל כך כיף לנשק אותו, לחבק אותו, להרגיש אותו- התגעגעתי אליו- ארבעה ימים זה היה יותר מדי
, מתה לראות אותו שוב - יום שישי הולכים ליום הולדת של חברה במועדון אבל חסר לו אם לא רואה אותו קודם- אולי היום או מחר אני מקווה
הוא ממש עושה לי טוב וגורם לי להרגיש מאושרת עם עצמי

למעלה