רגע של תסכול

Another Girl

New member
רגע של תסכול../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif../images/Emo11.gif

אז כרגע ראיתי שלפורום התכנית Y בלילה יהיה מפגש פורום שישתתפו שם גם...כן,כן,המנחים עצמם,ליאון ואריק,ואולי עוד מנחים.ולמה לא,כשליאון רוזנברג עצמו משתתף פעיל בפורום?...(אגב גם סי היימן משתתפת פעילה בפורום שלה) והתסכול שלי הוא,אתם כבר מבינים-הידיעה שלעולם לא נוכל להביא את מושאי הפורום שלנו לא לפורום ובטח ובטח שלא למפגש פורום...(כאילו,מה,נפגוש את רינגו ברכבת ונצטרף לפול שיחכה לנו בעזריאלי ב-15:00?...)וזה...בעע,באסה.
אבל ג'וליאן,יהיה בסדר...נוכל להמשיך עם המורשת לבד בינתיים.

גם אני מתוסכלת

אסוציאציה מההודעה של ילדה אחרת קישרה אותי למחשבה ש... בוא נגיד... תראו, חצי להקה אהממ עימנו ועד שאני יהיה עצמאית עם מספיק כסף לטוס לראות הופעה של פולי הוא בטח כבר יפסיק להופיע... (במובן של במקום זה ישב בבית עם הת'ר וכמה סיגרים... לא מובן אחר...) נכון שזה מבאס או מה?! הלוואי הייתי נולדת 60 שנה קודם בעעעעע!!!

Miss CB

New member
מה אפשר לעשות...

אם זה מנחם אותך: 1. הנושאים שאנחנו מדברים עליהם *קצת* יותר איכותיים, אין לי מושג איך זה אמור לעזור, אבל שווה נסיון. 2. יש עוד הרבה פורומים עם בעיה דומה... פורום פינק פלויד, פורום אגדות רוק, פורום גרין דיי, ובכלל (כמעט) כל פורום מוסיקה.

Another Girl

New member
כן,אני יודעת...

ברור שהנושאים איכותיים יותר...אבל בינינו,מה ישתווה ללפגוש את פול מקרטני יחד עם כל חברי הפורום?...נצטרך לרכוש את אולם הספורט של יד אליהו כדי להכניס את כולם אחרי שהשמועה תתפשט...אבל-זה לא יקרה...
ואני יודעת שיש עוד פורומים עם המצב הזה,ותכלס אין מה לעשות.אפשר רק לחלום שביום מן הימים הוא יצטרף לוויטני,כריסטופר ריב ושות' ויסור לארצנו הקטנטונת

אפשר להפיץ שמועה

שעשרות אנשים נפגו במקרה טרגי ומזעזע כשיצאו לטיול מאורגן ועברו במסלולם על פני שדה מוקשים שלא פונה. כידוע יש לו חולשה לממקרים שקשורים בשדות מוקשים הרי אשתו מחוסרת רגל בגלל אחד כזה. ועוד סיפור מצחיק לשמח את האווירה המדוכדכת: יום אחד פולי נסע במכוניתו והקשיב לתוכנית ששמה BEATLES. שאלו חידה: "באיזה קליפ של הביץ' בויס מקרטני נופיע?" ואף מתקשר לא ידע לענות. לבסוף הוא ענה בעצמו, וגם זכה בחבילת שי. הוא תרם אותה, כמובן.

Miss CB

New member
יא איזה חמוד!

הוא באמת תרם אותה? חחח איזה חמוד... יש לי ריעון: נפיץ שמועה שהוא בא, וזה יתפשט לכל העולם ובסוף גם הוא יצטרך להגיב ולהגיד שזה לא נכון נכון? אבל אז פתאום הוא יחשוב, "למה לא בעצם!" ויבוא

או,

שנשלח לו מכתב בתור "קרובת משפחה אובדת" שהיא בעצם אמו הביולוגית. הוא חייב לבוא לראות אותה, לא?? ד"א. ברור כבר אין לו מקום בבנק הוא חייב לתרום קצת.

ערןלוי

New member
מה שמעניין עם אישתו...

זה שהרגל שלה לא נקטעה ממוקש. והיא עבדה עם קרבנות מוקשים עוד לפני שהיא נקטעה. היא נקטעה בתאונה כשוטר על אופנוע דרס אותה. צירוף מקרים מוזר שכזה. אגב זה לא קליפ של הביץ' בויז - זה שיר שלהם והוא השתתף בו כלועס גזר (וירקות אחרים כנראה). השיר נקרא vegatables.

Miss CB

New member
חחחח לומדים משו חדש כל יום!

כמה הם חשבו את עצמם שאיש רגיל לא מספיק טוב... הביאו "לועס גזר מקצועי"! (צ'מעו, לפול יש הרבה כשרונות נסתרים.)

ערןלוי

New member
אל תקחי את זה קשה...

זה לא שהטיסו אותו במיוחד בשביל זה. הוא ביקר אותם באולפן בלי קשר, אז באותה הזדמנות נתנו לו ללעוס ירקות. והוא עשה את זה מאוד טוב אני חייב לציין.

למעלה