רגע.... תנו לי להבין.......

RoyceGracie

New member
רגע.... תנו לי להבין.......

אתם באמת בקטע של "מקובלים ולא מקובלים" ????? חשבתי שזה סתם שם שאיזה ילדון המציא.......... בשיחה למטה אתם כל הזמן מעבירים את הנושא למקובלים או לא.... חחחח לא משנה... טוב, אז תגידו לי..... מה אני צריך לעשות כדי להיות מקובל ?? (זה נותן חומר טוב לשיחה בפורום הזה....)

TheImpactBoy

New member
לא הבנת כלוםםםם

זהו לא פורם שמלמד איךלהיות מקובלים! זהו פורם שמטרתו לתמוך ולעודד נפשית ילדים שמרגישים רע עם עצמם או שפשוט צריכים אוזן כדי לספר את בעיותיהם בחברה השטחית של היום- שקשורה למקובלות וכו'. זה הכול. פורם מצויין.

RoyceGracie

New member
אני מרגיש רע עם עצמי....

אני כל הזמן עושה שטויות בטעות.... וזה נובע מחוסר טקט... כל הזמן בנות מתעצבנות עליי..... היום אפילו הלכתי אחורה ועפתי על איזה ילדה והיא התחילה לבכות לה... יש לכם פתרון לכאלה דברים ? הצעות ? דרכי התמודדות ? אנשים שמזדהים איתי ? בירה מלט שחורה ?

RoyceGracie

New member
אה. אני גם רואה מומינים...

זה עושה אותי חנון ? אען... המיולין הזה עושה לי את זה... וכובע כמו של סנופקין אני מת להשיג.

RoyceGracie

New member
לא לא ! באמת שלא !

אין לי כוונות רעות... אבל לא משנה על מה אני מדבר וכמה אני רציני אתם חושבים שאני צוחק... אני לא צוחק.

תשמע,

נגד שטויות שעושים בטעות אין מה לעשות.. אולי זה בגלל שאתה מתבייש מבנות? כי אמרת שבנות מתעצבנות עלייך.. דרכי התמודדות? תהיה אתה ותשתדל לעשות כמה שפחות שטויות. אנשים שמזדהים איתך? אהמ כן קורה לכולנו שאנחנו עושים שטויות או מדברים שטויות.. בירה מלט שחורה? לא היא לא.

זה לא יעזור לו לפתור את

הבעיה נו באמת להיות עצמו, אולי זה דבר נכון לעשות אבל זה לא ממש משו שיעזור לו לקבל טקט אם אתה רוצה לעשות עם זה משהו תנסה לחשוב מה יקרה בפעם הבאה שאתה נותן למשהי כאפה "בטעות" או שפשוט תחשוב מה יקרה גם בפעם הבאה שמישהי מדברת איתך בקיצור מה שאתה צריך לעשות זה לקלוט שהיא לא בדיוק מעליך ולצחוק איתן או משו

למעלה