רגרסיה בגיל 3 חודשים

liat98

New member
רגרסיה בגיל 3 חודשים

ביתי בת 3 חודשיים יונקת - ישנה 6-8 שעות רצוף בלילה עוד לפני גיל חודש למשך כחודש חצי, כיום היא בת 3 חודשים ושוב מתעוררת באמצע הלילה אחרי 5 שעות וכל יום היא נרדמת בשעה אחרת. ניסיתי לתת לה בקבוק עם חלב שאוב לפני השינה אך היא פלטה את מרביתו ואחרי זה הייתי צריכה להניק אותה שוב. אני צריכה לחזור לעבודה עוד חודש ומפחדת כי הרגלי השינה שלה לא ישתנו עד אז ויהיה לי קשה לקום בבוקר. בנוסף, האם מותר לי להעיר אותה בשעה 7 בבוקר למרות שהיא התעוררה שעתיים או שלוש לפני כדי לצאת לעבודה כי היא הולכת להיות אצל מטפלת?

רגרסיה

השאלה לא ברורה די הצורך. אם התינוקת בת 3 חודשים וישנה 5 שעות ברצף ומתעוררת לאחר מכן זה מצב סביר לחלוטין אם גם ניתן להרדימה בתוך פרק זמן סביר. בגיל זה רוב התינוקות מתעוררים 2-3 פעמים בלילה. בד"כ תינוקות מסיימים את הלילה מוקדם. אם התינוקת רגילה לישון מאוחר בבוקר, ניתן בהחלט להעירה אם יש צורך. אם היא תתעורר מוקדם באופן עקבי לתקופה מתמשכת רוב הסיכויים שהיא תקדים את זמן השינה שלה בלילה על מנת לשמור על כמות שעות שינה סבירה.

liat98

New member
10-12 שעות שינה בלילה - מתי?

התינוקות שלי ישנה גם באמצע היום 3 שעות ובלילה לא יותר מ- 5 שעות רצוף ואח"כ ממשיה לעוד 3-4 שעות האם המצב תקין? ומתי היא צריכה לשנות את ההרגל הזה ליותר שעות ברציפות?

למעלה