רגשות אמיתיים שלי...

רגשות אמיתיים שלי...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

שלום לכולם, עכשו חזרנו מהמסע להולנד של יוצאים לחיים 2004 ורציתי לשתף אותכם ברגשות העמוקים שהיו לי שם. אני כבר כמעט 10 שנים מהרגע שסיימתי את הטיפולים, הייתי מטופלת במחלקת אונקולוגיה ילדים בהדסה עין-כרם. הפעם זו היתה בין הפעמים הבודדות שיוצא לי לצאת לטיול עם אנשים בני גילי ואפילו מבוגרים ממני... בטיול ראיתי את יחודו של כל אחד מהנוסעים. לא יכולתי להתעלם מאותו חוזק ואמת פנימית שהיה לכל אחד שם. עם כל הקושי שיש בסרטן ושאר מדורי הגיהנום שמסביב לזה מופיעים דברים יפים כמו חברויות אמת, חוסן פנימי וכוח שמגיע אחד מהשני להמשיך הלאה.. אני הוקסמתי מהאנשים שהיו שם ובעניי כל אחד היה גיבור וגדול מהחיים.. אני רוצה שכל אחד מאיתנו ידע ויהיה גאה בעצמו על מה שהוא גם כשהדרך קשה, יחד נחזיק מעמד ונצא אל החיים בריאים, שלמים, ומאושרים... אוהבת את כולכם-
שירה.

נוגע ללב

אני שמעתי על יוצאים לחיים אבל לא יצא לי להכיר מקרוב(אף אחד לא יידע אותי על המעשים הנפלאים שלהם ואיך יוצרים קשר) אני שמח בשביל כל אחד שנהנה. בזכותם,האנשים באים לחזק ויוצאים מחוזקים. כ
ל הכבוד.

גרינגו

New member
../images/Emo24.gifשירה אחותי

היתה חוויה מקסימה להכיר אותך, תזכרי שהבטחת לקפוץ לר"ג מדי פעם
רק טוב, ניב

שירתי ../images/Emo42.gif

כל כך היה לי חשוב שתצאי ואני כל כך שמחה שחזרת עם התחושות האלה. זו חוויה של פעם בחיים וזה פשוט עושה לי שמח בבטן שאת חוזרת וכותבת את ההודעה הזו!! את יודעת.. אחת הגיבורות שם. ולולא המחלה הזו, לא הייתי מכירה אותך, אז אולי אני קצת שמחה שזה קרה

יוצאים לחיים - לא רק סיסמא...

קודם כל - תודה על התגובות שלכם.. ניבי - גם לי היה כיף להכיר אותך (ובמיוחד לבשל איתך...
) לגלי - אנ י זוכרת כמה שיכנעת אותי לצאת, אמרת שזו חויה של החיים ואכן צדקת.. תודה שדחפת אותי לזה וכבר אמרנו כמה פעמים שמהסרטן הזה יצאו דברים כ"כ טובים ובשבילי את אחד מהם... לגבי "יוצאים לחיים", זה פרוייקט שהתחיל מהאגודה למלחמה בסרטן והתרחב משם והלאה, אני בטוחה שנחבק כל אחד ואחת שיצטרפו אלינו... מבחינתי זה שווה לא רק בגלל הצ'ופרים שיש מסביב אלא שזה באמת ליווי כשיוצאים אל החיים.. אוהבת-
שירה.

ויזיטור

New member
לפני כמה שנים נתת כיוון...

אם הייתי במאי,אולי הייתי מתחיל אותו מפרק הירדן... היה לך חלק משמעותי באותן תובנות שנולדו שם ושיוסי מ"דרך הים" תרגם לספינה בהולנד. אם הייתי במאי,הייתי עושה "זום" על ה"דחיפה" של גלי. זכיתי,וזוכה ,בזכותכם ,לחוות סרט אמיתי,נפלא,מרגש,כואב,מרומם. וזכיתי במילים האלה שלך. מאחל לך את כל הטוב שאפשר,מחבק באהבה,והולך להזמין את הספינה לשנה הבאה. שנה טובה שירה,גם לך ניב,שהאמנת. שלכם,אילן

שירה יקרה, כמה אמיצה את../images/Emo41.gif

וכמה אמיצים ושורדים כולנו תודה על מילותייך הלבביות ושתהיה לך שנה נפלאה וקסומה, בריאה ושלמה. חיבוק ענק איילת האביב

hodgik

New member
Hi Shira

I am so glad that you feel that way .. I saw your face when U were in NATBAG and your face on the boat and I am sad that I am missing your face now to see your smile growning from time to time ... I will take the words you said : Even when the way is hard we will prevail and go out healty and happy D.R- Hodgik

לשירה המקסימה ../images/Emo39.gif

שירה, גם אני הוקסמתי ממך ומכל אחד מחברי יוצאים לחיים- כל אחד מכם גדול מיוחד וחזק בדרכו שלו, יש לכם על מה להיות גאים!!! מאחלת לך ולכל חברי ומארגני יוצאים לחיים הרבה בריאות, המון אהבה, ועוד המון שנים טובות! כייף לראות אותך פה, ביננו. אילת.

טומי*

New member
פעם לא מיזמן היה סרט....

בערוץ 10 על מסע שכזה לחו"ל של ילדים חולי סרטן. לא זכור לי מאיזה ב"ח מה שכן זכור, שהיה מרגש עד דמעות.מרגש אמרנו? אז גם מה שהעלת לכאן ריגש אותי עד מאוד. אושר ובריאות טובה, וכמובן שנה טובה!

הסרט

"עוף סרטן" היה על הטיול של "יוצאים לחיים 1". ולדעתי הוא הוקרן לפני שלוש שנים בערך. ואם אני לא טועה, רוב החבר'ה שם היו מתל השומר. ועד כמה שאני זוכרת.. הסרט היה מאד מרגש

"יוצאים לחיים"

הקבוצה מקבלת אליה בני 20-30, רווקים, שחלו במחלת הסרטן. כאלו שהמחלה "תפסה" אותם בזמן ההתנתקות מההורים ותחילת בנית עצמאות אישית. מטרת הקבוצה לעזור לחבר'ה להשתלב חזרה לתוך מהלך חיים תקין של בני גילם. זהו.. בערך.. אם למישהו מהקבוצה יש משהו להוסיף או לספר.. מוזמן!

דגנילי

New member
או.. תגובה לעניין, לראשונה! אבל...

אני מניחה שאני לא עומדת בקריטריונים: א. אני לא רווקה.. ב. ואני כבר בת 31.. חבל, דוקא קסם לי מאוד להיפגש עם קבוצה בגילאים שלי, ועם רקע דומה!

למעלה