רגשות מעורבים....

רגשות מעורבים....../images/Emo23.gif

עכשיו זה על אמת עוד מעט ילד חדש ייולד. אח לביתי בן לאביה וילדה של אימו. הגרוש וזוגתו בבית חולים ואני,אני ברגשות מעורבים. מחזיקה אצבעות שהכל יעבור בשלום שמחה ומתרגשת וגם משתפת אתכם בשקט בסוד שיש גם צביטה ודמעה שנופלת והכל ביחד קיים בתוכי.

שילה יקרה

דמעה אחת? אני בהחלט מבינה את הצביטה,את הדמעות . כמה כנות יש במילים שלך ,כמה כאב מסתתר לו בין השורות ,כאב שמתאר איך האקס ממשיך הלאה ומקים משפחה ואולי גם מאושר. כשייגמרו הדמעות אני בטוחה שתעשי סוויצ ותפני את כל הכח לאושר שלך,לחיים שלך לתא שלך. שולחת לך חיזוקית פרטית שאולי תתן לך הרגשה קלה שאת לא לבד

rolan

New member
כל תינוק שנולד ../images/Emo57.gif

הוא עולם ומלואו הוא עולם של אושר ושמחה שילה - השתתפי בשמחתם, בה"כ אושרו של האקס, הוא גם אושרה של בתך ואושרך שלך... כך הוא נע המעגל... שיהיה במזל טוב

../images/Emo140.gifכן גם התינוק של הבת נולד

חיכה עד יום חמישי בצהריים.והוא יפה עם שפתיים מקסימות.ורך למגע.נכד חמישי. מאחלת לכולם את ההרגשה לקטוף פרי מהפרי. שווה הכל לראות את הילדים שעברו את הליך הגירושין והכאב בונים בתים מאושרים ומביאים ילדים לעולם. חברה-יש ברכה גם בתוך הכאב והקושי. אני מאושרת-ורוצה לשתף אותכם בזה

blonda3

New member
אסתי../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

שתהיי מאושרת עם כל הנכדים ושלבתך יהיה קל בהמשך

עלמה 3

New member
אחחחח כמה ריגשת אותי עכשיו ../images/Emo20.gif

להביא לכאן את התחושות , בכנות.. ואת נותנת לזה מקום ולהיות. איזה יופי את בעצם מתרגשת עבור ביתך , את אשה נפלאה עם עוצמה.

שילה, אוי, את מקסימה../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אני קוראת אותך ואפילו מקנאה.. ממש מקנאה באישתו החדשה של בעלך לשעבר. כיף לה שאת מפרגנת אפילו שצובט קצת בלב. כשילדתי את בני, אישתו לשעבר של בעלי רק התפללה שתהייה שוב הפלה, אחרי שהיו שתיים לפני שההריון ההוא הצליח, תודה לאל והיא גם לא הרשתה לבנים לבוא לברית של האח החדש. אוי אוי, אפשר להלוות אותך בתור אקסתו של בעלי?
שילה, הכנות שלך כבשה אותי. כל כך מבינה אותך. דמעה של אושר וכאב הכול משמש בערבובייה. זה כל כך ברור. קחי חיבוק אמיץ ואוהד ממני, מעריצה אותך. בחיי.

תודה למגיבות....ידעתי את מי לשתף../images/Emo8.gif

תודה מחמם את הלב שמחה להיות מובנת ולהיות חלק ממשפחתכם המורכבת דברים שיוצאים מן ה-
נכנסים אל ה-
תודה ושבת נפלאה

blonda3

New member
שילה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כתבת מאד יפה
והכל ביחד מתערבב לך וזה טבעי גם לי זה קורה והרבה תחשבי גם מה יעשה לך טוב ותעשי.... ואהבה מביאה אהבה....זה נכון

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif|כלניאסתי מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שרגעי האושר יהיו תמיד רבים מרגעי הצער המון מזל טוב

למעלה