רגשות מעורבים

ההפצצה בעזה וגלעד

אני מתביישת להגיד את זה אבל זה יושב לי על קצה הלשון מהרגע ששמעתי על ההפגזה האווירית בעזה אנשים שכחו שיש לנו שם חייל שבוי?? אנחנו השתגענו? אני יודעת שאי אפשר היה להמשיך להבליג על הקאסמים לשדרות והסביבה אבל מה עם גלעד? כמעט ובא לי להגיד שההנהגה הבינו שהדרך היחידה לצאת מהברוך הזה של חייל ששבוי כמה שנים בעזה הוא פשוט להפגיז ואולי ככה להוריד שתי ציפורים במכה. כי מה הסיכוי שגלעד לא יושב באחת המפקדות שנמחקו היום? מה הסיכוי שהוא ישאר בחיים אחרי שמאות גופות שרועות ברחובות? רק אני חשבתי שבמשך כמעט שלוש שנים נמנענו מלהכניס לחמאס בגלל הסיכוי שהם יפגעו בגלעד? אז מה יצא לנו מזה? אולי מישהו ממקבלי ההחלטות הבין שקל יותר לפתוח במלחמה מאשר לפתור את הבעיה הזו בדרך דיפלומטית. או שהם הבינו ששווה לוותר עליו בשביל להרתיע? פשוט כואב לי שמדינה שלמה הולכה שולל שנים ודאגה לגלעד וספגה קאסמים, ובסוף הפתרון המדיני הוא להפציץ ללא רחם את עזה

נגיעוT

New member
רגשות מעורבים

אני צופה בטלויזיה בדיווחים על הקורה בעזה-ורגשותי מעורבים אני מאוד מקווה שגלעד לא יפגע מכל הבלאגן הזה נותר לי לחזק את אביבה ונועם שאני בטוחה שהם נמצאים כעת בלחץ עצום ולקוות שאולי אחד מקלפי המיקוח להפסקת המלחמה יהיה גלעד בואו נקווה לטוב ונמשיך לחשוב חיוביולקוות שנראה את גלעד בבית הרבה יותר מהר ממה שנראה לנו כעת. אני משרשרת מתחת הודעה זו את כל ההודעות בנושא אחזור ואדגיש שכל אחד יכול להביע את דעתו-ללא כניסה לתקיפה והעלבה על בסיס אישי את האחר.

בתחושה שלי לא יפגעו בו

כי הוא קלף מיקוח גדול מדי.החמאס לא יפגעו בו, כי אם זה יוודא לצה"ל, אז אוי ואבוי להם ולתושבים של עזה. מה שחשוב כרגע הוא לתמוך בתקיפה בעזה ובחיילים בכל תוקף.

נעמה162

New member
גילעד כקלף מיקוח

רגשותיי היו מעורבים עד הרגע שנכנסנו לעזה. אבל עכשיו, לצערי, אין לי יותר דילמה. עכשיו כשהחיילים שלנו כבר בפנים אני לא מקווה. אני חושבת שאסור לסיים את עסק הזה מבלי שיחזירו את גילעד.

אני חושבת על גילעד כל הזמן!!

מאז התחילו עם המיבצע ולא מפסיקה להתפלל ולהגיד תהילים,אתמול התארח בישוב שלי לשיעור תורה מקובל ידוע וביקשתי שיתפלל למען גילעד בעל ובפתק,בטח לא יזיק!!!!!!!

MosikoSabag

New member
ברור שלא יזיק..

אבל אנחנו לא יכולים לא לצאת למבצע כי גלעד יכול להיפגע...(עם כל הצער והאמפתיה)

קמנצינד

New member
כל הכבוד לך שביקשת ממקובל ידוע !

הוא הסכים ? אגב, מה זאת אומרת 'להתפלל בעל ובפתק' ? זה באמת נשמע לא מזיק.

תגובה קצת ילדותית..

בסיכומו של יום, לכולנו מאוד כואב על גלעד וכולנו מתפללים ומצפים לשובו, אבל אי אפשר למחול על חייהם של עשרות אלפי אזרחים אחרים רק כדי להשיבו. ניסו בדרך הדיפלומטית, במקביל לירי הקסאם, ולימי הרגיעה, ולא הצליחו. כרגע חייהן של כמה וכמה ערים לא קטנות בישראל נהרסים ונמצאים בסכנה ואי אפשר לראות רק את גלעד מול העיניים עד כמה שזה קשה.

שיר לגלעד שליט

האם אתה שומע קרבים במהירות האור במדים של זית יבואו עם רדת יום עוד מעט הקרבה ודי... הנה האור בקצה המנהרה שלך היא השמש – בשבילך אחוז בנו דרך לבך נבוא עד אליך נבוא במהרה כשתשוב תהיה כמו פרח בשעת זריחה פותח גבעוליו נושם נושם ... וחי מן החושך אל האור תצא חבוק בזרועות אמך ואביך גלעד שלהם של כולנו הן לא שכחנו יום וליל בקור בחום גלעדדדדדדדד גלעד האמן ואל תפחד הנה אתה שב אלינו עוד יום אחד רק עוד יום אחד

דם דם

New member
קראתי את מה שכתבת

ואני דיי יכול להבין אותך אני בדומה לדעתך חושב משהו קצת אחר. חשבתי לעצמי שמוטב אילו לאחר הבחירות החמאס כנראה ירצה כבר להגיע להסכם ולשחרר את גלעד. וכך גם הממשלה החדשה תרצה להביא אותו הביתה. לאור העובדה שאני לא רואה ולא מאמין שבשלטון הנוכחי הוא יכול לחזור. על כול פנים משום מה חשבתי לתומי שבממשלה חדשה יהיה הסכם והוא ישוב הביתה ואז ישראל תפרוץ באיזה מבצע-מלחמה בעזה נגד חמאס. מסתבר שקפצו כמה מדרגות ופרצו במלחמה בלי החזרת שליט ובלי חילופי שילטון. מי יודע אולי הפעם נצא נישכרים לשם שינוי

למעלה