רגשות מעורבים...

צפרדעית

New member
רגשות מעורבים...

היה לי היום "קטע" מוזר ואני לא יודעת מה אני מרגישה לגביו.... היום בבוקר עצרה אותי משטרה לבדיקת רשיונות שוטרת צעירה ביקשה ממני רישיון נהיגה היא הסתכלה ברשיון שלי ומלמלה לעצמה: "שיו איזו יפה" הסתכלה עלי ואמרה (הפעם בקול רם) : "מה קרה שהפכת להיות ד´בה?" אני וחברה שלי (שישבה לידי ברכב) נחנקנו התחלנו לצחוק (יותר בקטע של מבוכה) השוטרת המשיכה בשלה ושאלה " מה קרה ששמנת ככה?" חברה שלי היתה המומה וצחקה שוב במבוכה אז אותה שוטרת שאלה אותה "את צוחקת בגלל שאני אומרת את האמת?" אני הסמקתי וכמעט שאמרתי לה שתסתכל על עצמה... קופה מכוערת אבל זה כבר היה גובל בהעלבת שוטר בתפקיד אין לי מושג איך אני מרגישה כרגע לגבי המקרה מצד אחד זאת האמת : שמנתי והפכתי להיות פרה אך מצד שני: מאיפה החוצפה של אותה עובדת מדינה להגיב כך? שתחכה הבהמה... ניפגש בעוד חצי שנה... צפרדעית (שעדיין אדומה מרוב כעס)

למה לחכות?

מאחר ואני מכיר אותך אני יודע עד כמה את יפה גם חצונית וגם כאדם. ולגבי השוטרת מה כבר ניתן לומר היא כנראה לעולמים תשאר עים הטימטום שלה וחוסר הטאקט המשווע , את לעומת זאת עוד חצי שנה 54 קילו וזהו. מבין את ההרגשה הכעס והעלבון ורוצה לשלוח לך את אהבתי. את באמת אדם מיוחד. ענקון

רונה 29

New member
אם זה לא היה עצוב... זה היה מצחיק ../images/Emo70.gif

את יודעת כמה פעמים עברתי את ה"קטע" הזה
וזה עצר אותי לכמה רגעים , לחשוב באובייקטיביות (עד כמה שניתן...
) ולהגיע למסקנה ש...וואלה הוא/היא/הם צודק/ת/ים...! איך עשיתי לעצמי את זה
. ברור שכאן היה מצב שאותה שוטרת בתור עובדת מדינה כנראה ידעה שתמנעי מלהגיב לדבריה בצורה בוטה (כמו שרצית...) בגלל שזה היה גובל ב"העלבת שוטר בתפקיד" כמו שאמרת ... ולכן זהו מקרה קלאסי של ניצול כח/עמדה (דבר שקורה רבות ובכל התחומים במדינתינו
וזה חבל...) האמת ? שלא הייתי יודעת מה לעשות במקומך בסיטואציה הזו ובטח היה קורה 1 מ-2 : 1. או שהייתי "פולטת" שטות ו"אוכלת אותה בגדול" 2. או שהייתי "שמה רייס" (אם האוטו היה מצליח "לסחוב" אותי בזמן..) חחח ברור שהסעיפים האחרונים נאמרו בהומור (נא לא לנסות בבית...
) מקווה שאת כבר לא "אדומה מרוב כעס" , חבל על העצבים והבריאות. שיהיה לך המשך
יום טוב , שירלי

באיה

New member
צפרדעית יקרה

אני מבינה אותך בנחלט ובודאי שבאותו הרגע הייתי גם אני במבוכה. מצד שני חבל שלא לקחת את הפרטים שלה, כי לא מתפקידו של אף שוטר למתוח ביקורת על מראה החיצוני של האדם כל שהוא. מבחינתי זה עלבון צורב, והייתי מגישה תלונה על התנהגות בזויה של השוטרת. אני חכמה שלאחר המעשה, ואני יודעת, שלפני שהאדם מבין מה עושים לו, הוא קודם כל בתדהמה והיא שמקהה את החושים. תלמדי מזה לקח, ואל תתני יותר לאף אחד לדבר אליך ככה, כי לאף אחד אין זכות כזו. זה מה שהיה לי להגיד בנושה. תדעי לך צפרדעית שעלבונך היה עלבוני.
באיה

שלגיה**

New member
צפרדעית אני בהלם ../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

למשטרת ישראל בכלל ולשוטרת הזו בפרט יש מזל מאד גדול שהם לא נפלו עליי. כי אם זה היה קורה לי חבל לה על הזמן. מה זה צריך להיות ?!!!!!!.???? אם היא שוטרת ובעלת תפקיד ציבורי שיש לו כח על אזרחים אז מותר לה להעליב או יותר נכון להתייחס למראה החיצוני של האזרח שבו היא מטפלת באותו רגע ? חבל שלא לקחת את הפרטים שלה ,ואז אני מרוב עצבים הייתי כותבת במקומך מכתב תלונה למשטרת ישראל על איזה חינוך התנהגותי צריך לשפר אצל שוטרים במשטרה. להפך שוטרים צריכים להיות אדיבים וענייניים ולא לרדת למישורים אישיים. תתארי לך שהייתי אומרת לשוטרת " תגידי איפה את עושה שפם ? כי לא הורידו לך בצד שמאל בכלל..." הייתי חוטפת דו"ח וגם סטירה.... אני בהלם מהשוטרת הזו וכל מה שכרגע אני יכולה לומר זה לא להתייחס כי אף אחד לא חדר לנבכי ועמקי נפשך ותהה מי את ומה את. אם את שמנה או רזה אם את יפה או מכוערת ואם את עם או בלי רגל. זה לא עניינו של אף אחד חוץ מאשר שלך בלבד. אני יכולה להציג לך כאן המון דוגמאות של עלבונות שספגתי מכל מיני אנשים,מקורבים יותר ומקורבים פחות בעניין המראה שלי,אבל למרות שאף פעם לא נשארתי חייבת וידעתי תמיד להחזיר חזרה בדרך טובה ,יש כאלה שנפגעתי ויש כאלה שלא-צריך לדעת לסנן ולא לתת לכל שוטרת/אישה/איש פרי´חים בעלי רמה אישית ונימוסית נמוכה ובגובה הרצפה לחלחל אלינו ולתת להם לפגוע בנו. היא לעומת זאת לא יכולה לשנות את כיעורה האישיותי ואני מקווה גם החיצוני כי אין אנשים יפים חיצונית עם כיעור פנימי !!! שיהיה לך רק טוב !! שלגיה

רוייקו

New member
התלונני על השוטרת אצל קצין תלונות

הציבור. צייני באיזה שעה ומקום זה ארע. קצין תלונות הציבור יגיע אליה.

gal33

New member
לא הבנתי במה זה שונה מסתם אדם

ברחוב שהיה אומר לך את הדברים האלו, כי היא שוטרת?? הרי זו בדיוק הסיבה שהיא שוטרת... ההבדל שפה את יכולה להחזיר לה על ידי תלונה? ולאדם ברחוב היית עונה? אם כן, יכולת לענות גם לה. יכולת לענות לה בצורה כזו שלא תגבול בהעלבת עובד ציבור. הרי בספק אם היתה מבינה תשובה צינית. היית עונה פשוט וענייני שאת לא מבינה מה זה רלוונטי, מה זה עניינה ולמה היא מנסה להעליב אותך כך, מה היא מנסה להשיג בזה שהיא שואלת אותך שאלה כזו בצורה כזו ועוד בתוקף תפקידה. אני מנסה להגיד שמבחינת הרגשות לא הבנתי במה זה שונה מאדם רגיל שהיה אומר לך דברים כאלה, ובוודאי כבר שמעת אותם בעבר. הרי מגעילים שכאלה קיימים בכל מיני צורות, תפקידים וכו´ ובמיוחד במדינה "העדינה" והחבר´המנית שלנו. מבחינת התגובה, למה את מחכה חצי שנה? קיבלת דו"ח ואת מחכה לבית משפט או שאת מתכוונת שעוד חצי שנה תהיי אחרי הניתוח ואז תראי לה? למה לא ביקשת את הפרטים שלה? בשורה התחתונה, צפרדעית, אל תתני למפגרים שכאלה, מטומטמים, חסרי טקט, וחסרי רמה בסיסית של אינטלגנציה רגשית להשפיע עלייך כל כך חזק. תנקי את הפגיעה מעצמך, והיי מבסוטית שאת עושה טוב למען עצמך. השיפור במראה החיצוני הוא הבנפיט הקטן והטוב בסיפור, אך הדבר המשמעותי באמת, הוא שאת מבריאה את עצמך, ועל כך, יישר כוחך!!! גל

צפרדעית חמודה

תאמיני לי, צפרדעית מתוקה, שזה כבר לא רק עניין של טקט. היא כל כך טיפשה - שאפילו לכעוס בגללה לא שווה!!!! תסתכלי עליה בצער כעל אדם מסכן וריק שגם אפילו להתנהג בצורה מקצועית במסגרת תפקידה איבדה את הכיוון. היא לבד קבעה את הערך שלה בדיבורים ובמעשים שלה. זכרון כזה ראוי להשאיר מאחור בין הדברים שצריך לנקות למחוק ולעבור הלאה. כמו משהו שיודעים שהוא חסר חשיבות ולא שווה להתייחסות בכלל !!!!! ממש כך. ובקשר לאיך שאת מרגישה עם עצמך. בדיוק כתבתי לפני כמה דקות מכתב כאן לאורית ס. בקטע הזה - אולי זה יתן לך הרגשה טובה. מקווה ואשמח אם כן. תתרכזי רק בהרגשה של האהבה והערכה שאת חשה כאן, מחברייך האמיתיים שרואים באמת מי ומה את. זו האמת הנכונה!!!!! צפרדעית. (ואני יודעת שאת יודעת ומרגישה את זה). שלך מהלב, דליה.

צפרדעית

New member
תודה לכולכם על התגובות החמות...

הדבר שעצבן אותי יותר מכל בסיטואציה הזאת הוא העובדה שהיא צדקה... למרות שהיא בהמה חסרת טקט ובעלת הומור גרוע היא צדקה!!! והרי מה אני מתעצבנת בכלל? הרי חברי ומשפחתי לא מפסיקים להגיד לי את הדברים האלה בכל יום ויום כל מי שנתקל בתמונות מעברי נשאר פעור פה אנשים מעברי לא מזהים אותי ברחוב... אז מה אני מתבכיינת? אני לפני שינויי חשוב בחיי שינויי שבא אחרי חשיבה מעמיקה אני עוד אחזור להיות ה"ילדה היפה" שהייתי כניראה ש"לקחתי" את המקרה קצת קשה... כי פעם ראשונה שאדם זר לחלוטין מדבר אלי בצורה שכזאת תודה לכם אין כמוכם חברים צפרדעית

gal33

New member
זהו בדיוק, שאת המצב שלך אפשר לתקן

אחרי הניתוח, הוא יתוקן ולתמיד, אך את המצב שלה לא ניתן לתקן, אי אפשר להשתיל מוח......

שושה11

New member
כנראה לא היה לה כובע..

צפרדעית יקרה, את מכירה את הבדיחה, למה לשוטרים יש כובע.... (... בשביל לראות). לקח לי כמה דקות לצאת מהשוק של מה שהסתומה, דפוקה, ועוד כל מיני "ברכות" שכל שאר החברים "ברכו אותה". היה לי פעם קטע דומה... נכנסתי לבחינה באוניברסיטה, והגשתי את תעודת הזהות שלי. התגובה המידיית של הבוחן היתה "... אה... תמונה ישנה ... מה???" כאילו, הרבה מים וקילוגרמים זרמו מאז התמונה הזו... אל תקחי ללב אנשים כל כך דפוקים וחסרי טאקט במיל. אנחנו הרווחנו ביושר כל גרם וגרם, ואת רק יכולה להיות גאה בהם (עד שהם ינשרו ואז תהיה עוד יותר גאה בעצמך). בינתיים קבלי
לעידוד. סוף שבוע נעים לכולם

ורד *

New member
אשקרה בהמה

אבל לפעמים ניתן לנצל גם את המגבלה שלנו. פעם עצר אותי שוטר על אי חגירת חגורת בטיחות וכשאמרתי לו שהחגורה לא מקיפה הוא קרא לחבר שלו ושניהם התפוצצו מצחוק ואפשרו לי להמשיך, אז קחי הכל בקלות ושימותו הקנאים. ורד.

SARA120

New member
לילה טוב/בקר טוב!../images/Emo88.gif

אני ב"דאון" בגלל כל ההתפתחויות בפורום המקביל,אבל התגובה שלך היה כלבבי.. (אני לא הייתי מצליחה יותר טוב!..) צריך לדבר אל מלחכי העשב למיניהם בשפה שהם לא מבינים-בהומור!!!! פעם (במאה הקודמת..)ענה לי בחור אחד על הצעתי לצאת איתו:"אם היית יותר רזה ,הייתי יוצא איתך"...עניתי לו מיידית:"אם הייתי יותר רזה ,לא הייתי בכלל מסתכלת עליך..." המשך בקר טוב...שרה

באיה

New member
שרה../images/Emo6.gif כרגיל את גדולה../images/Emo9.gif

חסרת לי מאוד, מאוד אתמול בפגישה. עכשיו מדברת לא אמא של הפורום, אלא אמא פולניה. לא שמעת על כבוד האשה. מה פתאום את
מציעה לבחור לצאת
האם לא שמעת על זה, שבחורה אמורה ליהיות בישנית, עדינה ולא ליזום יוזמות עם המין השני
נו, נו נו. אבל בכל זאת את גדולה, אם את מבינה למה אני מתקוונת. תמשיכי ליהיות כזו אוהבת באיה

למעלה