רגשות על הנייר

P T R

New member
רגשות על הנייר

ערגה לאהבה במשך כל חיי אחר האהבה אני נוהה. עיני מנציחות את נופיה ומראותיה. אפי משבח את ריחה המשכר, ונפשי מהללת יופייה וקסמיה. חפץ אני כ"כ להיות בסתר כנפיה המחמם. נכסף כ"כ לאכול מפרותיה, לחוש את מגעה ומתחנן להרגיש בעוצמותיה. חרף זאת, לדאבוני הרב, אין בידי להגיע אל כל אלה. כאבן שאין לה הופכין אני נשארתי ערירי עם כליון נפש הזורם בעז לתוך עורקי. בשנתי אני שט בים החלומות ותר אחר חלומות של גיל ותקווה על האהבה, ואילו במציאות כל חיפושי היו לעקר. נשמתי חשה ריקנות ודיכאון ללא הרגש העליון-אהבה. השמיים אינם מראים לי את דרכי בים, הכוכבים חדלו מלדלוק ולהדריכני בנתיב הנכון שיובילני אל היכל הברכה, חוף המבטחים, אותו חוף ששם אמצא את שערגה לה נפשי עוד מתחילת מסעי בשטחו האין סופי של הים. אך מה לעת עתה? לעת עתה אני נגוזתי בים של כאב חסר סייג וכיסופים ללא שוך אל אותו רגש נערץ ונשגב-אהבה. אין אני עדיין מבחין באור הפנס המושיע של המגדלאור, אשר במציאות הוא מציל ספינות מאבדון ומראה להן את הדרך המושיעה ליבשה הבטוחה והיציבה, ואילו בחלומותיי הוא כמו כוכב התקווה היחיד הנגלה לעין בלילה קודר חרוש עננים. אני רוצה בצלילותו של זוהר הרקיע כדי שניצנוצם של הכוכבים יתגלה אל עיני, ובהבזקו של המגדלאור שיכוונו אותי אל יעדי וימשו אותי מאוקיאנוס שלם של שאול עטוי ערפל. נשמתי כמהה אל החוף שכל אדמתו מרוצפת באבני חן יקרות אשר מקרינות קרני בוהק אנרגטיות בשלל צבעים השובות בקסמיהן את כל המביט בהן. רק בחוף זה אני אוכל לשכון בחיק אהובתי ולדבר עימה אהבה עם כל הגוף והנשמה.

ע ו פ ר ה

New member
וואווו, אתה כותב יפה

ואולי תוכל למצוא את מבוקשך על החוף ולא בים. כי על החוף הקרקע בטוחה יותר. על החוף יש יותר אנשים. על החוף אכן יש אבני חן יקרות שאורן בוהק ומחזק אנרגטית. בהצלחה עופרה

מדהים.........

איזה יופי של כתיבה. אהבתי מאד. מאד מרגש ומגדיר את חוזק האהבה שבשבילה אפשר להגיע רחוק.

just 20 f

New member
אתה פשוט מדהים.

קשה להאמין שבן-אדם 1 מסוים כותב את כל מה שאתה כותב אבל אם זה אכן המצב- זה פשוט יפהפה. אתה אוהב את האהבה, מאוהב בה... וזה כל כך יפה ומרגש ומפעים. גם לי היתה תקופה כזאת. פתאום חשבתי על העיניים שלך. מעניין אם אתה כל כך "מאוהב באהבה" שיש לך כבר מבט כזה... של אוהבים. אם תרצה עצה או אפילו סתם לדבר- תגיד. אני אשמח...

P T R

New member
אל JUST 20 F מה נשמע

שלום רב שמי נתנאל[עשרים ושתים] מהצפון. קודם כל הייתי שמח לדעת מי יושבת בצידו השני של המסך? אני כתבתי את היצירה הזו בערך לפני שנתיים שלוש, בנוסף לה כתבתי עוד מספר יצירות שחלקן הצגתי באתר STAGE. את היצירה האחרונה כתבתי לפני שנה פלוס בערך. בהקשר לשאלתך אני אינני בדיוק 'מאוהב באהבה', כלומר אינני יודע אם זה מדויק לומר כך. אבל בואי נאמר שאני כמה ,מעריץ, מחפש אחריה ומשתדל לפעול עם עצמי והבריות בדרך אוהבת. אם תרצי להמשיך לדבר איתי או לקרוא יצירות אחרות שכתבתי את יכלוה ליצור איתי קשר באיי מייל [email protected] כל טוב ויום נעים נתי

למעלה