רגשות

קארין50

New member
רגשות

ברצוני לשתף אתכם בגילוי שלבטח זה נמצא בלב ובנשמה של כולנו חויתי לא מעט אכזבות לא קלות התאלמנות בגיל צעיר ונטישה לאחר 23 שנה וכנראה שעם הזמן נאטמתי כולי וריקנות איומה שולטת בי ואיני מסוגלת להעניק אפילו פירור של רגש או ניסיון אפילו להתקרב קצת נפשית או רגשית אבקש אם מישהו יכול לתרום איזה עצה או סיבה להאמין שיש וקיימיים עדיין אנשים טובים באמצע הדרך.........................

חזיקוו

New member
"קראי אותי"

אני מניחה שרבים משתתפים בצערך, מזדהים עם אכזבותייך... אך, בואי גם נסתכל על חצי הכוס המלאה, בניגוד להרבה אחרים מצבך נחשב לטוב. זכית להזדמנות נוספת.... אפשרות להתחיל פרק נוסף בחיים, גם אם עכשיו הוא נראה מעט קשה. אנשים רבים עוברים חוויות קשות / לא נעימות וממשיכים לעמוד על הרגליים ואם צריך לומדים ללכת ולרוץ שוב. תשאפי לזה! תדמייני את עצמך שלמה עם מי ואיך שאת, עם סביבתך, עם משפחתך. את המימוש האישי שלך, את בן הזוג האידיאלי. אני אישית חוויתי אובדן של עצמי (עד כמה שזה נשמע מוזר) ומצאתי את דרכי חזרה עם הרבה עבודה אישית ועזרה מגורמים שונים, לפי איך שהרגשתי. חוויתי "אובדן" של בן זוג ושל אדם יקר, של סבתי. והנה הזמן כמו שאומרים עושה את שלו. אך, חשוב לי להדגיש שרוב האנשים זקוקים למישהו חיצוני לעזרה ורק את יודעת מה את באמת צריכה או רוצה. ואם אמונה חזקה ורצון הכל יכול לקרות ולהתגשם. אז חייכי והעולם יחייך אלייך בחזרה, אליי הוא מחייך....:)

MSH29120

New member
אנשים טובים אמצע הדרך

כבר מצאת כאן באלו שמגיבים לך והנה פתח לתקוה או אור בקצה המנהרה הדרך היא דרך בה בחרת וביידך להחליף דרך, ובכל דרך חדשה תמצאי מן הברכה ובטח גם חברה חדשה ואני מקוה שבמהרה תשיבי לעצמך את האמונה ובהצלחה בדרכך החדשה...... האמיני בעצמך

קארין50

New member
אמשים טובים באמצע הדרך

לא כתבתי את המשפט סתם כך........מתברר לשימחתי שיש כאלה מעטים מאד מאד כי כל הצעה שמגיעה אלי תמיד מציינים לפגוש מישהו לעזר -אבל זה לא פשוט כלל חברים לא תמיד מוכנים להקשיב ולבטח לדברים לא נחמדים לכן אני מודה לך ואלי אולי אצליח לשלב כמה עצות תודה על הגישה

t a m t a m 3 0

New member
ואני מוסיף

חלק מהחברים בכלל לא יודעים להקשיב, לא לדברים טובים ובטח לא לכאב. מזלי שיש שניים שהם ההיפך הגמור ‎:)

t a m t a m 3 0

New member
ואני מוסיף

חלק מהחברים בכלל לא יודעים להקשיב, לא לדברים טובים ובטח לא לכאב. מזלי שיש שניים שהם ההיפך הגמור ‎:)

CHEN39

New member
רגשות

את צודקת מאד קשה למצוא את האנשים המתאימים בזמנים קשים. מנסיון, הדרך היחידה לקבל חום היא להפיץ חום.לא תאמיני כמה אנרגיות תשאבי למשל מעזרה לאדם במצוקה שמוכרת לך... גם לדעתי לא ניתן לשתף ולהעמיס על החברים הקרובים כל תסכול או הרגשה רעה. רוב הדרך מתבצעת לבד. וטוב שכך. את תקבלי את עצמך ותסלחי לעצמך על רגעי השפל בקלות רבה יותר מאשר חברייך. אבל תמצאי אחד או אחת שניתן לבטוח בה בכל מצב. ושוב, הדרך היחידה להשיג זאת היא אם אותה אחת תרגיש שהיא יכולה לבטוח בך באותה מידה. תתחילי בלהיות אוזן קשבת בעצמך. תפזרי שמחה והומור בכל הזדמנות , גם באופן מלאכותי... יש אנשים טובים. למזלי מצאתי הרבה כאלה. יש לי הרגשה שגם את תמצאי.בהצלחה.

למעלה