שלום קוברה.
אני מתכתבת עם בחור בפייס דיי הרבה זמן ורוצה לקדם את הקשר הזה לקשר גם מחוץ לפייס ... שאלתי בקלפים מה הוא מרגיש כלפיי כעת .
תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - אביר הגביעים
תשובה - גלגל המזל
תומך/חוסם - הכוהנת הגדולה
אנא ממך פרשי לי ... אודה לך מאוד
הוא לא מה שאת חושבת או רוצה לחשוב. הוא לא מעוניין, אחרת היה יוזם בעצמו.
ממליצה לך לא לנסות לפנות אליו יותר בכלל. כך תוכלי לפנות לעצמך מקום לאנשים אחרים. את צריכה להאמין בעצמך שאת שווה מספיק ולהרים את הביטחון העצמי.
בהצלחה!
מדובר בידיד טוב שלי . הוא גיי ... וזה ברור לי. ושאלתי אותך בסה"כ מה הוא מרגיש כלפיי. זאת אומרת לאו דווקא בקטע רומנטי אלא בכלל. איך הוא רואה אותי כאדם . אבל את פרשת את זה ישר לעניין של זוגיות ולכן לא הבנתי למה את מתכוונת שאת אומרת "לא מעוניין". ולכן ביקשתי ממך שתפרטי זה הכל.
לפעמים רושם לי דברים אישיים על עצמו ומבקש את העזרה שלי... אני חושבת שזה לא מתאים בפייסבוק ולכן רציתי לקדם את זה לקשר מחוץ לפייס. אבל אם זה נוח לו ומתאים לו ככה ... אז סבבה. טוב לו... אז גם טוב לי.
יכולת לאמר לי את זה כבר בהתחלה ולדלג על כל ההערות המיותרות לגבי זה שאני "לא מעניינת אותו". גם כשפותחים בקלפים צריך גישה בדיבור עם אנשים . בכל מקרה לא נורא... מאחלת לך בהצלחה בהמשך....
דווקא שאלתי לפני מס' ימים בקישור שהפנת אותי אליו .... ופרסתי על הבחור ושם דווקא אמרו שיש סיכוי לקשר טוב איתו ומפגש מחוץ לפייס ושכן יש לו רגש. לפעמים זה עניין של זמן וצריך סבלנות ולא לפסול או לשלול ישר. בכל מקרה תודה גם על הפריסה שלך.
אל תכניסי לי מילים בפה... לא אמרתי קשר זוגי שם וגם לא פה בפריסה ששאלתי אותך... שאלתי על קשר כלשהו מחוץ לפייס . וכן.... גם עם גיי אפשר לפתח יחסי חברות או ידידות יפים. סקס וזוגיות זה לא כל החיים.