רדגסט, אולי תגלה לנו מה יש בשבועות?

מתחולל לכאורה נסיון

להרים את War4Ring שוב. הפעם - בידי מסטרים אחרים - וחתנג מחיפה. המשחק האחרון שהרים היה לפני שנים מספר וזכה לדעות שנויות במחלוקת, אולם, עתה הוא כביכול בעל היוזמה. ביום שישי ברכבת נערך מפגש בירור והפקת לקחים לגבי War4Ring, ובמהלכו, הציע עצמו וחתנג כמסטר ראשי של המשחק הבא - המיועד לשבועות. בגדול - כל הקפטנים הביעו רצון ויכולת להגיע למשחק בשבועות, אולם לכל הקפטנים הישראלים היתה הסתייגות המתנה את בואם בארגון ובתנאי המשחק. בגדול - וחתנג לקח על עצמו בקלות התחיבויות אדירות, והעניין נבדק בידי הקפטנים. יש לו עד יום ראשון להוציא מפרט לגבי איך הוא עומד לעמוד בדרישות שהועלו מארגון משחק בקנה מידה כזה, והבסיסי ביותר - מקום בטוח. כרגע - מדובר על יער-מגידו (8.5 דקות בכביש פתוח מג´נין), שהיו בו בחצי השנה האחרונה מקרי פורענות ידועים, והדבר לא לרוח הקפטנים. בקשר לשאר הדרישות - נחייה ונראה. חוות הדעת של כל רוסי אובייקטיבי שהצלחתי לדבר עימו - מדובר בקרב אגו של שני שאפתנים שקשה להם לוותר על כבודם ולעבוד יחד - וחתנג, ואלכסיי - הן בגלל כבודם האישי, והן בגלל כבודם האישי של תומכיהם. אמרתי לכם - סירחון פוליטי שאנחנו לא רוצים להכנס אליו. במילה אחת: (במלא הכנות וללא ציניות) חבל.

סילבן

New member
אהם אהם...

ראשית, אני מבין שיער מגידו הוא אתר הלארפים פופולרי של השחקנים העולים, עם כל ביותיו הבטיחותיות. בנוסף, הבנתי כי המקום מוכר באופן מושלם לרבים מחברי הקהילה הנמצאים בקשרים מצויינים עם נציגי קק"ל ביער. איני יודע אם הדברים נכונים, אבל אין ספק ששוחקו ביער משחקים רבים בעבר... כשחקן, לא איכפת לי כלל מ-"פוליטיקה רוסית" (כל עוד המאפיה לא נכנסת לפעולה...:)). כלומר, גם אם המניעים הם תחרות בין מאסטרים, הרי שבתחרות מי שמרוויח הם הלקוחות - אנחנו! אם אכן ישנה היענות רבה למשחק הנ"ל אין כל סבה לא להגיע. יתר על כן, למטבע יש שני צדדים וניתן להבין מדבריך שגם "מלחמת הטבעת: המקורי הוא הצד הפוליטי של אלכסיי. לסכום, אני חושב שאם המשחק ההוא ירקום עוד וגדים יהא זה דווקא מאכזה מצדך שלא לפרסם אותו. ועדיין לא הבנתי מה רע בהשתתפות במשחק המיוחד.

אני מאד מנסה שלא לנקוט צד

בה במידה, אם אפרסם משחק, שאני יודע שאינו בטוח לשחקניו - אני פושע. כשאדע מה הולך להיות, ובאילו סידורים - אפרסם זאת, על מנת שכל שחקן יוכל להחליט בשביל עצמו. עד עתה - שמרתי עליכם מעודכנים באחריות, וכך גם אמשיך. אתה לא מצפה שעבור כל פלוץ שמתקשר אלי אומר "יש משחק, קלינטון מגיע ויחתם שם הסכם שלום עם החבר´ה מהמאדים" אני אפרסם הודעה... לא, זה לא יהיה אחראי מצידי. הכדור עת אצל וחתנג. כשאראה לאן הוא מוסר - אשחק בהתאם, ולא אשאיף אותו, או אבטיח בשמו, או אאלץ אותו לקחת צעדים שהוא כן או לא מתכוון לקחת. אחד הלקחים האישיים שלי מWar4Ring הוא שהרבה נלקח כמובן מאליו, בעיקר בגין הכנות והערכות. כשאדע יותר באחריות - תדעו גם אתם. באחריות.

Ranger One

New member
כמו שאמרתי....

אני וRemirat נהייה בשמחה הקפטיינים של הוביטון למשחק הבא. (מתי זה שבועות לעזעזל?! :) )

למעלה