שאני אבין...
אתם מתקוממים כשנשים אומרות שהמראה החיצוני מאוד חשוב להן, אבל ברגע שמישהי מתייחסת לפן החמוד/ אינטלקטואלי/ נחמד אצל בחור, אז זו התייחסות שמתאימה לבעלי חיים? רוצים (ובצדק) שלא יתייחסו אליכם רק על סמך מראה חיצוני, אבל המחמאות היחידות שמתקבלות הן "אתה כוסון" ו"גב-גבר"? והרשה לי לשאול: על סמך מה בדיוק אתה מחפש בנות זוג? כי אצלי למשל מי שלא "משעשע" לא יעבור גם את הפגישה הראשונה, ואם הוא משעשע אבל לא "יקסים" אותי אז הפגישה תיגמר גג בניקור על הלחי... ולסיום, הסיבה היחידה שיכולה להיות לכך שלטענתכם "חמודים לא מזיינים" היא שמרוב שהוא חמוד, הוא בכלל לא קולט שהבחורה שאיתו חרמנית עליו רצח כבר מהשניה הראשונה של הפגישה. אני מקווה שהייתי בוטה מספיק ושהנקודה ברורה מעתה
אני יודעת שסטיתי לגמרי מנושא השרשור (ודל פיירו, מצטערת שזה יצא עליך, )אבל היה לי מאוד חשוב להבהיר את הנקודה הזו. נכון, תמיד יהיו בנות שימשכו לבודי- בילדרז על סוגיהם השונים, אבל יצא לי להכיר כבר לא מעט נשים שאצלן המשוואה חמוד=מחרמן עובדת יופי
אז צאו מהסרט, ותבינו שכשאתם חמודים/מקסימים/משעשעים אל הבחורה הנכונה, סיכוי סביר שגם יצא לכם מזה משהו באותו לילה