רדידות זה כאן (-:

דנדוש20

New member
רדידות זה כאן (-:

פעם נדלקתם על הומו? קרה לי הוא פשוט כל כך יפה וכל כך מקסים וכל כך משעשע כל כך
הוא עובד איתי, מהרגע שהכרנו ידעתי שהוא גיי ובכל זאת, נכנס לליבי. כזה בזבוז
גם על מה שהיה יכול להיות בנינו אבל בעיקר לכל המין הנשי, באשר הוא

../images/Emo45.gif

אבל אין מה לעשות.... (חוץ ממקסימום לנסות להעביר אותו לצד השני, אבל ניסיון אחד בלבד) אל תדאגי זה יעבור. את יכולה להתייעץ איתו, מה הוא עשה כשהוא נדלק על סטרייט.

נרקי

New member
לא קרה לי../images/Emo31.gif

אבל כן לראות הומואים חתיכים זה ממש בזבוז שהם ככה
אוף

Shining Dark

New member
אני נקבה! :)

וגם אם הבנתי למה התכוונת.. הגבתי לניסוח שלך שחזר על עצמו גם כאן :) הומואים הם הומואים וזה לא איזה מצב זמני או מצב שתלוי בהם, "שהם ככה" - דבר כזה אומרים על מחלות, לזה התכוונתי..

נרקי

New member
הם ככה = הומואים..

מה הקשר שהתכוונתי שזה מחלה??? אין לי שום דבר נגדם!
מקבלת אותם איך שהם ככה..

כשאומרים עליכם 'חמוד', 'מתוק',

'מקסים', 'משעשע' ועוד דברים חיוביים - אתם ישר מרגישים כמו פודלים...... מה קורה?? רק רוצים לפרגן לכם. אז מה היית רוצה שנאמר? 'גבר גבר', ... מה? - תעזור קצת.... 'יבשתם' לנו את מאגר המילים.....

L y c a n

New member
את יודעת..

זה שאתן רוצות שנהיה יצירתיים, לא אומר שאתן לא יכולות להיות יצירתיות בעצמכן

אתם לא מקבלים בברכה את היצירות שלנו

אתם נפגעים מהן..... בחורה יכולה לחשוב שלקרוא לבחור 'פשוש' זה יצירתי (טוב, לא בחורה מאד יצירתית - אבל זה רק לצורךהדיון), הבחור - מן הסתם יעלב וירגיש שהיא מתייחסת אליו כמו ילד קטן..... או פודל... או....

L y c a n

New member
לא יודע אם ילד קטן

אני אגיב לזה משהו בסיגנון "האאא???" חחח ועדיין, זה ממש לא יצירתי

לא נראה לי....../images/Emo5.gif

אני לא רואה את עצמי אומרת 'כלי' למישהו... זה משהו שאולי בנים אומרים לבנים - נשמע לי לא טוףףףף......

Dark Muse

New member
אוקיי, מה דעתך על קאליבר?!

*גיא מחפש במוח לקסיקון מילים מחבריו הערסים-צעצוע בתיכון הרחוק והטוב

נועם m

New member
שאני אבין...

אתם מתקוממים כשנשים אומרות שהמראה החיצוני מאוד חשוב להן, אבל ברגע שמישהי מתייחסת לפן החמוד/ אינטלקטואלי/ נחמד אצל בחור, אז זו התייחסות שמתאימה לבעלי חיים? רוצים (ובצדק) שלא יתייחסו אליכם רק על סמך מראה חיצוני, אבל המחמאות היחידות שמתקבלות הן "אתה כוסון" ו"גב-גבר"? והרשה לי לשאול: על סמך מה בדיוק אתה מחפש בנות זוג? כי אצלי למשל מי שלא "משעשע" לא יעבור גם את הפגישה הראשונה, ואם הוא משעשע אבל לא "יקסים" אותי אז הפגישה תיגמר גג בניקור על הלחי... ולסיום, הסיבה היחידה שיכולה להיות לכך שלטענתכם "חמודים לא מזיינים" היא שמרוב שהוא חמוד, הוא בכלל לא קולט שהבחורה שאיתו חרמנית עליו רצח כבר מהשניה הראשונה של הפגישה. אני מקווה שהייתי בוטה מספיק ושהנקודה ברורה מעתה
אני יודעת שסטיתי לגמרי מנושא השרשור (ודל פיירו, מצטערת שזה יצא עליך, )אבל היה לי מאוד חשוב להבהיר את הנקודה הזו. נכון, תמיד יהיו בנות שימשכו לבודי- בילדרז על סוגיהם השונים, אבל יצא לי להכיר כבר לא מעט נשים שאצלן המשוואה חמוד=מחרמן עובדת יופי
אז צאו מהסרט, ותבינו שכשאתם חמודים/מקסימים/משעשעים אל הבחורה הנכונה, סיכוי סביר שגם יצא לכם מזה משהו באותו לילה

כל גבר היה רוצה להכיר לסבית

אבל תהיה נקודה אחת בעייתית. תמיד באיזה שהוא מקום, אחרי שהוא יושב אצלה בדירה, ואחרי שחברה שלה באה אליה, ואחרי שהן רומזות לו שיילך, תמיד איכשהוא הוא יפזול לארון בחדר השינה שלהן ויחשוב, עם אפשר לראות טוב, את כל המיטה דרך הציר של הדלת...

למעלה