רדיוהד באם טי וי היום ב- 23:00 :)

רדיוהד באם טי וי היום ב- 23:00 :)

שלא תגידו שלא אמרתי... מראיינים אותם שם על האלבום אמנסיאק ועוד... תראו... שווה צפייה.. ( אם טי וי מפתיעים..) גם יש הופעה של קולדפליי ואר אי אם היום... הופעות אקוסטיות.. אז תראו

melatonin

New member
אם זה מה שאני חושב שזה

אז זה די ישן. הפעם הראשונה לדעתי שזה היה היתה לפני שנה ברוקטובר (omg) הראשון, עשו מין ערב רדיוהד כזה. ראיון נחמד דווקא, אבל קצר מדי. ומאוד קשה להבין אותם עם המבטא והניואנסים הבריטים שלהם.

kibutzit

New member
שיט רציתי להיות מקורית!!

ולהודיע.. הייתי אצל חברה והיא תמיד בMTV (הערוץ ה"מגניב") אז ראיתי גם שיהיה.. אז אני רק אצתרף בהערת "יש!!" ולהית´..

Fish in the sea

New member
היה צפוי שזה מה שיהיה

מי אמר שהאמטיוי מפתיע?
mtv-radiohead-karma police
עדיין,תמיד נחמד לראות את זה עוד פעם.

אממ חשבתי... שאלה בקשר לתוכנית..

קיצר כמעט ולא הבנתי מה שהם אמרו... אבל נגיד.. עכשיו שאלתי היא: כשהמראיין הקריא שאלות אז הייתה שאלה ששאלו אותם אם זה לא מרגיז אותם או משהו כזה שקולדפליי מיוז ועוד מחכים אותם.. טום יורק ענה איזה משהו במעורפל כזה ואז כולם התפקעו מצחוק... מה הוא אמר?

אח.. טומי הזה

זה מצחיק אותי גם בפעם ה-30
nick drake- thing behind the sun
מישהו פה אוהב אותו?

polyethylene

New member
אצלי בוידאו נורא ישן יש ריאיון איתו

המנחה אומרת לטום: can you say a word to the crowd? הוא שואל: any word? כשהיא אומרת לו שכל דבר יהיה טוב, הוא פשוט עונה: mmm... pink היא לא הבינה... אני נפלתי מצחוק, רק בגלל שהוא היה כ"כ רציני בתשובה שלו אליה והיא הייתה כזאת סתומה...

DeZaVu Master

New member
לא.....

כי זה חרא של ערוץ....... ערוץ ששמים בו את אמינם כל היום וקוראים לו זמר גדול....... ערוץ שמרזיק מלינקין פארק הרכב הרוק הכי טוב בעולם....

למעלה