רדיוהד בהפסקה.

• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

lide

New member
רדיוהד בהפסקה.

אמש החלטתי שאני לוקח הפסקה מ"רדיוהד", ההחלטה הזאת עקב שיגרת חיים רצופה מוזיקה רדיוהדית ממושכת לתקופה של שנה. ההפסקה תערך עד צאת אלבומם במרץ. suede - positivity הסינגל החדש, מומלץ.

Fish in the sea

New member
בהצלחה....אבל../images/Emo26.gif

לא מאמין שתצליח... חצי שנה (לפחות) בלי אף שיר של רדיוהד? ובד"כ בציפייה לאלבום חדש יוצא לשמוע הרבה מהחומר שכבר יש...אצלי לפחות. ובקשר לסינגל של סוויד שהזכרת,אני חייב לעשות פרומושיין קטן ולהמליץ לך על ראיון עם הקלידן של סוויד בעיקר על הדיסק החדש שיתפרסם בעיתון העיר ביום חמישי הקרוב.
you

double M

New member
לא נעים לי להדחף ככה אבל....

רואים אותך בשישי? השמועות מספרות שאורח מהולל יגיע לשיר שיר אחד...

Fish in the sea

New member
לא נעים לי שאתה נדחף ככה אבל...

אני מבין שזה כנקמה על מה שעשיתי לך... ואם כבר שאלת אז בטח שרואים אותי. בקשר לשמועות? נו באמת,לא עשו אותי באצבע.
the strokes - the modern age

Fish in the sea

New member
../images/Emo32.gifזה לא מעניין אבל אוקיי...

Double M הוא בנדודי הקטן והשנוי במחלוקת. הוא מתמקד בעיקר במוסיקה שחורה. ביום שישי הקרוב יש הופעה של מוקי בקיבוץ סמוך לקיבוץ שלי ודאבל אם הגרופי בא מאיזור השרון להופעה,כמו שהוא מגיע לכל הופעה של מוק ברחבי הארץ.הוא נדחף בברוטליות לפורום פה כדי לשאול אותי אם אני מגיע,למרות שהוא יודע שכן כי אמרתי לו מזמן כבר שקניתי לשנינו כרטיסים. עכשיו,למוקי יש שיר שהוא מארח בו את קוואמי ובהופעות הוא מעלה מישהו מהבמה במקום קוואימי.בגלל מראהו המושך תשומת לב של דאבל אם (ראסטות שיותר גדולות מגופו הצנום) מוקי מנסה כל הופעה להעלות אותו ותמיד מקבל דחייה.בהופעה הקודמת מוקי נשבע שבהופעה הבאה הוא יעלה אותו לבמה בכוח. ועכשיו הגיעה ההופעה הבאה. האם יעלה דאבל אם לבמה? האם יכניסו אותו בכלל למועדון? (הוא רק בן 15) האם זה מעניין פה מישהו בכלל? מצטער על הניג´וס...תמשיכו בענינכם.
מזמזם את hard to explain של הסטרוקס...שכחתי ת´דיסק באוטו...

lide

New member
אתם שמים לב לאן אתם חותרים.

מוקי דווקה דיי מעניין אותי, אבל מה הקשר...

למעלה