רדיוהד בסאותפארק

hospital_food

New member
רדיוהד בסאותפארק

שודר היום בביפ הפרק עם רדיוהד בסאותפארק לדעתי הם צחקו עליהם קצת, כי הם(רדיוהד) ירדו על איזה ילד בן 15 שהוא בוכה וכו... והם עצמם להקת דיי בכיינית. חחח ואיך שקרטמן(ניסה) שר את קריפ גם בלי שום קשר לרדיוהד זה פרק ענק, לדעתי הכי מצחיק בסדרה שידור חוזר של הפרק היום בחצות וחמש דקות בביפ וגם ביום שישי בלילה. צפייה מהנה

polyethylene

New member
מישהו יכול להקליט לי את הפרק בבקשה?

אני אשלח קלטת חדשה במקום (או סכום מתאים כולל דמי משלוח...)

Esmena

New member
למה? איך זה קרה? איך פיספסתי

את זה? ולמה אין לי טלוויזיה עם דיגיטל בעליית גג? ולמה בחצות? ולמה? למה? אולי תאספו לי תרומות?

man in heaven

New member
לכל מי שרוצה לראות ת´פרק עם רדיוהד

פשוט תורידו מאחת התוכנות השיתופיות. ככה אני עשיתי (ואגב הפרק הזה שוכב לי בהארדיסק כבר איזה חודשיים כי אין לי זמן לראות אותו... הממ.. עכשיו אני פנוי...) ומקסימום, תשאלו בפורום סאותפארק מאיזה אתרים אפשר להוריד את הפרק הזה. הם מאוד ידידותיים בקשר לכל הקטע הזה של הורדות פרקים. הם נתנו לי כמה אתרים פעם אבל אני לא זוכר... יום טוב

man in heaven

New member
הממ.. צפיתי עכשיו בפרק...

פרק טוב אבל ממש לא הכי מצחיק לדעתי.. התפקעתי כשקרטמן והצייד שרו את קריפ... ושאלה - הם דובבו את עצמם ? לא נראה לי, כי הקולות לא היו דומים... אבל אני יודע שמפורסמים אחרים התארחו בסאותפארק אבל לא בתפקיד עצמם, למשל ג´רי סיינפלד בתור אחת מעשרות תרנגולות ההודו שרצו ברחבי סאותפארק, או ג´ורג´ קלוני בתור הכלב ההומו של קייל... :))

lazy

New member
מממ

אני מהמר שאלו לא רדיוהד כי לא כתוב כלום (כך נידמה לי) בכתוביות הסיום ובדרך כלל ניתן קרדיט לאורחים אני אבדוק את זה אם מקורותי האמינים. NP : geneva - cassie

cuttooth

New member
זה דווקא כן הם שדובבו.

אני זוכרת שראיתי ראיון איתם באם.טי.וי ושאלו אותם על זה. אם הבנתי נכון, אני אמורה לכתוב את השיר שאני שומעת עכשיו... אז the venus in furs - tumbling down איזה רעיון מגניב, אהבתי.

power play

New member
את כל הזמן כותבת דברים לא נכונים

זה לא הם...כתוב בהתחלת הפרק בהופעת אורח רדיוהד בחיקוי גרוע. אתם חירשים חוץ מזה? הקולות של כל חברי הלהקה דומים יותר מדי אחד לשני. "RH-follow me around (toronto version("

למעלה