רדיוהד בYnet

V e g

New member
הכי מעניין זה הטוקבקים

כל אחד אומר ששיר אחר הוא הכי טוב באלבום. אני לא יודע מה הכי טוב, אבל אני הכי אוהב את let down

The Walrus

New member
שלדעתי הוא החלש באלבום

אני חושב שexit music הכי טוב... זה היופי בדיסק, יש בו כל כך הרבה שירים טובים, וכל אחד מתחבר לשיר אחר.

Karma Killer

New member
ולדעתי THE TOURIST הכי מושלם שם

למרות שאין שם שיר חלש, כי יחד עם דה טוריסט נמנים מבחינתי לאקי, לט דאון ופרנואיד.

FunkyMonk

New member
אי אפשר להפריד את OKC לרצועות

כמו שאני לא אעז להפריד את הדארק סייד, או RED, או Selling England וכו' וכו'. OKC עומד בשורה אחת עם כל המוזכרים לעיל (טוב, למען האמת, כולם עומדים שורה אחת מאחורי הדארק סייד אבל נגיד), באלבום שהוא יצירה בפני עצמה.

קשה לי אפילו להחליט על האהוב ביותר.

אני חושבת שההתלבטות תהיה בין Exit Music, קרמה פוליס ופאראנויד.

ברור אין ספק בכלל LET DOWN השיר הכי

מדהים שקיים בכל העולם הזה.... יש המון מוזיקה טובה, אבל בכזאת רמה אין. בהתחלה גמאני לא אהבתי אותו אבל, חלה תפנית רצינית לפני מס' שנים והיו םאני עדיין חושב שהוא השיר הכי יפ, הכי מורכב, הכי מרגש, הכי מעציב, הכי אמיתי, ופשוט הכי מהכל.

פוֹלי

New member
מזל"ט, קניתי את com lag היום...

בדרך להארי פוטר נתקלתי בדיסק ולא יכלתי לעמוד בפיתוי, סה"כ יצא שנפטרתי מכל הנקודות שצברתי בויזה במשך השנים ותמורת תוספת של עוד כמה שקלים בודדים יש לי עותק חוקי למהדרין של הדיסק. דבר אחד אני חייבת לומר - אני באמת לא מסתדרת עם ה artwork שלהם לאחרונה. קודר מדי...

קודר? מה קודר בדובים רצחניים עם מכונות

ירייה? אצלי זה תמיד מעלה אסוציאציות של Sugar spice and everything nice. בכל אופן, מזל טוב:) אוסף רדיוהד לא שלם בלעדיו....

Brendy6

New member
פרנואיד!

אני גם מאוד אוהב את נו סופרייזס.. והמון שירים טובים. אבל פרנואיד זה מה שהתחברתי אליו הכי בתקופה הזאת..

אי אפשר להחליט מה השיר הטוב ביותר בokc.

פשוט כי כל השירים בו טובים. ואין שום אלבום אחר שאני יכולה להגיד את זה עליו, של כל להקה איזו שלא תהיה. ההכי אהוב עליי באופן אישי זה climbing up the walls.

למעלה