"רדיוהד" הכירות

Miko G

New member
"רדיוהד" הכירות../images/Emo45.gif

היי, אני בן 21 חדש כאן
לאחרונה התחלתי לשמוע "רדיוהד" (שבועיים בערך). יש לי את OK Computer- לקח לי בערך 3 שמיעות עד שממש התחלתי לאהוב אותו. ובקרוב אני אתחיל להתעמק ב- "The Bends" ששמעתי ממנו מעט, וכבר מאוד אהבתי. אשמח לקבל ממכם רקע על הלהקה/ סיפורים וכו'...

Latisia

New member
הנה:

נוסדה ב1989 בריטניה נקראו גם On friday בחברי הלהקה: ת'ום יורק- סולן וגיטרה, ג'וני גריינווד- גיטרות, קולין גריינווד- באס, אד או'בריין- גיטרה ופיל סלוויי- תופים. אלבומים: pablo honey 1993 the bends- 1995 ok computer- 1997 kid a- 2000 amnesiac- 2001 hail to the thief- 2003 הופיע בישראל בפעם הראשונה מחוץ לבריטניה וה2003 הם הופיעו שם בפעם האחרונה P:

?? הם לא הופיעו בישראל ב-2003...

הם הופיעו ב 2000 או שלא לזה התכוונת? בכל אופן הם הופיעו גם אחרי 2003.... בארה"ב ואירופה...

scooby4

New member
ייהה!

הסיפור הכי מעודכן והכי טוב והכי ממש טוב ששמעתי על רדיוהד, קראתי אותו פה: http://www.ateaseweb.com/biography/index.php. זה מעניין, למי שמעריץ כבר הרבה זמן אבל לא קרא את זה עדיין. אפילו. זה מעניין. מומלץ גם לכאלה שאוהבים את מיוז והכל.

Gigantic Boots

New member
שירים של רדיוהד שצריכים להכיר:

בניהם: Creep Knives out I might be wrong Wolf at the door 2+2=5 מקווה שאתה לא מכיר אותם...

Miko G

New member
עדיין לא....../images/Emo51.gif הם היו בישראל../images/Emo35.gif

מתי

vegetable man

New member
hello../images/Emo24.gif

ברוך הבא והשתלבות נעימה. במאמרי הפורום ובארכיון ניתן למצוא ניתוחים של חברי הפורום לשירי הלהקה, כמו גם דיסקוגרפיה, ועוד כמה דברים נחמדים. כיף להיות בשלב של "להכיר" את רדיוהד

Miko G

New member
../images/Emo13.gifתגידו מה הסיפור עם "Creep"../images/Emo35.gif

זה נכון שהוא התגלה לראשונה בישראל
ובגלל זה (כמו שנכתב) "לש ללהקה מקום של כבוד לקהל הישראלי
" או שמדובר בהמצאה ישראלית

vegetable man

New member
כן, אבל בכנות

נמאס מהסיפור הזה, ורדיוהד די סבלו כשניג'סו להם על זה כל הזמן בפעם הבאה שהם היו פה ב-95', במיוחד שהם כבר הקיאו מהשיר הזה ולא רצו לשמוע עליו יותר אחרי שטחנו אותו עד דק. ישראל המקום הראשון שרדיוהד ניגנו בו מחוץ לבריטניה. וכן, אפשר לומר שהערכנו אותם עוד לפני כולם אולי, כנראה הרבה בזכות קוטנר

Miko G

New member
כמה סינגלים הם הוציאו../images/Emo35.gif

מ- ok קופייטר
ובכלל

תיקון.....

רק karma police ן paranoid android No surprises הוא ep לא סינגל. כמובן שלשני הסינגלים יש לכל אחד שני חלקים כלומר סך הכל 4 דיסקים תחת שתי כותרות.

דרדסברס

New member
זה מצחיק שאתה

שומע קודם את אוקיי קומפיוטר ואז את ד'ה באנדס... כי זה בדיוק המסלול שאני עשיתי כשהכרתי את רדיוהד : ) אחרי זה תשמע את פאבלו האני ואז שוב את הכל לפי הסדר (פאבלו ואז ד'ה באנדס ואז אוקיי קומפיוטר ורק אז תאזין לקיד א כדי שתוכל להרגיש את ההתפתחות מאקוסטי לאלקטרוני ומשם תמשיך הלאה לפי סדר האלבומים כדי להרגיש איך זה חוזר לאקוסטי שוב, תענוג!) אין ספק שמה שאמרת נכון, זה טעם נרכש לחלוטין, לוקח זמן לעכל את רדיוהד בהתחלה כשמאזינים, במיוחד לקיד א ואחריו כי זה מקדים את זמנו בהצלחה!

Miko G

New member
בדיוקקקקק

באמת מצחיק
כי זה בדיוק הסדר שאני הולך עליו. קודם "אוקיי קומפ...", "דה בנדס" ועוד שבוע בערך אני יעבור ל"פאבלו" ואז תיכננתי לשמוע הכל לפי הסדר ולעבור ל- "Kid A"

למעלה