רדיוהד העלו את הדיסק האחרון שלהם למכירה ברשת

pieceofmadness

New member
אוי, זה היה כבר מזמן

מישהו נחמד טרח לקנות לי אותו כבר לפני חודש או משהו

MajorWinters

New member
אני לא אוהב את הסיפור הזה

לפי מה שהבנתי צריך לשלם משהו כמו 30 פאונד כי לקבל את המארז המהודר. כשאני קונה דיסקים אני יחד עם זה קונה את כל המסביב. למה לשלם כסף בשביל לקבל קבצי MP3? כשאתה קונה דיסק אתה משלם בשביל הטיפה מעבר.

RichardSmith

New member
כמה עולה הטיפה מעבר?...

בערך שקל... כאשר אתה קונה דיסק מהחנות, חלק גדול מהסכום הולך על השכירות והמשכורות לעובדים. למעשה אתה משלם על כך שהדיסק זמין. בהחלט היה נהדר אילו התעשיה היתה עובדת בלי מלאי. היית מגיע לחנות והיו מייצרים לך את הדיסק במקום. אבל המכונה של יצירת הדיסקים עולה יחסית הרבה... (כזו מקצועית שיוצרת דיסקים כסופים.)

RichardSmith

New member
כמובן שיש קשר,

אתה טוען שהקובץ עצמו של המוזיקה לא צריך להיות בעל תווית מחיר, לא? "לפי מה שהבנתי צריך לשלם משהו כמו 30 פאונד כי לקבל את המארז המהודר. כשאני קונה דיסקים אני יחד עם זה קונה את כל המסביב. למה לשלם כסף בשביל לקבל קבצי MP3? כשאתה קונה דיסק אתה משלם בשביל הטיפה מעבר." כלומר הטיפה מעבר ורק הוא עולה 30 פאונד, לפי הדעה שלך, עבור הצרכן. עכשיו, אתה יכול לרכוש את המוזיקה דרך חנות או דרך חנות מקוונת. ע"י הניתוח של המצב בחנות, אתה מגיע למסקנה שקובץ המוזיקה עולה גרושים. אולי אומנם בדרך קצת מסורבלת.

MajorWinters

New member
נכון ו..?

אני לא אוהב לשלם על מה שאני יכול לקבל בחינם רק כדי להשתיק את "המוסר". אני אוהב לשלם על דיסקים כדי לקבל מוזיקה באיכות גבוהה בערך פי 10 וגם כי לקבל דיסק מוחשי, חוברת וכל המסביב.

sagima

New member
פי 10 לא הגזמנו משהו?!

ודיסק אפשר לצרוב (אני אישית מעדיף נגן... אבל מה אני מבין), אז אתה תמשיך לשלם 70 שקל בשביל החוברת וכל המסביב ואני אשב לי פה ואקשיב לדלתות...
Love me two times... I'm goin' away...​

sagima

New member
ושחכתי את הנקודה הכי חשובה

מילא היית משלם לאומן אבל אתה משלם לחברת תקליטים שלא ברור למה היא קיימת בכלל.

MajorWinters

New member
דווקא כל הדיסקים של הדלתות

עלו לי 29.90 שקלים לאחד חוץ מThe Soft Parade שעוד חסר לי...

pieceofmadness

New member
אני דווקא כן אוהבת את הסיפור הזה

אתה הרי יכול גם לשלם 0 פאונד בשביל הקבצים, אבל בדרך הזאת אנשים שהיו מורידים לא-חוקי אולי כן תרמו קצת. לדעתי זה רעיון גאוני, אם כי באמת קצת מרגיז את מי שרוצה את הדיסק בצורה נורמלית.

למעלה