אין לי מושג אם שאלו את זה כבר.. כל מי שיודע סרט בו רדיוהד שימשו כחלק מפסקול, הוזכרו בקטע חשוב/לא חשוב,ת´ום השתתף או מה שלא יהיה.. תתחילו שירשור. ואני שומעת עכשיו - טום וויטס/ אליס (החדש)
בפסקול יש את talk show host, ובסוף את exit music.. ציטוט נחמד של אד: "The worst I think is that ´Exit Music´ only starts at the end-credits. It will have to compete with the sound of chairs clapping up" וחוצמיזה, יש את meeting people is easy, כמובן.
Manic Street Preachers / Kevin Carter (אני שומעת את כל everything must go עכשיו..
אחד זה fake Plastic Trees שהוזכר כאן, השני זה My Iron Lung. את שניהם שומעים ממש בשקט, אם לא תקשיבו במיוחד בסצינות שהם מופיעים קשה להניח שתשימו לב. קלולס זה אחד הסרטים האהובים עליי (מודה באשמה), אני נוהגת לראות אותו לעתים קרובות בוידאו- זה הסרט מצברוח טוב שלי. אני זוכרת שבאחת הפעמים שצפיתי פתאום קלטתי את המנגינה של My Iron Lung, והתחלתי להתלהב ולצעוק לאמא שלי להיות בשקט וניסיתי לשמוע את זה יותר טוב. הייתי קרובה ללהגיד לשחקנים בסרט לשתוק לרגע כדי שאני אשמע את רדיוהד... עצוב
חוץ מסרטים שהוזכרו S.F.W -קריפ VANILLA SKY - מספר שירים (כך שמעתי בכל אופן...) MEMENTO NOWHERE CYCLO ופסקולים נוספים בכיכוב ידידנו Dancer in the dark - תום וביורק Velvet Goldmine - תום , ג´וני וחברים Eureka Street - סידרת טלויזיה - פסקול של אד (נידמה לי) ואולי עוד כמה ששכחתי...