רדיוהד וסרטים

• פותח הנושא root
  • פורסם בתאריך

root

New member
רדיוהד וסרטים

אין לי מושג אם שאלו את זה כבר.. כל מי שיודע סרט בו רדיוהד שימשו כחלק מפסקול, הוזכרו בקטע חשוב/לא חשוב,ת´ום השתתף או מה שלא יהיה.. תתחילו שירשור. ואני שומעת עכשיו - טום וויטס/ אליס (החדש)

Major Thom

New member
רומיאו וג´ולייט..

בפסקול יש את talk show host, ובסוף את exit music.. ציטוט נחמד של אד: "The worst I think is that ´Exit Music´ only starts at the end-credits. It will have to compete with the sound of chairs clapping up" וחוצמיזה, יש את meeting people is easy, כמובן.
Manic Street Preachers / Kevin Carter (אני שומעת את כל everything must go עכשיו..

skin blues

New member
קלולס

בפסקול של קלולס מופיעה הגירסה האקוסטית ל fake plastic trees קצת משונה לא?

Major Thom

New member
כן..

רדיוהד לא מסתדר לי מי יודע מה עם סרטים אמריקאיים על נערות אמריקאיות עשירות בגיל ההתבגרת..
Manic Street Preachers / Australia

Black Star

New member
תוספת

בפסקול של קלולס יש שני שירים של רדיוהד. כן כן
אחד זה fake Plastic Trees שהוזכר כאן, השני זה My Iron Lung. את שניהם שומעים ממש בשקט, אם לא תקשיבו במיוחד בסצינות שהם מופיעים קשה להניח שתשימו לב. קלולס זה אחד הסרטים האהובים עליי (מודה באשמה), אני נוהגת לראות אותו לעתים קרובות בוידאו- זה הסרט מצברוח טוב שלי. אני זוכרת שבאחת הפעמים שצפיתי פתאום קלטתי את המנגינה של My Iron Lung, והתחלתי להתלהב ולצעוק לאמא שלי להיות בשקט וניסיתי לשמוע את זה יותר טוב. הייתי קרובה ללהגיד לשחקנים בסרט לשתוק לרגע כדי שאני אשמע את רדיוהד... עצוב
יעלי.

lazy

New member
יש די הרבה

חוץ מסרטים שהוזכרו S.F.W -קריפ VANILLA SKY - מספר שירים (כך שמעתי בכל אופן...) MEMENTO NOWHERE CYCLO ופסקולים נוספים בכיכוב ידידנו Dancer in the dark - תום וביורק Velvet Goldmine - תום , ג´וני וחברים Eureka Street - סידרת טלויזיה - פסקול של אד (נידמה לי) ואולי עוד כמה ששכחתי...

lazy

New member
עוד אחד

MEETING PEOPLE IS EASY כן , זהו סרט לכל דבר ועניין...

חולוני

New member
אה, כן, SFW...

זה הסרט שהתכוונתי אליו עם ריס ויתרספון וזה ששיחק בססיל בי דימנטד.. אה, נזכרתי, סטפן דורף, אחלה שחקן.

חולוני

New member
יש באיזה סרט את קריפ...

ששכחתי איך קוראים לו אבל הוא משנת 94 עם ריס ויתרספון.. סרט די נחמד, משדרים אותו מדי פעם ביס..

למעלה