רדיוהד להקה פלצנית

hospital_food

New member
רדיוהד להקה פלצנית

מה אתם כל כך מתלהבים מהלהקה המטופשת הזאת? מה שהם לא יעשו יגידו שהם טובים כי הם רדיוהד מזכיר מאוד תסיפור בגדי המלך החדשים. במוסיקה שלהם אין כלום(אולי היה פעם) המלך הוא עירום!!!!!! לפני שנתיים ממש הערצתי אותם היו לי את 2 הדיסדקים האחרונים(נכון ללפני שנתיים ,כלומר דה בנדס ואוקיי קומפ) וששמעתי שהם הולכים להופיע בארץ ירדו לי דמעות. זה היה היום המאושר בחיי אותו ערב של ההופעה שלהם יצאתי משם מאושר ולמרות שהם איכזבו שנגנו שירים שלא הכרתי מהאלבום החדש קיד איי. אבל עכשיו שגדלתי וגם רדיוהד גדלו, וככל שהם גדלו גם פלצנויותם גדלה, והם הפכו לאחת הלהקות הכי מסחריות בעולם. כל חובב בריטני אוהב אותם. הקיצר די , ימי הרדיו חלפו לכו תשמעו שירים של האילז, בל אנד סבסטיאן, הפנר,אלייוט סמית,פלמינג ליפס,קלם סנייד ............ ביי לכל המתלהבים שחושבים שהם שומעים רדיוהד ושמועים את יצירת המוסיקה הקסומה ביותר שגורמת להם אורגזמה( כך ידידה שלי טוענת)

Her Circulation

New member
תובנות חכמות

אני אוהב אנשים שאוהבים להקה מסויימת עד בכי ואז זורקים אותה לכל הרוחות כי החומר החדש לא טוב לטעמם. עד אוקיי קומפיוטר אהבתי כל שיר שיצא לרדיוהד אי פעם. בשני האלבומים האחרונים, לא. אבל ישנם שירים נפלאים באלבומים הללו לצד אלו שאני לא אוהב. שלא לדבר על ההופעות החיות והביצועים שהשפתרו בהרבה מאז ההופעה בישראל. אני מניח שבטור קיד איי השני ( אחרי ישראל) , הסממן המרכזי להתמסחרותם היה שכל ההופעות בוצעו באוהל גדול ולא היתה שום מודעת פרסום או דבר דומה בכל איזור ההופעה. למען הצדק - הם היו הרבה יותר מסחריים באוקיי קומפיוטר עם טור שכלל יותר ממאה הופעות ומגע עם כל כלי תקשורת אפשרי בכל מקום בו שהו. נ.ב - יותר מעריצים - לא בהכרח יותר מסחרי. זה שכל חובב בריטני מתלהב מרדיוהד - האשם את הטרנד והיאפיות המגעילים והמזוייפים, לא את רדיוהד שהמוסיקה שהם יוצרים היום הרבה פחות מסחרית מתקופת האלבומים הראשונים. ברוך הבא.

~*~gaL

New member
כן, נכון, ממש

ילדה שלי מהשכבה "חייה" בשביל בריטני תאמיני לי שאם אני אבוא אליה ואגיד לה את המילה "רדיוהד" היא תסתכל עלי כאילו משהו לא בסדר איתי. גל ("המתלהבת").

באמת

אני חושב שהם פחות מםחריים עכשיו, הם עושים עכשיו מוזיקה שכלהקה חדשה הם לא יכלו להתנסות איתה. בפעם הראשונה ששמעתי את קיד איי התאכזבתי נורא אבל אחרי עוד כמה פעמים ששמעתי אותו הבנתי שהוא מסוג האלבומים שקצת קשה לעכל ואני עכשיו חושב שהוא אלבום מצויין. את אמניזיאק קצת פחות קשה לעכל והוא גם מצויין. זוהי כמובן דעתי וזה רק הטעם שלי. אבל hospital food כל מי שלא שומע את המוזיקה שאתה אוהב הוא מתלהב?

fley

New member
השאלה היא ...

אם כל זה שהסגנון שהשתנו ונהיה מוזר והקליפים החולניים וכ"ו זה גימיק

Her Circulation

New member
לנוכח העובדה

שטום אהב מאז ומתמיד מוסיקה אלקטרונית ובימי הקולג היה מאוד בקטע של טכנו, וכמו כן ג´וני שאוהב ואהב ג´אז - דעתי היא שלא. וגם צריכים להרגע בקטע של השינוי.זו בסך הכל התפתחות. בשני האלבומים האחרונים עדיין יש הרבה שירים קליטים ולא אלקטרוניים מדי. ( לא כל אפקט הופך שיר לאלקטרוני).

mirikel

New member
האם??????

רדיוהד נחשבת בעינך להקה פלצנית בגלל שהיא לא נכנעה לתכתיבים של המיינסטרים המזעזע (לטעמי לפחות), כמו להקות גדולות כגון U2 ו REM שהפכו קטנטנות בשנים האחרונות... אגב לא ברור לי איפה מצאת את הקשר בין בריטני לרדיוהד??? כל האנשים שאני מכירה שאוהבים את בריטני (הם לא רבים) לא מבינים איך אני מסוגלת לאהוב את רדיוהד...

fley

New member
האמממממ....

טוב דבר ראשון לא אוהבים להקה כי היא לא מיינסטרים כמו שלא שומעים בריטני כדי להרגיש כמו כולם(או שכן) עזבו שכחו מזה .... מה שאני רוצה להגיד זה שמה פלצנית? איך הגעת לזה בכלל זה שלא כל משפט שני בשירים שלהם זה u drive me crazy ohh baby bla bla bla tamuti kvar אז הם שרים על דברים קצת מעבר חוץ מזה מה יותר פלצני מדיסק עם 17 שירי אהבה שהפלוצים שלי נשמעים יותר טוב מהם

hospital_food

New member
../images/Emo121.gif אז ככה.. ../images/Emo125.gif

לא שומעים בריטני כדי להרגיש כמו כולם? ברצינות עכשיו מכירת האלבמים של רדיוהד קרובה מאוד מאוד לבריטני ספרס מאוד. וזה מבאס לשמוע להקה שחצי עולם שומע זה כמו שיש לך חברה וחצי שכבה שוכבים איתה, קשה להתחבר אליה,קשה לשמוע אותה, והכי קשה זה לאהוב אותה. אם זאת שאתה שאתה יוצא אם אותה חברה כבר 4 שנים מגיל 14 ,אתה לא נפתח לאהבות חדשות,אבל אתה מאוהב, אתה עדיין לא יודע שבחוץ מחכה לך מישהי יותר טובה,יותר מתאימה,מישהי שיהיה לך יותר כיף איתה,שתגרום לך הרבה יותר אושר. הייתי חבר של אותה אחת אכן 4 שנים, אבל מאז שיש לי אינטרנט ,זרקתי אותה בנימוס והתפנתי לדברים המשובחים באמת. נ.ב סליחה על הפלצנות..גרר.גרררררר ני הופך לאט לאט לטום יורק קטן גררר....

Her Circulation

New member
????????

מכירת האלבמים של רדיוהד קרובה מאוד מאוד לבריטני ספרס? תלמד קצת עובדות קודם. קצת. וכן - אל תשמע את רדיוהד כי זה טרנד. בלי קשר שהמוסיקה שלהם הרבה פחות טרנדית היום.

epitaph

New member
מממ...

מה הדברים היותר משובחים שמצאת?...אני תמיד מחפש המלצות לדברים חדשים...

למעלה