רדיוהד ללא הפסקה

רדיוהד ללא הפסקה

אם אתם במקרה ליד כל מחשב עם אינטרנט אז סתם תדעו שיש תחנת רדיו בוואלה שמשדרת ספיישל רדיהד מכל האלבומים וביסיידים ו..הכל, זה נמצא אי שם בתחנות אורח, תצטרכו לעבור כמה עמודים, אבל זה מומלץ.. גיליתי מחדש את האהבה שלי ל-lurgee העתיק :) תהנו!
steel dragon- we all die young

טוב נו..

שעות של ניסיון לנסח איפה זה ירדו לטימיון :)
jimmy hendrix - all along the watch tower
היהודים - קח אותי (בדיוק התחלף לי..)

polyethylene

New member
הועלה לטאג - ליין ../images/Emo9.gif

תחת השם רדיו רדיוהד להנאתכם.

Esmena

New member
../images/Emo46.gifמה הקטע? סיפרתי לכם על זה לפני

חודשים!

polyethylene

New member
נכון...

מצטערת מראש שזה לא הועלה כבר אז לטאגים *אמוטיקון מתנצל* פולי

Fish in the sea

New member
נחמד ../images/Emo9.gif

הרדיו הזה מזכיר לי סיפור קטן... לפני שנה טסתי לארה"ב לשתי הופעות של רדיוהד. היה לי בזמנו תיק דיסקים נורא קטן והחלטתי לא לקחת איתי לטיסה שום דיסק של רדיוהד,כדי להגיע רעב להופעה. אבל כנראה שעם הגורל לא מתעסקים. אחת מתחנות הרדיו במטוס הוקדשה כולה לרדיוהד ושודר שם ספיישל בשידור מחזורי לאורך כל הטיסה.לא יכולתי שלא להקשיב לו... פעם אחר פעם...
blur - end of a century
(רדיו רדיוהד הפסיק פתאום משום מה...) נ.ב - בסוף הטיסה המדוברת אחד הדיילים נתן לי את מספר הטלפון שלו והזמין אותי לארוחת ערב...

תחנת רדיוהד במטוס?!? *מקנאה*

למה כשאני טסה יש תמיד פופ מסריח?
ואני מתה על התחנה של רדיוהד בוואלה!!! אני תמיד מחפשת שם את הגרסא המדהימה של wish you were here של ת´ום ו...ספרקלהורס נראה לי? (טעות איומה אני בטוחה, אני פשוט עייפה ולא מצליחה להזכר) ואת הגרסא האקוסטית של fake plastic trees מהפסקול של קלולס. אגב, יש שם תחנת בלר ברדיו וואלה שלא ידעתי עליה?

Fish in the sea

New member
לא נראה לי

סתם שמעתי את דיסק ההופעה שלהם... ו...אני דווקא חושב שהביצוע ל wish you were here די תפל ומשעמם. איפה אני יכול להוריד את הגרסה שדיברת עליה של fake plastic trees? אני לא בטוח ששמעתי אותה אי פעם...
cure - boys don´t cry

lide

New member
../images/Emo4.gifאוי רק אל תגיד את זה.

שהביצוע ל wish you were here "תפל ומשעמם" יכולת למצוא מילים יותר מתאימות לביצוע.

אני מסכים

תפל ,משעמם ולא שווה שמיעה.....תום עושה שם קולות רקע לקולות רקע,והוא הוקלט עושה זאת דרך הטלפון....כך שזה לא משהו....לדעתי. קצת ישראלי-אביתר בנאי-יש לי סיכוי

power play

New member
איך שמים יד על הדופק של הפורום

פורום מת-איריס ועוד כמה "רופאים" מתלוננים שהפורום גוסס-מפרפר. פורום חי-אנשים חדשים מגלים נפלאות ובאים לחלוק איתנו האומנם?

תוספת

גם באתר של MTV המושמצת בקרב רבים מכם, יש תחנת רדיו של רדיוהד, של שירים שהם בחרו + שירים שלהם.. די נחמד לשמוע את מה שהם שומעים. np:stereophonics- i wouldn´t believe your radio

למעלה