רדיוהד לפסנתר

raziel47

New member
רדיוהד לפסנתר

אני מעריץ ענק של רדיוהד ואני מנגן גם על פסנתר ,ניסיתי לחפש באינטרנט תויים לרדיוהד אבל מה שמצאתי היה לא משהו ,אני מניח שחלק מהאנשים כאן הם מוסיקאים ויש להם תווים טובים שהם מצאו או קנו, אז בבקשה מישהו מכם יכול לעלות לכאן תווים של רדיוהד או לשלוח לי לאימייל? [email protected] ,לא משנה מה אבל עדיף מkid a או ok computer תודה

dresner

New member
האם ניסית את האתר הזה?

שווה בדיקה, בהחלט אתר מצויין...אני אומר מתוך ניסיון...

raziel47

New member
כן זה האתר הראשון שראיתי

והכי טוב ,נחמד בהחלט ולמדתי משם חלק, אבל זה לא חצי טוב כמו גרסאות אחרות ששמעתי וגם אין ווקל ממה שראיתי, חבר שלי הדפיס פעם גרסה ממש מצויינת של no suprises ושל 2+2=5 ואני חושב שהוא קיבל את זה באיזשהוא פורום (אם היה לי סורק הייתי מעלה את זה) אבל בכל מקרה אני יודע שיש scores ממש טובים אי שם ואני ממש רוצה אחד.

FunkyMonk

New member
שמיעה..

הכי טוב... גם מפתח את השמיעה, וגם באינטרנט אתה עלול להיתקל בקטעים לא מדוייקים. מה גם שכשאתה מוציא משמיעה, רוב הסיכויים שישר תתרגל לאיצבוע, כי זה איצבוע שאתה קובע, ולא מישהו קבע לך.. אבל אני מבין, לפעמים פשוט לא מתחשק.. עדיין..

kittycatbone

New member
ולפעמים

לא כולנו כשרוניים מספיק כדי להצליח להוציא משמיעה
חח סתם מציינתXD

FunkyMonk

New member
זו עבודה קשה..

כל עוד אתה לא בעל שמיעה אבסולוטית. אבל עם הזמן מפתחים את השמיעה וזה הופך להיות יותר קל. (יחסית, כי בתכלס עם הזמן מנסים להוציא דברים יותר מסובכים) זה גם עוזר לפתח חשיבה מוסיקלית.

Knives Out

New member
אם רק היה לי כוח להעלות..

יש לי 5 ספרי תווים של רדיוהד שהורדתי לא מזמן, יש שם אקורדים מדויקים ואפילו תווים לפסנתר. נראה, בשבוע הקרוב.

תנסה למצוא תווים של כריסטופר

אוריילי. יש לו 2 אלבומי קאברים לרדיוהד על פסנתר...

למעלה