רדיוהד שקרנים!!!

Major Thom

New member
ברוך הבא לפורום ..? ../images/Emo12.gif

האמת היא שאני עומלת בימים אלו על פיתוחה של תאוריה שמוכיחה שלמעריצי רדיוהד יש תכונות משותפות מסויימות, שאחת מהן היא חוסר חברותיות מוחלט. חלק מדרישות התפקיד, אני מניחה
turin brakes - mind over money

t bone

New member
נשמע הגיוני

מיזנטרופ ממוצע חייב לאהוב רדיוהד! np: the cure - the same deep water as you

צר לי, אבל

אני מכיר הרבה מעריצים של רדיוהד, והם מאד חברותיים. ...גם אני. אני מסכים שלמעריצים של רדיוהד יש הרבה תכונות משותפות, אבל לא הייתי אומר שחוסר חברתיות מוחלט היא אחת מהן np - metallica - blackened

Major Thom

New member
אממ ..

מאלה שאני מכירה או שיצא לי לדבר איתם, כולם מגדירים את עצמם כלא חברותיים, או לפחות ככאלה שיש להם בעיה רצינית עם להכיר אנשים חדשים וכו´. אבל, מן הסתם, יכול מאד להיות שזה נכון רק לגבי חלק מהמעריצים (החלק שאני מכירה
)
pavement - range life

lide

New member
זה ממש לא נכון...

החוסר חברתיות של מעריצי רדיוהד, אתם יכולי לקחת אותי לדוגמה, אני מאוד חברותי.

Major Thom

New member
ושוב, זאת היתה תאוריה בלבד ..

שמבוססת על האנשים שאני מכירה. מה שדי סביר, אבל, זה שיחסית לקבוצות אחרות, בקבוצות של מעריצי רדיוהד יש יותר אנשים לא-חברותיים. או משהו כזה.
beta band - dry the rain

Eclipsed 0

New member
תוכלי למצוא "יותר" בכל הרכב..

מי שמקשיב להרכב מסוים מתחבר למה שהוא נוהג להעביר... לא קשה למצוא מאפיינים לכל קבוצה של "מעריצים".

TalkShowHost

New member
CREEP

אם אתם מחפשים תכונה משותפת לכל מעריצי רדיוהד, תחזרו שוב למילים של השיר המדהים הזה. לדעתי אין אחד שלא מוצא את עצמו שם בין השורות. החוסר חברתיות היא תכונה הנגזרת מהאמונה שאתה קריפ..., ולכן היא מכילה את הרוב אך לא את כולם. ותודה למרצה לפסיכולוגיה שהביאני עד הלום...

Eclipsed 0

New member
חשבתי שרובנו דווקא מתעבים את קריפ..

אבל אצל הרוב זה השיר הראשון שלהם שיצא להם לשמוע, כך שיש בזה משהו.

חולוני

New member
בולשיט.

ומי אמר שאני (או אנשים אחרים) מעריץ את רדיוהד? זה שאני אוהב את המוזיקה שלהם, לא אומר שאני מעריץ אותם. אתם נתפסים לסטראוטיפים מפגרים, וחושבים שכל מי ששומע את אותה מוזיקה כמו שלכם הוא גם בנאדם דומה לכם. אז ניוז פלאש - לא. כל בנאדם כאן שונה אחד מהשני, ואין כאן אפילו 2 אנשים אפשר להגיד עליהם שהם דומים באופי.

Eclipsed 0

New member
בכוונה המילה "מעריץ" היתה במרכאות.

השתמשתי בה כי מייג´ור השתמשה בה. לא טענתי שכולנו אותו דבר, אבל העובדה שכולנו מתחברים איך שהוא למה שרדיוהד מנסים להעביר במוסיקה שלהם, זה כבר משהו משותף, וזה כן אומר שאנחנו דומים במידה מסוימת.

Superunknown1

New member
אני לאו-דווקא מתחבר למילים של

רדיוהד.. מי אמר שכל להקה שמוציאה לחן טוב מוציאה גם ליריקס טוב? קחו למשל את מרלין מנסון לעומת אביב גפן. מרלין מנסון- לחנים נהדרים, לירקיה גרועה. אביב גפן- להפך. ואני נורא אוהב את שניהם....

polyethylene

New member
meeting people is easy...

ואולי רצו החבריה שלנו לומר בשם הסרט שלהם את ההפך המוחלט? לפי מה שאני הצלחתי להבין, כל העניין בסרט הוא שלמרות השם שלו, הם לא מכירים את האנשים, יש אותם, חמישה ברנשים, שטסים בכל העולם בכדי להופיע בפני אנשים, לוחצים ידיים לעשרות, מצטלמים עם מאות, מתראיינים בלי הפסקה אבל בעצם נשארים אותם האנשים, עם אותם האנשים מסביבם, בלי להכיר יותר מדי טיפוסים חדשים. יש משהו במה שאמרת, במיוחד מבחינתם, meeting people is not easy. אנחנו מתאמצים כדי להכיר עוד אנשים, להם יש אלפי אנשים מסביב, אבל הם לא ממש מכירים אישית כל בן אדם.
radiohaed - black star

למעלה