רדיולה - היכן רכשתם? האם שם המוצר ה

רדיולה - היכן רכשתם? האם שם המוצר ה

הוא שונה משם הצמח? בסולגר אין מוצר בשם רדיולה או כל מוצר שהוא שמתחיל באות "ר" נ.ב. נראה שהסירו אותכם מרשימת הפורומים של תפוז
זה די מעליב

tiaa2

New member
שלום לך...הרדיולה נקרא "צמח הרדיולה

רכשתי מתוצרת "סולגאר" לפני שבוע- ימים לפני שהסירו את ההנחות ממוצריהם. לצערי איני יכולה להשתמש בזה. אחרי קפסולה או שתיים נהיה לי לא טוב-וויתרתי. מוכנה להעביר לך אם תשלחי לדואר וואלה את כתובתך. אני קניתי את זה עדיין בהנחה... ולגבי השם שלנו בתפוז. לא הסירו...עוד לא שמו...אנחנו בהרצה.... כמו חצי הכוס המלאה- תלוי איך מסתכלים. שבת שלום...

sayv

New member
לא טייה, השם היה, אך הוסר

כשסוני החליט לפרוש, ולסגור הפורום. הפורום אינו בהרצה, אם כי בשלבי מחיקה... אל תוותרי על הרודיוליה כ"כ בקלות, יצ\תכן בהחלט שיכולה לשמש אותך כתחליף לתרופה שאת לוקחת- אם כי כמובן- יתכן שעשה לך לא טוב כיון השילוב. מה שלום הבן?

מאיונת

New member
../images/Emo185.gifשבת שלום סייב.

אני מקוה שלהנהלת תפוז יש אורך רוח. הם ייחקו שסוני יחזור. עבודה קשה ומוצלחת לא זורקים לפח. מאחלת הרבה בריאות.

tiaa2

New member
היי סייב. מקוה שהפורום לא יסגר

הבן השתפר מאד. החום ירד השיעול נחלש. הרופא בסדר. מחר אנחנו יוצאים לצפון. בינתים אני מבשלת גם לצפון. "הזמינו " פשטידת כרובית. השארתי לל , לשרי, למירה, ולכל דיכפין את המתכון....זו פ. חלבית ביותר. אני יודעת שזה לא קל לך לעיכול. אולי , בדרכך הציורית תמצאי תחליפים??? אני אופטימית לגבי הפורום. לפחות אנחנו מחליפות חוויות קולינריות וסיפורי חיות מחמד. עוגת
"הבחירות" עברה את אחוז החסימה....נשארו רק שרידים...כל הכבוד לך.

sayv

New member
העברתי גם לשרי את המתכון...

ועכשיו אופה עוגה חדשה.. אכן- ההצלחה ממלאת אותי גאווה!!... :) אולי אפשר לנסות את הפשטידה עם חלב סויה, לא ממותק... איני יודעת... חלב סויה וטופו- במקום גבינה... :) שמחה ש-י משתפר כ"כ, מקווה שיהיה לכם יום של כיף מחר!!!

לטיה והמשיבות הנוספות - תודה ושאלה

כמה עולה הנ"ל הרדיולה? טיה - אני אעביר לך במסרים של תפוז הרבה יותר פשוט וגם כל כניסה לפורום כלשהו בתפוז תעלה לך הודעה שיש לך מסר
אכן פורום זה שמו שונה לפורום "ת"
והיה לו קישור בפורומים החדשים [טור ימני ברשימת הפורומים] ועכשיו גם את זה הורידו

sayv

New member
עולה 112 ש"ח.

ממליצה להתייעץ עם הרופא קודם, אולי נטורופת להתאמת מינונים, אני חשה שבמיוחד בפן הנפשי- חרדות, לחץ, - מרגיע אותי מאוד, משפיע על הדיכאון שמלווה חולים רבים- באופן חיובי. אך קשה לי להתאים המינון, ואני סובלת מכאבי ראש. יש לזכור שרודיולה פעולתה כתרופה פסיכיאטרית ואני לא חושבת שיש לקחת בקלות ראש. בנוסף - מעלה כנראה לחץ הדם.

sayv

New member
מוזר שלא מצאת-

מוסיפה קישור לסולגאר- המוצר השלישי בעמוד הנו הרודיולה. וכפי שכתבתי לטיה- הפורום לא "פורמלי"- אולי לא עקבת אחרי הויכוחים המרים על כך בוואלה. שים לב שאפילו שמו הוסר ממנו- נקרא "ת"... אמור להיסגר לגמרי באופן עקרוני.

שריק 7

New member
../images/Emo9.gifישראל- השם המדוייק

הוא: תמצית שורש הרודיולה.קיים רק בסולגאר כמובן המידע באות ת' .... שרי

למעלה