רדיו בלה בלה

רדיו בלה בלה

האם מישהו שמע פעם על איזושהי תביעה של הפלויד את נטאשה על החומה? היתה פעם שמועה כזו. אני אישית מאוד אוהב את בלה ובלה וחושב שזו יצירה מעולה, אבל אי אפשר להתעלם באמת מהדימיון לחומה- אדם משוגע שמוקף בחומה (-רדיו) וכו' גם כמה שירים מזכירים קצת: למשל, הפתיחה של מה יהיה מאוד דומה לshine on וכל הדמות של שץ מזכירה את פינק הדיקטטור. דעתכם?

MellowShip

New member
הקונוטציה הזאת

נעשתה לא פעם.. כל מה שאמרת ועוד כל מיני דברים שעושים את האלבום הזה מאוד דומה לחומה הובילו אנשים להגיד דברים מוזרים כמו שפלויד תבעו את נטאשה..(הלוואי שהיו תובעים, אולי הם היו נזכרים בארץ הקטנה שלנו וטורחים להופיע פה איזה פעם..או כמו שיאיר ניצני אומר: "...הפינק פלויד לא יופיעו על החומה בירושלים..." אז באמת האלבום הזה מאוד מושפע מפינק פלויד, כי ארקדי מושפע מפינק פלויד וכן גם מיכה.. אלבום באמת מצויין והוא באמת שווה הקשבה! מומלץ לכולם.. נפגש בשמחות!

One Echoe

New member
אני חושב שיואב קוטנר אמר את זה.

ומספר האמנים שמושפעים מפינק פלויד בארץ גדול המון אמנים מושפעים מהפלויד... למשל... משינה אביב גפן החברים של נטאשה

דוקא רוג'ר זוכר את ישראל

והוא חתם על החומה כנגד גדר ההפרדה, אז אולי הוא יעשה פה מופע כשהחומה תיפול,. כמו בברלין..........................

תשמע

זה נותן לי רעיון....

למעלה