רדיו ב iriver

duvdevanim

New member
רדיו ב iriver

קניתי ifp795 של iriver לפני יומים ושמתי לב שכאשר אני עושה ספורט ומנסה לשמוע רדיו - יש ממש רעשים - ואפילו קרה לי כמה פעמים שאם לדוגמא כוונתי ל 103 fm פתאום התחלתי לשמוע תחנה אחרת. זאת בעיה מוכרת? או שזה בעיה בנגן שלי?

stardust19

New member
מוכר מאד ולא רק אצלך בנגן אלא קיים

אפילו במכשירי רדיו קטנים כאלה שעולים 20 ש"ח... אין מה לעשות עם אתה רוצה משהו איכותי אה צריך לפתוח קצת יותר את הכיס

stardust19

New member
תתפלא אבל כן.... אם פעם בנית

טרנזיסטור FM קטן וודאי היית שם לב לתופעה...התחנות הערביות הורגות את התחנות שלנו...מאד חבל אבל ככה זה. אפילו עם תסע במכונית למשל מבית שאן לטבריה תשים לב שהתחנות ששמעת הופכות לאט לאט לתחנו ערביות ועם הרבה מאד רעשים ועם תכוון לתחנה ערבית כלשהי תראה שהיא נקלטת יותר טוב. אני יכול להסביר על התופעה שעות אבל זה לא המקום לזה...אל לנו להרוס פורופ נפלא שכזה...

duvdevanim

New member
זה אחד הנגנים בנפח הנ"ל

היקרים שיש .. אז למה הרדיו בו כ"כ גרוע?

stardust19

New member
הרדיו זה אחד הדברים שהנגן סובל מהם

ולא קשור לסוג הנגן...רדיו איכותי תמצא רק במערכות סטריאו או כמובן במכשירי רדיו...תלוי גם באיזה אזור אתה רץ

stardust19

New member
זה ממש קופץ אצלך מתחנה אחת לתחנה

אחרת? ישנם פיתרונות אבל זה תוספת של חומרה וזה מוריד מהאחריות 100%. בתור חובב רדיו בצעירותי הייתי מעסק עם זה אבל אני יכול להמליץ על זה רק למי שלא איכפת לו מהאחריות של הספק ולשאת עוד תוספת שמחוברת למכשיר.

duvdevanim

New member
אז מה הרעיון ששמים רדיו

אם הם שמים כבר רדיו - אז למה לא איכותי? אם כבר משלמשים פי 2 וחצי על iriver עם אותם תכונות של נגן בלי שם - אז...

stardust19

New member
הIRIVER ידועה בתור חברה שמיצרת

נגנים בעלי איכות שמע מעולה (אפילו הדיסקמים שלה הם מעולים). הרדיו זה עוד פיצ'ר שהחברות החילטו לשים אותו בנגנים (תחרות בין החברות), אך על פי כן הרדיו אינו איכותי באף אחת מהחברות, אבל ישנם הרבה גורמים שמשפיעים על הקליטה של תדר מסוים (אם אתה ממש מעונין בזה אתה מוזמן ליצור איתי קשר ונשוחח על זה בנפרד ולא בפורום) , אני רק אציין שיש 2 סוגים של מקלטי רדיו שבאים עם הנגנים- המקלט נמצא בנגן או המקלט נמצא באוזניות עצמן... אני מעדיף את זה שנמצא בפנים ולפיכך האנטנה זה גם האוזניות והיות ואתה משנה כל הזמן את כיוון התנודה של הראש ושל הנגן אז נוצרים עיוותים בקליטת תחנה זו או אחרת.

gt-master

New member
הרדיו באיריבר מעולה>>>

קצת נסחפתם. האיריבר לא עולה פי 2 וחצי משום נגן נורמלי אחר,למען האמת כיום הם דיי זולים (680 שקל ל 512 מגה) בתור אחד שיש לו כמה נגנים שונים,האיריבר קולט מעולה,השידורים בארץ דיי מחורבנים . דבר נוסף זה לקחת בחשבון שהאוזניות הן האנטנה ולכן לכל אוזניות יש רמת קליטה שונה ויש אוזניות שמשמשות כאנטנה טובה יותר. הרדיו באיריבר עומד יפה ביחס לכל רדיו איכותי נייד אחר (ווקמן,רדיו נטו...) ברכב הקליטה טיפה יותר טובה אבל אני מניח שאם תחבר לאיריבר אנטנה כמו של הרכב,גם תקלוט יפה (-:

stardust19

New member
כפי שאמרתי - אפשרי להוסיף חומרה אבל

זה מוריד מהאחריות ולא אמרתי שIRIVER הוא נגן לא טוב, חלילה וחס, אני בעצמי קניתי H320 ומתכוון לקנות IFP799 בשביל להתעמל...אין מה לעשות אנחנו חיים במדינה שבה כולם חושבים שהם יודעים הכל בקשר לאנטנות וקרינה וכו'...ככה זה אי אפשר לתקן משהו שנהוג בתרבות ....

למעלה