רדיו דרום: "קבוצה רוכשים מתעניינת"

HBSFC1

New member
רדיו דרום: "קבוצה רוכשים מתעניינת"

"רדיו דרום" מפרסמים כי קבוצת רוכשים ממרכז הארץ מעוניינת לרכוש את הקבוצה, ונהלכים בימים אלו מגעים שקטים מאוד, והקבוצה בינתיים לא רוצה להיחשף. עוד נאמר כי מועמדותם של השלישיה פסח-סוויסה-שוורץ, ככל הנראה חוזרת לתמונת הרכישה.

g i l 1 7 8

New member
גם אתה היית תמים פעם...

היית בטוח שהאיצטדיון החדש בדרך להקמה, זוכר? פשוט מנצלים את תמימות האנשים ומושכים הבטחות עוד ועוד וחבל

מוצארט

New member
שמע גיל...

כבר התחילו ליישר שטח, וזה היה נראה בהחלט מבטיח. אני כבר ממזמן לא תמים...

HBSFC1

New member
אני יותר ממסכים איתכם

כשיש לנו יו"ר כזה, כל מועמד הכי קטן שיעלה, יירד מהר כמהירות האור. בינתיים מה שנשאר לנו זה לחכות לאיזה נס כלשהו....

Lior Sarosi

New member
ואואוא

איזה חארטות רצים שם פלאטו היה הכי רציני זינו לא רצה לימכור העונה הזאתי זינו לא ימכור גם עונה הבאה הוא לא ימכור בקיצור אתם תהיו הרבה בבית

HBSFC1

New member
יש לך בעיות ליאור? גם עוד 23423 שנה

אנחנו לא נגיע למגרשים! אנחנו או אני לפחות לא פראייר של אלי זינו, אפילו שזה לא מזיז לו, אבל ה-8000 שלא באים מזיזים לו.

Lior Sarosi

New member
מי ישמע

מי שישמע אם יושב ראש אחר יבוא לפה פיתאום כולם יוצאו מהמערה ופיתאום כל מישחק יהיה 10 אלף אוהדים

דארקו

New member
אחי זה עניין של תהליך

אם וההנהלה היתה משווקת בצורה נכונה את משחקי הקבוצה הכל היה נראה אחרת. עם קצת שיווק נכון ותוספת של קצת הצלחה, הקהל יחזור...

eranpes4

New member
בטח אם יבוא יו"ר אחר כולם יחזרו

זה ברור לקבוצה יש המון אוהדים שמאוכזבים מאליובצדק כי הם יודעים שגם אם נעלה ליגה הוא לא ישקיע בקבוצה וניהיה קבוצת תחתית. אז לפחות תמכור ז'ינו תמכוררררר

דארקו

New member
אני מאמין שכולם יחזרו כשזינו ימכור

אך לא בבת אחת. כמו שכבר אמרתי הכל עניין של תהליך..

למעלה