רדיו טריפה אתמול

נאזם

New member
רדיו טריפה אתמול

במזרח י-ם .היה פשוט מדהים !! האווירה והמוסיקה המדהימה והאנרגטית של החבר"ה האלה ,הפכו את הערב הזה לבלתי נשכח להרבה אנשים . לרגע שכחנו איפה אנחנו נמצאים ושיש יהודים ויש ערבים וכל השאר... הבלגן נשאר בחוץ.....

haimomi

New member
רנו גרסיה פונס היום

התחיל בתאקסים מופלא של עשר דקות על הקונטרה באס עם הקשת. והמשיך בטריו עם גיטרה פלמנקו וכלי הקשה. אפילו מכרו דיסקים בסוף [קניתי את הראשון של סמיר ג'ובראן , והחדש של האנסמבל של אוניברסיטת ביר זית] מחר איראנים.

נאזם

New member
גם אני הייתי שם בהופעה

המדהימה של גרסיה פונס.איזו שליטה בקונטרבס -לא ראיתי הרבה זמן נגן קונטרבס כזה -גם הגיטריסט היה נפלא וחבל שלא נתנו לו קצת יותר מקום . אבל גרסיה פונס הוא פשוט וירטואוז.היה שווה !! כדאי גם לשמוע את הדיסק האחרון שלו עם אותם נגנים ואורחים נוספים. אגב,איך הראשון של סמיר ג'ובראן ?יש לי את השני שלו.

haimomi

New member
פחות טוב מהשני

מכיוון שהוא לא סולו. אבל עדיין מעולה. חלק מהקטעים שמופיעים בשני מופיעים גם בראשון בעיבוד שונה. לגבי פונס , הדיסק כי טוב שלו לדעתי הוא ORIENTAL BASS , וגם כדאי לשמוע את הדיסק של נגן העוד דאפר יוסוף שבו הוא מנגן.

נאזם

New member
עוד המלצה לדיסק של גרסיה פונס

שאני מאוד אוהב-הדואט שלו עם גיטריסט הפלמנקו פדרו סולר -פשוט מצויין . וםגם תקליט שנקרא NAVIGATOR שיצא בחברת ENJA .

למעלה