רדיו סאנגין

תומר

Member
רדיו סאנגין

הדגם משולב אינטרנט סטריאו הינו גרוע בFM בגלל הרעשי רקע אז חובה להצמיד לאנטנה חיצונית לפחות שווה בשביל הרדיו אינטרנט שמתחדש כל הזמן

SysAdmin1

New member
מה רדיו סאנג'ין ? איזה רדיו סאנג'ן איפה רדיו סנג'ין ? ...

איזה דגם שמשולב אינטרנט ?
לחברת סאנג'ין רק כרגע יש מספר רב של דגמים של מכשירי רדיו שמשולבי אינטרנט ובמשך שנים הם שיווקו עשרות של דגמים כאלה. חוץ מזה, בכל מכשיר רדיו FM מומלץ בחום לחבר אנטנה חיצונית תקינה, במיוחד בישראל, שכאן יש אזורים רבים שהקליטה בהם גבולית ביותר בגלל פריסה בעייתית של האתרי השידור.
אני כבר עשרות שנים שמשתמש במכשירי רדיו שונים של סנג'ין שהם משולבי אינטרנט ובכולם רדיו FM אנלוגי ישן נקלט מצויין, רק צריך לדעת להשתמש במכשירים אלה.
למשל כרגע אני משתמש ב REVERY R6
https://www.sangean.eu/products/product.asp?l=2&cid=1&mid=194
וקולטים בו מצויין את השידורי FM גם ללא אנטנה חיצונית, אלה רק עם אנטנה פנימית טלסקופית שמגיעה עם המכשיר.
כך שללא שום פרטים, למה שכתבת אין שום תוכן.

SysAdmin1

New member
אם מדובר על WFR-29C , אז לגמרי במקרה יש לידי כרגע כזה ...

אם מדובר על WFR-29C , אז לגמרי במקרה יש לידי כרגע מכשיר כזה בידיוק, שאני משתמש בו כבר שנים, ולמרות שמדובר על אחד הדגמים הפשוטים וזולים של יצרן זה, אבל הוא קולט מצויין את ערוצי רדיו FM בישראל, גם ללא שום אנטנה חיצונית, אלה רק עם אנטנה טלסקופית שקיימת בו, כולל גם את הקליטה והצגתן של שירותי RDS שמשודרים במקביל לתחנות אלה.

תומר

Member
תגובה

הסיבה היחידה שאתה קולט טוב היא איזור קליטה מעולה זה ההסבר היחיד

SysAdmin1

New member
גם את זה כבר הסבירו לך מספיק פעמים.

הסיבה היחידה, היא שהמכישר זה קולט באותה הרמה כמו מכשירי רדיו איכותיים אחרים, זה בגלל שגם הוא באותה איכות כמוהם, וזה הכל.

למעלה