רדיו "קול הים האדום"

רדיו "קול הים האדום"

יראיין אותי על האיחוד היום בסביבות רבע לאחת בצהריים.

וואלה, לא יודעת

דווקא היה נחמד, לשמור, "לדראון עולם". זה היה אחד הראיונות היותר קלים, והיותר כיפיים, שעשיתי. בעצם, זה היה הכי כיפי וקל.

שאלה קצת....

אפשר לדעת מה ההשכלה שלך... תארים יענו? זה מאוד מעניין אותי... כי יש לך דיבור דוד ויצטום ...

thezanani

New member
ככה זה כשמעלים באוב../images/Emo171.gif

כולם נשמעים דוד ויצטום.

האזרחק

New member
אי אפשר היה לשמוע :(

הקישור לא עבד. מה היה? יש כרטיסים במחיר שנע בין 500-800 ליש"ט בEBAY לכל מי שזכה בלוטו לאחרונה.

The Albatross

New member
כן, אבל גם לא יכולתי להיכנס לפני 10

דקות.

Davidson

New member
../images/Emo45.gif

מצוין. רק דבר אחד הפריע לי, וזה שהמראיין (נו, איך אקרא לו?) חזר על אותה שאלה (שכרגע אני לא זוכר ממש, אבל העניין הפריע לי באותו רגע) בשינויים קלים בערך 3 פעמים. אולי אני סתם מדמיין. וגם המחשבה של כולם (וכנראה גם שלו, לפי דבריו) שסיד בארט בילה את שלושת העשורים האחרונים במוסד פסיכיאטרי. לא נורא

איזה יופי! :)

ברכות לפלוידלוגית שלנו. האם זה כמו הבי.בי.סי אפשר לשמוע את זה ברשת מוקלט? פורום 648 כבוד!!!

thezanani

New member
ראבבק קמתי עכשיו!

למה ישבתי כל הלילה כדי לקדם גלוביזציה מחורבנת בסייבר עם טורקייה מכוערת. עכשיו קמתי!!! זה הכל בגללם!!! הזרים!! האמר!! האמר!!! האמר!!! בכל מקרה אנא סכמו בשביל כל הסוטים והטורקים את הראיון. בליז.

melancholy man

New member
יש כבר בוטלגים (הקלטות) של הראיון

ברשת
סחה ציף! חבל שלא יצא לי לשמוע.

ת'נקס

ולכל אלו שפספסו: - הם שאלו הרבה על הכרטיסים ולמה אי אפשר לקנות. - הם שאלו מה קורה עם סיד. - הם שאלו אם יש סיכוי לעוד הופעות אח"כ. - הם שאלו על הקונצפט מאחורי live 8. - לא זוכרת מה עוד. זה היה בעיקר דחקות.... הם חבר'ה נחמדים.

למעלה