רדיו קול חי ...

רדיו קול חי ...

לדעתי יתחיל בלגן גדול!!! ברגע שהם יתחילו לשדר בירושלים , כל הקטע של נשים מגישות ומרואינות יגרום סערה גדולה בחצרות הרבנים , ..........>

< 2 >

לדעתי הם צריכים לחשוב טוב שמה שמתאים לב"ב בכלל לא מתאים לירושלים!!! כנראה מכל הסיפור הזה כולנו נרוויח, שהם פשוט יפסיקו עם כל הקטע של נשים בתחנה .

MC 16

New member
רדיו קול חי זה לא רדיו חרדי

אחותי עבדה שם ואני יודע. אז מה אתה רוצה מהם?

rafi4733

New member
הצחקתני.

התכוונת הפוך מה שמתאים לירושלמים-לא מתאים לבני ברקים (חזונישניקים),א. רדיו קול חי מוגדר ע"פ הרשות השניה כרדיו שמיועד לשידורי דת ומסורת ישראל יהודית,ב. יתכן שלא יהיה יותר שדרניות בתחנה למרות שמאזינות ימשיכו לעלות לשידור בטלפון, ג-אני רואה ששכחת שפעם היה ערוץ רדיו עם שדרניות ושמו ערוץ שבע ולמרות זאת חרדים האזינו לו לפחות בשעות החרדיות, וגם יש את רשת מורשת.

עם כל הכבוד ...

רשת מורשת וערוץ 7 זה לא רדיו חרדי !!! אבל למה להתווכח? נחכה ונתבונן יחד איך יתפתחו העינינים !!! צפוי אקשן !!!

rafi4733

New member
הרשות השניה החליטה

לא לתת בסוף זיכיון לרדיו קול חי בירושלים.

אפרופו מורשת ...

היום דווח שתקציבם הוא 10 מליון שקל לשנה !!! (כמו גלגלץ) בעוד שיש להם 4.5 מאזינים בערך , השחיתות ברשות השידור פשוט מגוחכת .

rafi4733

New member
הגזמת

אני לא חושב שיש להם כזה הרבה מאזינים?!? ודרך אגב אני לא מאמין, תחנה שמשדרת שמונה שעות ביום לאויר מקבלת כזה תקציב? מילא היא היתה תחנה מענינת אבל היא מאוד מאוד משעממת(חוץ ממבט שהם מעבירים אה נזכרתי גם אני שומע את רשת ב יותר טוב אצלם מתי שהם לא משדרים) מה אין להם עורך תוכניות נורמלי? לוי אני מציע לעשות הצבעה איזה תחנות דתיות וחרדיות אנשים אוהבים.

עם כל הכבוד

לתוכניות של טוקר וברמן לא הייתי קוראת תוכניות איכותיות כל כך, ששווה להשקיע בהם הרבה כסף...למרות שהן נחמדות יחסית. אז בקושי השעות שמורשת משדרת הם משמיעים תוכניות איכותיות וטובות! ומה אם היא משעממת, לפחות יש שם תוכניות איכותיות.

rafi4733

New member
ח ח ח אם אני רוצה לשמוע

מוזיקה ישראלית אני פותח רשת ג ולא רשת מורשת, דרך אגב התוכנית של ברמן מיועדת לילדים ולא למבוגרים (וסתם לידע לאדם חרדי ממוצע יש לפחות חמישה ילדים כך שצריך לעשות גם להם תוכניות).

rafi4733

New member
תשמעי

התוכנית שלו מיועדת בעיקר מגיל עשר עד גיל עשרים אבל אני מאמין שאפשר גם בגילאים אחרים להתקשר. ותסלחי לי האם יש תוכנית אחת מענינת במורשת.

ועוד איך יש...

אני עצמי לא מקשיבה לא לקול חי(גם ככה אני לא יכולה לשמוע אתכם כרגע...) ולא למורשת. יש כמה וכמה תוכניות מעניינות במורשת, והשאלה אחרת, אתה יודע מה מעניין את רוב האנשים??? בעיקר לשמוע שטויות, ולכן הזכרתי דווקא את ברמן וטוקר, שהם כמעט לא רצינים וזוכים לכמות מאזינים גדולה למדי.ולא כל מה שמעניין הוא טוב, איכותי וחינוכי.

rafi4733

New member
הסברתי לך

יש למשפחה חרדית ממוצעת חמישה ילדים לפחות ולא מענין אותם תוכניות על רפואה ועל פסיכולוגיה.

ולכן.....

לדעתי שתי התחנות טובות וראויות, ובהחלט עדיף שהכסף שניתן למורשת ינתן להם ולא לתחנה אחרת שגרועה מהם(לא מבחינת איכות, אלא בתוכן החינוכי שבה).

בעיתון השבוע ...

בירושלים (חינמון) הושתלה ידיעה פרסומית!!! על רדיו "קול שמחה" שהתחילו לקלוט אותם בכל העיר ובקרוב בכל הארץ , כידיעה רגילה!!! ...........>

< 2 >

(בשבוע שעבר) ושאלתי היא האם יש סיכוי?! שבעיתונות החרדית יעשו פעם סדר?! בנושא פירסומים בתשלום? מה כל כך קשה לכתוב בקטן "ידיעה פרסומית" ?!

rafi4733

New member
יש לך מקורות מוסמכים לזה.

דרך אגב קול שמחה תמיד אומרים שיקלטו אותם בכל הארץ אבל מה לעשות אפילו בירושלים חודשיים לא קלטו אותם.

למעלה