רדיו ראשון לציון ונס ציונה...

mosheseg22

New member
רדיו ראשון לציון ונס ציונה...

אם אתם רוצים לשמוע רדיו איכותי, תאזינו בימי שלישי מ 13:00 עד 14:00 ב106FM בנס ציונה ובראשון לציון, ובינתיים כנסו לאתר www.radio106fm.cjb.co.il

cobainos

New member
אין ספק

פשוט פריים טיים לשמו, כולם זוכרים להאזין בשעה הזאת

mosheseg22

New member
תודה..

תודה לך תהנה בשידור, אם תשמע... כולם להאזין, באתר רשום מה אנחנו משדרים, אנחנו כבר מנוסים...

SupeRonit

New member
אני באופן אישי נעולה בשעה הזאת על

100FM "במנהרת הזמן עם ירון אשבל " בשעה 2 עוברת לרשת ב' ,בשעה 17:00 חוזרת לרשת 100FM ועם מחקר קל חשפתי פה בפומבי וגלוי איזה מוסיקה אני אוהבת להאזין לה

cobainos

New member
מוזר

חשבתי שאת ילידת 1986, לא 1928!! רשת ב'?!? סתם סתם, שמעי מה שאת רוצה

לנועם לפעמים יש שם מוזיקת איכות

בזמן המלחמה הייתי קשוב לרשת ב חבל לך על הזמן

SupeRonit

New member
יש מוסיקה ממש טובה פעם בשעה בין

כל הדיבורים *פשוט להקיא* אני ממש לא אוהבת את התחנה הזאת (מלבד........
) ולצערי אמא שלי מאזינה לה באינפוזיה כל היום
אני הכי שונאת שהם מדברים על אירוע חדושתי במשך שעה (=לועסים וטוחנים אותו מכל כיוון ובכל דרך אפשרי
) ואז במהדורת חדשות מדווחים על זה "בקצרה" כאילו לא הבנתי לבד מה קרה

SupeRonit

New member
איכסה רשת ב' ../images/Emo5.gif

זה דיבורים ופאקה פאקה בילבולי שכל ופוליטקה
*מקיא* אבל רק בשעה הזו יש שעה של מוסיקה
נעימה ואהובה ! ואולי לא 28 אבל 68 (.....86 ולא התבלבלו לי הספרות
) בהחלט יותר קרוב
בדרך כלל אני יותר נעולה על 100FM, בזמן פירסומות וחדשות "פוזלת" אל 99ESC ורק בשעה ההיא "קופצת" לרשת ב'

cobainos

New member
גם על 100FM אני לא מת

"בזמן הפרסומות"? שליש מהזמן זה פרסומות.גם ב99. ואני ממש לא מרוצה מהמוסיקה שם... אבל את יודעת איך אומרים, על טעם ועל ריח. אני רוב הזמן שומע גלגל"צ אבל יש פנינים ב88,102 ועוד פה ושם

רשת ב'... איזה רשת כאפות!

רשת ב' עברה מן העולם לאחר שביטלו את 'שירים ושערים' ! תסכימו איתי.. נשאר שם רק כמה כתבים לא מוצלחים, ושירים משנת התרפפ"ו .... גלגלצ רוב הזמן פוגעים ויש להם יציאות מדהימות... זה הרדיו עם המוזיקה הכי איכותית שיש אין מה לומר.. אחר כך יש את 102 שהוא חמוד.. ולא הייתי מתנגד.. 100 דוחף גמכן יציאות חמודות אבל לא תמיד.. זה רדיו כבד לאוזן שלי! רשת ב'.. פחחחח ..גדול!

mosheseg22

New member
מה?

מי אמר שביטלו את שירים ושערים?, אתמול שמעתי ולפני שבוע, למה את סתם אומרת?

סליחה על השוביניזם.. אבל ממתי בחורה

תשמע שירים ושערים ?! אני בן ... ואחי.. שמע שירים ושערים היום זה לא מה שהיה פעם זה לא הריגוש שהיינו ילדים ודבוקים לרדיו ומקשיבים לכל השידורים ומתרגשים כל פעם שהיה ת'אות גולללללללללללל עכשיו יש משחק או שניים בשעה.. וכל השאר זה ליגה לאומית שלא מזיזה להרבה אנשים ובמיוחד כשאין את הליגה הזאת בטוטו אז בכלל .... צריך להגדיל את הליגה ל 16 קבוצות כמו בעבר.. ושיהיו 6-7 משחקים בשבת ושיהיו 4 משחקים ב אותה שעה!

כן אה.. יצאתי כפאות משו סוף

ממש פטאט... טוב שיהיה לכולכם יום קצוות !!! ועד לכאן הפורום של מאי חח יאללה ביי

mosheseg22

New member
אופס.. סליחה, אני מצטער..

ודרך אגב, אני לא שומע שירים ושערים בגלל הריגוש, אני שומע בגלל שאני רוצה לדעת את התוצאות בזמן אמת.. דרך אגב בן כמה אתה??

יניב, בן 21.

תוצאות בזמן אמת ....? מה עם אינטרנט.... יש בONE ו וואלה וספורט 5 ועוד מלא אתרים עדכון תוצאות בLIVE אתה יכול להתעדכן בלי לשמוע את הרדיו דלוק.... במקום זה לשמוע שירים טובים ברקע.. חבל להחזיק את הרדיו פתוח באוזן ולהאזין בשביל 2 משחקים.. לדעתי לפחות חוצמזה שיש המון דברים לעשות כל סופשבוע והשבת נגמרת מהר ..... בן כמה אתה ?

mosheseg22

New member
בן 16 וחצי..

אני ועוד שני ילדים משדרים ברדיו נס ציונה, באיזה שעות וימים אתה משדר?

אני לא משדר.

מזתומרת אתם משדרים ברדיו נס ציונה ? איזה רדיו זה ? על איזה תדר הוא פועל ? באיזה שעות וימים אתם משדרים ? מה אתם משדרים שם ? איך הגעתם לשדר שם ?

mosheseg22

New member
חשבתי שאתה מישהו אחר..

אנחנו תלמידי תקשורת בתיכון בכיתה י', וכשאנחנו לומדים אז אנחנו גם משדרים שעה בשבוע, אנחנו משדרים ב106 FM, בימי שלישי בשעות 13:00-14:00, רק אם אתה נמצא בראשון לציון או בנס ציונה אז אתה יכול לשמוע את התדר..אנחנו משדרים על כל מיני דברים, תיכנס לאתר שעשיתי ותראה שם, www.radio106fm.cjb.co.il אם זה לא יעבוד תחכה כמה זמן ותנסה שוב אחרי חצי שעה, שעה...תקשיב לשידורים שלנו ותהנה...

למעלה