רדיו

רדיו

אמי התעברה לפני מספר שנים והיא מעבירה את זמנה בהאזנה לרדיו. הבעיה - מאוד קשה "להתעסק" עם הכפתורים הקטנים של הרדיו, התחנות תמיד בורחות לה, והיא לוחצת על כפתורים שונים בלי לדעת לתקן זאת. האם והיכן ניתן למצוא מכשיר רדיו עם כפתורים גדולים/נוחים לאדם עיוור? תודה

בגלל החג, רק בגלל החג,

לא הספקתי להתייחס. אשתדל לחפש ולמצוא עבורך משהו מתאים. אני מניח שהתכונת לטרנזיסטור, כלומר מכשיר נייד, ולא לרדיו ממש שהוא חלק ממערכת סטריאופונית. בת כמה אמך? האם היא אוהבת ספרים? אני ממליץ לך לבדוק את האתר של סוניקבוקס, יש להם ספרים מוקלטים טובים, אמנם לא במבחר גדול מאוד אבל אפשר למצוא דברים מעניינים. וישנן כמובן הספריות לעיוורים, כמו זו בנתניה, ואני משוכנע שאמך תהנה להאזין לדברים נוספים לא רק לרדיו. כמה אפשר לשמוע חדשות?... בינתיים, שיהיה חג שמח!

רדיו

תודה על תגובתך, קראתי אותה רק היום...אמי בת 80 ומאוד אוהבת לקרוא, היא היתה מנויה בספריה בנתניה אך הבעיה היא כי היא חרשת כמעט לגמרי ואיכות הקלטות היתה ברמה ירודה והיא לא הצליחה לשמוע אותן. בנוגע לרדיו התכוונתי למערכת ולא לרדיו נייד, אנו מוכנים להשקיע במשהו טוב שיתאים לה גם מבחינת התפעול וגם מבחינת איכות השמיעה. אודה לך על עזרתך.

למעלה